Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo szkoda Polski... |
bo "a... gu... gu..." bylo juz zajete... :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo szkoda Polski... |
Gdzie w Łomży lub oklicy można kupić kostke granitową????? Jakiś telefon lub adres!!!!! Z góry wielkie dzięki.
|
|
Granit-Ost w Ostrołęce. Pan Rykowski 502 291 880. Nie wiem czy ma kostkę ale w Granicie jest mocny. Polecam dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Jak twierdzi prof. Bralczyk obydwie formy są poprawne.
|
|
a masz może numer telefonu do tego gościa??????
|
|
ach te kobiety... zdrowia zycze! Dr. Viktorio Mazzola
|
|
1polak. przeczytaj kilka razy i zrozumiesz. Autor: elmar (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-08-07 20:53 O jakim ty kiosku mówisz, bo oprócz tego przed 15 minutami na zawadzkiej, z trzech nie będę wymieniać marek itd wyskoczyło ok 10chłopa na jakiegoś faceta zaczęli go okładać zostali spłoszeni przez kierowców Translate: o którym ty kiosku mowisz... bo oprócz tego(co powiedział pawel2344) Przez 15 min na zawadzwiej z trzech samochodów, których marek nie bede wymieniać, wyskoczyło 10 mężczyzn na jakiegoś faceta. Bili go, lecz zostali spłoszeni przez kierowców. Peace xD
|
|
naprawde strasza sprawa...
|
|
a co masz niby na myśli?? Mam napisać uwaga zadzwoniłam na 997 podałam nr rejestracyjne, bijcie mi brawo ???????? 2 razy zastanów sie zanim dodasz swój komentarz pozdrawiam
|
|
a to żeś błysnoł inteligecjo
|
|
Serafiński rzeczywiście jest super. Zna się na tym co robi. Zbych
|