sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jestem z SLD...

do nowego za 3000 doliczysz 500 zł na metr za wykończenie, na pewno opłaca się bardziej niż używane ale potrzeba czasu, za używane nie radze dawać więcej niż 4000, materiały budowalne tanieją i będą jeszcze tańsze, kredyty będą droższe, ceny obecnie są jeszcze spekulacyjne ale to się skończy, od ceny wywoławczej targuj 8-9% to jest teraz norma i nie daj się naciągnąć ludziom którzy spóźnili się ze sprzedażą o kilka m-cy i za mieszkania w starych płytach chcą ogromne pieniądze, a takich wesołków jest jeszcze dużo, ceny w płytach będą spadały i to ostro ale pewnie gdzieś za 1,5 roku

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jestem z SLD...

Na nowogrodzkiej dalej jest szrot. Z tego co wiem to chyba (nie jestem pewien) jeszcze na Al. Legionów (naprzeciwko jednostki wojskowej) tez jest szrot.

Znalazłem taką ofertę - 72m^2 mieszkanie na parterze. Lokalizacja wporządku z małym minusem.
Plusy:
- bardzo dobre wykończenie - podłogi ceramika korytarz, pokoje dębowa klepka, ściany równe
- zabudowa kuchni - zostaje (2-letnia) ładna + podwieszany sufit... bardzo ładnie to wygląda... są pewne niuanse ale generalnie na +
- zabudowa dużego pokoju - zostaje (roczna - szafa rozsuwana drzwi szklano-ratanowe pod sufit) - i też podwieszany sufit z takim ciekawym oświetleniem... jakby za ścianą? Właściciele mówią, że za dopłatą mogą zostawić meble w salonie...
- ładna łazienka i ubikacja. Niestety w łazience tylko prysznic.
- okna drzwi po wymianie - tworzywo sztuczne.
- twierdzą, że wykończeniem zajmował się architekt (projektem)- co w sumie może być prawda bo oko jest na czym zawiesić
generalnie żadnego wkładu tam nie widzę
Minusy:
- parter
- blisko szkoła
- no i cena... na początek wołają 300 000...

szrot na legionow, nowogrodzkiej i kolo budowlanki...tylko na legionow i nowogrodzkiej to jedna osoba ma...jak nie bedzie w jednym miejscu to bedzie w drugim...

Autor: Darck (---.techtel.pl)
Data: 22-08-07 09:46

pisz tresciwsze tematy

<[ gg: 1709336 ]>

W Każdym sklepie mówią że tylko ściągnąć z BMW a w jednym to facet nie wiedział wcale o co chodzi

Ja sie z tym wzgadzam, wgłaszam bojkot glupich tematow. Wszystkie tematy wstaja sie wsrane !

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Dlaczego uważasz ze jak szkoła jest blisko to minus ??????

sura
ale pierwsza jest wpoprawniejsza :)

Za Polmozbytem w Łomży gośc sprzedaje płyty granitowe, posiada też kostkę w 2 rozmiarach.

pamietaj ze to nauczyciele zbierali kase w imieniu dyrekcji takze jesli bedzie jakas lipa to szkoly beda mialy z tym problem nie my. a ta firma to przypadkiem nie miesci sie kolo starego kina pazdziernik od podworka?

pozdrawiam

w cyckach to ma wsilikowane www.kiernek.yoyo.pl/images/emoticons/penguins/oczko.gif

Gdzie w Łomży mogę dostać jakieś części BMW mogą być nawet używane poszukuję jakiś szrotów nie wiem czy na nowogrodzkiej jest jeszcze szrot

"nawet uzywane" lol

:]

Dzisiaj ok godz 19 był wypadek na ulicy Piłsudskiego.Udział brał motocyklista.Czy ktoś wie coś wiecej na ten temat?

Właśnie widziałam-kobieta AUDI 80 wyjechała mu.A koles na motorze jechał jakimś SUZUKI.Z tego co słysząłam to ma coś z karkiem,wstrząs mózgu i cos ejszcze.Tylko nie jestem pewna tego na 100%

to zgłoś się na policję jako świadek zdarzenia.

Taaa z całą pewnością. Tylko jeden jedyny jeździ po mieście

Zbych

Jutro o 16 u kapucynów msza w intencji zaginionego Jarosława Zielińskiego CECHY CHARAKTERYSTYCZNE: widoczne braki uzębienia, zez lewego oka, wystająca dolna warga.

Okażmy solidarność i pomódlmy się za tego kawalera moze sie odnajdzie

Miejmy nadzieję, że I... z tego wyjdzie. Myślimy o niej.

Wzgarnij kropka.

.

Ale mi chodzi głownie o salony fryzjerskie w Łomży

Tarcza antyrakietowa obok stacji napełniania gazem !? yyy coś tu nie gra :D haha

rudy błazen z druhem

Najchętniej to tako mapę na naszym stadionie to ja bym nawet pograł w CS ;) Oczywiście żeby jeszcze był budynek zarządu i można było bombę podkładać .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org