Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z kim Ci po drodze? Wybierz! |
Wypadek podobno bardzo powazny. Chyba jakas Baba wjechała na niego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z kim Ci po drodze? Wybierz! |
przejeżdżałem tamtędy w chwilę,jak mniemam po zdarzeniu. Na Piłsudskiego,jakoś na wysokości wyjazdu z osiedla stało akurat szare audi B3 z wgniecionymi drzwiami pasażera,a obok niego roztrzęsiona młoda kobieta. Nie dziwię się,bo wszystko wskazywało na to,że wymusiła pierwszeństwo i wyjechała od "blaszaka" prosto pod jadący motocykl,który uderzył w audi i "poszedł" chyba rykoszetem na skraj prawego pasa i spoczął na krawężniku jakieś 20 metrów dalej. Tak to wyglądało na pierwszy rzut oka. Mimo,że od skrzyżowania nie daleko,to znając życie motocykl się pewnie zdążył rozbujać :/
|
|
Łomżyńscy szrociaże niech się bujają. Koleś na rybakach chciał ode mnie półtorej stówy za klejony i pomalowany pędzlem zderzak z belką do vectry a. Pojechałem do JC Auto i kupiłem nową belkę za 30zł i cały plastik poszycia zderzaka za 100,też nowy i w dupie mam szrociarzy co walą ceny z kosmosu za tę padlinę. Nie pierwszy już z resztą raz nie dałem się nabrać. Ten z nowogrodzkiej z kolei chciał ode mnie na jesieni wyłudzić 140zł za starą z dość wysokim stopniem zużycia przednią szybę,a nowy zamiennik z gwarancją już od 160zł. Nie mówię,że nie kupuję części z recyclingu,ale póki co to mi taniej wychodzi kupić na necie z kosztami wysyłki i z domu nie muszę się ruszać,aniżeli u tych łomżyńskich ździerców. Za byle plastik by cię z kasy zdoił.Taka prawda
|
|
Ma ktoś może na sprzedanie wzmacniacz taki domowy np. deck od jakiegos zestawu? Bądz ewentualnie gdzIe w Łomży można coś takiego kupić, oczywiście nie nowego i wj jakiejś normalnej cenie jak za sprzęt używany. Pozdrawiam Zbych
|
|
Na głównej trybunie , na meczu ze Śląskiem było 4 piłkarzy Jagiellonii , w tym Vuk Sotirowicz i Napierała. Byli bardzo sympatyczni , a młodzi chłopcy robili z nimi sobie zdjęcia.
|
|
Napisałam, ze nie wiem,czy to ten sam itp faktem jest, że szaleją. sama jestem kierowcą, i przejechał kiedyś obok mnie taki jeden na jedym kole - super zabawa co nie. i nie był to tor wyscigowy, tylko ul.Piłsudskiego.
|
|
Znam tego mężczyznę z widzenia.Widywałam go w Kościele. zaginął 27 lipca, więc dlaczego ogłoszenie o zaginięciu pojawiło się dopiero dzisiaj??
|
|
Czy jest w Łomży jakiś dobry fotograf który dobrze robi zdjęcia np: do portfolio modelek? Słyszałam że jest jakiś pan Serafiński, który robi świetne zdjęcia zarówno ślubne jak i portretowe.Słyszałyście coś może na ten temat ?
|
|
To niech się chłopak przeżuci na samochod no teraz wózek. A co to wina kierowcy tylko ? gościu też powinien uważać a nie tylko co raz jakiś szczeniak jezdzi i gazuje np po takiej zawadzkiej.Więcej dawców !.
|
|
Piątnica Włościańska 70 robili mi w moim audi i jeździ do dziś
|
|
nie wiesz ile kosztuje ta usluga w salonie??
|
|
moja kolezanka robila gdzies w wawie, dalo ekstra efekty z burzy lokow zrobili jej wlody proste jak tafla. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |