Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski może jednak wygrać w Łomży !!! |
Co za piękny zbiór żenujących wypowiedzi i postaw :P O pielgrzymkach też można powiedzieć, że oto idzie zgraja zakurzonych brudasów. Tylko co to ma do rzeczy? luizfernandez , urzadskarbowy, ptysiu, graboś, papkarol - nie macie pojęcia o życiu, zabawie i młodzieży. Mimo to zaskoczyła mnie taka liczba przeciwników.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski może jednak wygrać w Łomży !!! |
kropki na oczach? ;>
|
|
jeszcze ta zabawa i tolerancja uszami wyjdzie
|
|
gdzie....tam jeszcze calineczka była!!! i gumisie xD
|
|
Ważne, żeby plusy ujemne nie przesłoniły minusów dodatnich.
|
|
Orientowałem sie w cenasz mieszkan to są od 3700za metr do 4500zł
|
|
czyli 1 września piknik astronomiczny, z gości pewnych to wiadomo kto :D
|
|
sądząc po twoim nicku, w twoim wieku nie opaci Ci się biorąc pod uwagę cenę malucha :)
|
|
... albo na śmietnik ;) może zmiana systemu pomoże :D
|
|
Witam!Radzik93 jeśli nie masz 25lat skończonych to nie będziesz miał zniżek czyli płacisz 100% to tak około 1000zł to tez zalerzy od roku produkcji twojego samochodu.A przeglondzik kosztuje niecałe sto złotych.Jak masz rejstrować to lepiej zarejstruj na osobe starszo bedziesz taniej płacił.Pozdrawiam
|
|
hahaha moj kolega tego samego szukal... na legionow musialby przerzucic z tone piachu i wykopac bmw ...a nie wiadomo czy by to tam bylo...zamowil na allegro i sie nie bawil... kazdy sklep z czesciami objezdzilismy....
|
|
Tytan21 głupoty gadasz. "jeśli nie masz 25lat skończonych to nie będziesz miał zniżek czyli płacisz 100%" ja nie mam skonczone 25 lat a mam 60% znizek. Wszystko jest dokładnie tak jak wieśmin napisał. Jesli wczesniej byłes wspołwłascicielem jakiegos pojazdu lub miałes zarejestrowana na siebie jakas komartynke (np. motorower) wtedy licza sie znizki. Wiec nie jest tak jak napisałes ze jak nie masz 25 lat to płacisz 100%. Jak nie masz 25 lat jest jest jedyna wzwyzka za wiek 50%.
|
|
Doda jest tak naturalna i przebojowa, jak dmuchana lala.
|
|
Whehehehe. Wswierzamy temat zeby wbic na koniec glupie tematy o dodach.
|
|
|
to wbojkotujemy wszystko i wszystkich! koniec z dodą, koniec z bajorkiem. nic już nie będzie
|
|
z tego co teraz wiem to przeniesiono do sulkowic http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.temida.wpia.uw.edu.pl/images/psy/ms4.jpg&imgrefurl=http://www.temida.wpia.uw.edu.pl/index.php%3Fpsy.php&h=300&w=200&sz=16&hl=pl&start=1&tbnid=YrbknIlAJTgpUM:&tbnh=116&tbnw=77&prev=/images%3Fq%3Dszarik%2Bszczytno%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26sa%3DG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |