Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie głosujmy na PO |
Jak klima to musi z freonem:) Czyt. pukanie w dno od spodu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie głosujmy na PO |
Podobno miala wytatuowany napis: "Hybrid" na swoim zadzie.
|
|
no właśnie co masz do wsi ? nie na każdej jest światło ale jak ktoś wie jak dojechać to nawet rowerem po pijaku dojedzie na własną chałupę a tu marudzą że ciemno! ciemno to przyjemną korzystaj z okazji bo nie dlugą wymienią na takie latarnie które będą sie nagrzewać i świecić troche i się popalą do końca.
|
|
A ja mogę powiedzieć że w kupiskach albo moduł dużo dobrego słyszałam o chilińskim obok mechaniaka
|
|
daleko jemu do Kmicica !!! ------ blizej do Szwejka bo i zachowuje się jak szwejk.Pewnie ktos z jego rodziny byl prototypem slawnej powiesci )))))))))))
|
|
Owsiaka na księzyc trzeba wysłać a narkomani niech gdzie indziej sie bawią. Jak by taki mkoncert byl w lomzy to pomyslcie ilu ludzi by zginelo :) ucierpialo etc....
|
|
taa,jeszcze tylko woodstoka tu brakowało. zasrała by i zarzygała całą Łomżę ta cudowna młodzież... butelki po winie i strzykawki to chyba z miesiąc by trzeba było zbierać,nie wspominając o tym,że na czas koncertu na każdym winklu czy w piwnicach leżało by mnóstwo nietomnych,pozaszczywanych "hippisów" hehe no chyba że poszli by brykać na pulwy,jak napisał ADALL
|
|
kiernek: wiedziałem, pamiętam Cię z podstawówki. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |