Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wczorajsza debata w TVP |
Hmmm... Na oficjalnej stronie dody nie ma wzmianki o koncercie w Łomży. Skąd ta myśl?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wczorajsza debata w TVP |
a moze ona protestowala przeciwko zlemu traktowaniu
|
|
Co ma wspólnego strajk w łomżyńskim szpitalu z kompetencją Pana Olbrysia. Facet po prostu nie ma zielonrgo pojęcia o służbie zdrowia i tyle. Zresztą jako związkowiec był cienki Bolek.
|
|
z onet .pl http://wiadomosci.onet.pl/1590999,11,item.html a oto fragnemt: Jak głosi rodzinna legenda, Wincenty Gosiewski pojawia się w "Potopie" znacznie częściej niż tylko w opisie bitwy pod Prostkami. Gosiewscy nie mają wątpliwości, że Wincenty dał wiele swoich cech i doświadczeń postaci Andrzeja Kmicica. Jak sie ma do tego Edgar Gosiewski i forumowy Kmicic ?
|
|
cos mi się wierzyć nie chce. W czwartek by organizaowali koncerty na muszli????Jakaś kolejna plota Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przez Golfy III
|
|
Coś mi się wierzyć nie chce.W koniec wakacji by organizowali koncerty na muszli????Jakaś kolejna plota :D:D:D
|
|
|
jak szukasz to zajrzy nie raz na eska.pl . Tam masz liste utwrów i jego próbke, więc jak poznasz to juz masz tytuł ;).
|
|
ale sie dzialo
|
|
wszyscy to robią, wrzuć na wyszukiwarkę było o tym bardzo dużo postów wcześniej. Pifpaf
|
|
wyzywanie od prostaków i tak dalej... sorki ale na forum publicznym każdy może napisać byle co i na kogo mu się podoba a w sumie jeśli ma trochę oleju w głowie to się wytłumaczy i znajdzie jakieś alibi... a propos tej żenującej gadki to moglibyście ją skończyć. czasem wydaje mi się że na tym forum połowa uczestników (czy aby się nie pomyliłem co do ilości?) to osoby o których nie można powiedzieć czegokolwiek dobrego a już na pewno nie oczekiwać czegoś inteligentnego... pozdrawiam
|
|
Dran - przepraszam ze poczules sie urazony, i wszystkich innych. Nie mialem takiego zamiaru, i byc moze z lekka mie ponioslo czytajac te bzdury ludzi nie majacych pojecia o zyciu i pracu na roli, zazdroszczacych i narzekajacych ze rolnikowi tak dobrze sie wiedzie a w miastach prawie ludzie z glodu umieraja. Co do ubezpieczen mam zadnie - nie powinny byc obowiazkowe, panstwo nie powinno do tego dokladac, ani sie w to mieszać. JEst obowiazkowe bo jest do biznes, a ze ustawodawca zabezpieczyl sobie mozliwosc dzialan janosikowych wiec jest tak ze bogatym sie zabiera biednym daje, jednoczesnei zdierajac tym biednym. Zainteresowanym tematem ubezpieczen polecam ksiazke Janusza Korwin-Mikke pt: "Niebezpieczne ubezpieczenia" Pozdrawiam
|
|
a propos kilku - kilkunastu tysięcy na miecha to może by tak najpierw polityków rozliczyć? pardon oni takimi drobnymi się nie przejmują...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |