Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Armia przestanie być partnerem dla NATO |
Będzie to wina monitora nie wyrabia w rozdzielczości .Przynieś najlepiej od innego kumpla monitor i sprawdź lub zanieś do niego jednostke
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Armia przestanie być partnerem dla NATO |
kropki w oczach zdecydowanie wspomogą ;p
|
|
Ubezpieczenie malucha kosztuje od 140 zł do ... ok. 1000,- Wszystko zależy od tego ile lat ma właściciel auta, ile lat ma "maluch", jak długo ma prawko i ile ma zniżek za ma bezszkodową jazdę. Każdy szczegół jest ważny. Jak podasz te dane to podam ci ceny jakie zapłacisz w różnych towarzystwach. Przegląd kosztuje we wszystkich stacjach kontroli pojazdów tyle samo. Ostatnio na malucha było chyba 84,- a teraz ok. 100.
|
|
Bo brakuje głupich tematów na forum :P:D
|
|
Przed jakimiś dosłowanie 15 min. Obok kiosku podjechały 2 samochody na białostockich blachach. Szedłem z Panną chodnikiem i jeden zaczoł wykrzykiwac jagielonia i panowie wysiedli. Pokrecili sie troche zaczeli isc w strone jakiś chłopaków siedzących na placu zabaw. Potem wsiedli i kiedy juz myśłałem że nic sie nie stanie jeden samochód zatrzymał sie 2 panów wyskoczyło i zaczeli bić (bardziej zaatakowali go) i uciekli. noramlnie krew mi zamroziło. Uwaga na samochody na białostockich blachach!!
|
|
to jakaś masakra jest....
|
|
"poszukuję szrotów" buahahaha Dawno tak się nie uśmiałem :) Po Ci szroty? na szroty się ODDAJE złomowane samochody, po prostu złom. Ale kupować na szrocie części? najbliższy serwis BMW masz w Białym. A po drugie: co to za "gdzie w Łomży"? Pozdrawiam.
|
|
to jakaś masakra jest....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |