Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaskakujący sondaż: Jarosław Kaczyński górą |
tajemniczybyk - chyba nie taki lux , skoro musisz go reklamowac az w tylu watkach ;o))). chociaz moze....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaskakujący sondaż: Jarosław Kaczyński górą |
Napęd hybrydowy na trawę i owies? Jak to była hybryda, to tylko model Krowa III albo nowszy... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Przy Por Łagody 12 też nie jest lepiej, od kilku dni kilka latarni nie działa.
|
|
Imo może jaki prototyp ... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Trójkje Golfa nie każdy może mieć ... Zbych
|
|
na Rycerskiej 5 i 7 też nie świecą latarnie
|
|
kiernek...twoi znajomi?;>(bez urazy jak cóś_
|
|
Jeśli mają być meble solidne, a nie takie które rozpadną się po 2-3 latach to MIRT ulica Poligonowa. Jeśli tanie z płyty to obok Rumiński.
|
|
Masz coś do wsi? _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka, do ludzi ze wsi nic nie mam, tak samo do "ludzi" z miasta, w cudzyslowie dlatego ze nosa zadzieraja i maja sie za h*** wie kogo a tak naprawde w wiekszosci nic soba nie reprzentuja
|
|
ja pier...zal mi was ( urzad skarbowy, ptysiu80 ) w jakim wy wieku zyjecie ? XVIII ? az zal sciska ze w polsce jeszcze taka mlodziez jest o takich pogladach, nie ma co sie dziwic ludziom starszym ale mlodym...podziekujcie rodzicom :) pozdrawiam
|
|
AZAZEL - a ty na 100 % hipis jesteś. Pióra do dupy, czarne skarpety w trupie czachy, do tego sandały i jezdzisz stara WSK-ą. W Łomży nie ma miejsca dla pancurowatych brudasów, ćpunów, śmierdzących zafszonych hipisowatych śmieci. Żygać się chce jak sie takich widzi... aby z daleka od Łomży z takimi...!!!
|
|
W Grądach Wonieckich proponuję. Dużo pola, zajebiste miejsce do spania w byłych chlewniach i oborach, więc brudasy nie będą potrzebować namiotów. Umyją sie na pobliskich bagnach i trzęsiawiskach. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
to może o 9 sterowników za dużo zainstalowałeś ?? Jeden a właściwy !
|
|
Woodstock uczy tylko jak zdradzać własną wiarę, zmieniać poglądy i zachowywać się (za przeproszeniem) jak zwierzęta tarzając się w błocie, ćpając niewiadomo co..
|
|
po pierwsze załaduj ustawienia defaults w biosie i zobacz co się bedzie działo, potem wyłącz w systemie oszczędzanie energii (zwłaszcza wyłączanie monitora) Przed instalacją nowych sterowników odinstaluj je w trybie awaryjnym (jesli masz win) i potem uruchom normalnie kompa Nie wiem na jakim porcie dziala Twoja karta ale ja miałem coś podobnego i opcja AGP Fast Write w Biosie wszystko mi psuła
|
|
i 7 rozbójników
|
|
vonReuffen - a ty wiesz wszystko o zabawie ? Dla ciebei zabawa to ujeba_ać sie po łokcie w błocie, wstrzyknąc here i machac przepoconymi , tłustymi włosami, że aż tłuszcz kapie. Wtedy jest zabawa co ? Takich to pod mur i egzekucja.
|
|
tommeknet karta jest na PCI-E zrobiłem jak napisałeś. Problem jest nadal, ADALL zawsze przed instalacją nowych sterowników odinstalowuje stare . W takim razie trza wieźć kompa na serwis. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Woodstock nie uczy w żaden sposób tolerancji, bo żeby byli tam ludzie tolerancyjni to by nie ignorowali Katolików, Ministrów, Premierów itp... dla nich tolerancja to dobre wyrażanie się o krisznowcach czy o gejach ale np. o pójściu do kościoła już się źle wyrażają....
|
|
aha, dużo ludzi kojarzy spadające meteoryty z szybką "kreską" na niebie, czy z bardzo dużą prędkością spadającego obiektu a to jednak nie wszystko, akurat jest to jedno z mniej piękniejszych zjawisk, dużo jest spadających bardzo wolno albo odbijających się od atmosfery, które widać przez dobre parę minut jak się spalają!
|
|
a ja się orientowałem i kierownik budowy powiedział mi ,ze 3 tys- z kawałkiem -NOWE M. Niektórzy to specjalnie windują ceny heh
|
|
Gdzie w Łomży mogę dostać jakieś części BMW mogą być nawet używane poszukuję jakiś szrotów nie wiem czy na nowogrodzkiej jest jeszcze szrot
|
|
pisz tresciwsze tematy
|
|
Doszło do tego, że nawet jak kogoś zabiją to policja nikogo nie zamknie. Z powodu analfabetyzmu świadków. Zbych
|
|
Ja znalazłem mieszkanie, wykończone 49m2 za 182 tyś.czyli 3. 714zł za m2,1 piętro,mogę się od razu wprowadzac, tylko jest to blok z płyty , ale po ociepleniu, myślę że jest to niezła cena ,a co się dotyczy spadku cen to myslę że taniej już nie bedzie ,bedzie powolny wzrost bez względu na spadek cen materiałów budowlanych , po prostu robocizna będzie droga, myślę że teraz jest okazja na to żeby kupić mieszkanie na spokojnie bo nie długo juz się może ten spokój skończyć, a z tego co wiem łomzyńska buduje po 3.300 za m2.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |