wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jaka prawda?

Mam pytanie.W którym salonie kosmetycznym robią dobrze akryle?A może ktoś ma znajomą,która robi dobrze i tanio akryle?Jaka jest cena orientuje się ktoś?
Dzieki za info

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jaka prawda?

madzius przeciez tak chwalilas te "klientke".... cos sie zmienilo?

A co myślisz - ztyłu za Primą na Legionów

U Pani Anety - 509 992 575. Robiłam u niej akryle i trzymały mi sie prawie 4 tyg. i żaden mi nie odpadl, poprostu zdjelam je bo miałam juz duzy odrost. Cena - 40zł ( z malowanie i z różnymi wtapianymi ozdóbkami) w salonach kosmetycznych za same zrobienie akryli bez ozdabiania trzeba zaplacic min. 70zł. Pani Aneta ma sporo klientek więc czasem trzeba długo czekać.

to jakaś masakra jest....

To Nie pisz i nie Czytaj Spierdallaj na te swoje linuxowe i nie odwiedzaj nas tu.

zapraszam do koleżanki na pazurki. tez bardzo dobrze robi: 662788680

ja czekałem na zwrot pieniędzy za buty prawie pół roku - ale ze względu na to, że czekałem na wejście przepisu umożliwiającego zwrot pieniędzy za towar, który się zepsuł albo zwyczajnie nie spodobał - no i zwrócili. :)

lotnisko

yhyy za 2 tyś :|
uzbieraj jeszcze troszke pieniążków.

Takie rzeczy to tylko w erze :D

życie potrafi rozczarować :P

róbmy swoje

Vespor, nie masz nic mądrego do powiedzenia, to przemilcz sprawę i tyle.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ty FIN to,ze ty masz morde jak niewypal to juz trudno,ale to cie nie upowaznia do obrazania innych.Myslisz,ze co,ze ona jest brzydka?Widziales ja,ze udajesz takiego glupio madrego? Mnie tez taka praca interesuje i chetnie bym sie dowiedziala czegos na ten temat.Po to sa fora internetowe,a ty jak masz mozg takiej wielkosci,ze jakby go wlozyc do lepka od szpilki to bylaby grzechotka, to sie wcale nie odzywaj i nim nie gruchaj!!!

widocznie jakieś techno party w nowogrodzie nie było dobrze zabezpieczone. woodstock jest tak znaną imprezą, że gdyby do czegoś poważnego doszło zaraz by trąbili o tym w tvn24.

Niezupelnie, troche inaczej studiuje sie informatyke, majac do dyspozycji najnowoczesniejszy sprzet, a inaczej siedzac przy pececie sprzed 10 lat, co niestety jest spotykane na uczelniach panstwowych. Tak samo jak fakt, ze odpowiednia infrastruktura umozliwia nauczanie studentow w komfortowych warunkach, a nie stloczonych w salach przewidzianych na o polowe mniejsza liczbe osob, gdzie przy sprzecie siedzi co druga osoba, zamiast kazdy przy swoim, dlugo by tu wyliczac.
Takze akurat informatyka to chyba zly przyklad. A koszty mnie ciekawia, bo naprawde wyliczenia podane przez "urzad skarbowy" sa delikatnie mowiac dziwne. A wykladowcy uczelni prywatnych to w zdecydowanej wiekszosci takze wykladowcy uczelni panstwowych i prywatnie zarabiaja zdecydowanie lepiej ;) Skad wiec kilkukrotnie wyzsze koszty uczelni panstwowej? To dla mnie zagadka.

Co do placenia za studia to jak wiadomo uczelnie lomzynskie sa platne, poza studiami dziennymi na PWSIiP, chociaz tez nie kazdy idzie na dzienne. A to, ze kazde studia kosztuja, tylko za niektore placi panstwo to jest oddzielna sprawa. I jesli poziom jest marny, to jest to tak samo zmarnowana kasa podatnikow oraz czas studenta.

Jesli chodzi o ortografie i inne umiejetnosci, to warto pamietac, ze kazdy uczy sie tylko dla siebie i tyle. A "gorsze potraktowanie kogos, kto zostal slabiej wyposazony przez nature w szare komorki" ? Sorry, ale o dyskryminacji to sobie mozna toczyc akademickie dyskusje. W pracy nikt nie bedzie sie cackal z nikim i prawda jest taka, ze dla "gorzej wyposazonych" sa inne zawody, nie kazdy musi siedziec za biurkiem. A w firmie sie pracuje, jak sobie ktos nie radzi, to przychodzi ktos inny i tyle. Naprawde myslisz, ze ktos czytajac pismo urzedowe, napisane z bledami bedzie sie zastanawial czy moze ktos ma dysleksje ?? Ta cala dysleksja to jest jedna z najgorszych rzeczy, na jakie pozwolono w szkolach. Bo prawdziwych dyslektykow podejrzewam jest znikomy procent wsrod tych, ktorzy maja zaswiadczenia o tej chorobie. Reszta to lenistwo.

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org