Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do przedsiębiorców głosujących na Komorowskiego |
ciezko opanowac ale troche bys polatal 1-2 kjs i idzie coraz lepiej hehe ja raczej nie jade 19 buchneli mi dowod s.......................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do przedsiębiorców głosujących na Komorowskiego |
do Rumcajs: w jakich samochodach wstawiales instalacje? i jakiego typu instalacje?
|
|
Jechales Golfem i spotkales krowe? I co w tym dziwnego hehe ?
|
|
ju 84 cała przyjemność po mojej stronie.Chętnie podpowiem więcej.Pozdrawiam życzę powodzenia w zalatwieniu sprawy.
|
|
Ja jechałem wesołą ok 23 to chodziły sobie 3 krowy
|
|
Może nie do końca na temat ale... gdzie najtaniej w Łomży lub okolicy mozna założyć sekwencyjną instalację gazową ("oplowski" silnik 2.0 16v)?
|
|
co do chłopaków z senatorskiej to bym ich tak niewychwalał, chciałem założyć zawór gazu pod tablicą rejestracyjną samochód oglądało na kanale czterech znawców z senatorskiej i decyzja była jedna NIE, pojechałem do Gazozbytu i bez żadnych oględzin było OK bez problemu. Najłatwiej to zrobić dziure w zderzaku, ale troszkie popracować to już się niechce.
|
|
może firma OSRAM
|
|
No i wyszło szydło z worka czyli cała prawda o fachowości pana Olbrysia z zakresu służby zdrowia .Ludzie jak długo jeszcze będziemy niewolnikami nieudaczników i karierowiczów.Zgodnie z kierunkiem wykształcenia pana miejsce przy świnkach i krówkach ,a nie mącenie i podejmowanie bzdurnych decyzji odnośnie służby zdrowia .Potwierdza to sie niestety we wszystkich pana działaniach pana brakiem jakiejkolwiek wiedzy w tej dziedzinie .Człowiek z honorem po takich krytykach powinien już dawno podwinąć ogonek i pójść tam gdzie jego miejsce.
|
|
Ja jestem za Panem Olbrysiem i jestem wstanie przyjąć krytykę jego osoby, w ogóle nie dziwię się , oburzenia środowiska medycznego Białegostoku, bo wreszcie ktoś robi zmiany w tym układzie. Dzięki Panu Olbrysiowi doszło do porozumienia w Łomżyńskim szpitalu! Białystok by najchętniej pozamykał wszystkie byłe szpitale wojewódzkie, dlaczego szpitale w Białymstoku nie przyłączyły się do strajku? Tylko patrzyły jak szpital w Łomży i Suwałkach generuje długi!
|
|
Za chwilę dojdzie do tego, że jej tam w ogóle nie było, a kolega tamtędy wcale nie jechał, a całe zdarzenie przyśniło się znajomej jego siostry, która opowiedziała to swojej koleżance podczas wieczornej libacji, na której to była masa ludzi, którzy ... No właśnie ... którzy co? Ciąg dalszy nastąpi ... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
no... bo wyszla na DROGIE! o_0 biedny biedny golf 3... :))
|
|
Olbryś jest od nas i miesza w beczce ze śledziami. Dlatego zaczęli szczerzyć pyski. Dobrze , niech zrobi tam porządek , wtedy zajmą się własnymi sprawami i nie będą pchać łap do Łomży. Teściowa , może i Ty słonolubna ? O Fance nie wspomnę.
|
|
a ja jechalem golfem 7 i sie nie chwale...
|
|
|
W tę niedzielę odbył się w Rybnie wyścig MTB Cross Country. Była to pierwsza impreza tego typu w Rybnie. Wydaje mi się, że w Łomży i okolicach takich imprez nie jest chyba zbyt dużo (a podejrzewam, że nie ma ich w ogóle), tym bardziej powinna być jakaś informacja o tym, ze takie zawody miały miejsce. Rozumiem, że dla redaktorów 4lomza.pl niedziela św. Rocha była może ważniejszym wydarzeniem, ale porównując ilość osób to w Rybnie było ich więcej. Myślę, że podobnych imprez w tych rejonach powinno być więcej, a portal 4lomza.pl powinien o nich informować, bo szczerze to mało mnie interesuje niedziela św. Rocha gdzie 80% uczestników to osoby powyżej pięćdziesiątki. Chyba to żadna atrakcja dla młodych siedzących w wakacyjne dni w domu nastolatków. Myślę że powinno sie informować o takich imprezach, jeśli nie przed to przynajmniej po i zrelacjonować jak było. Pozdrawiam
|
|
Co myślicie na temat nasilających się ostatnio gwałtów na niewiastach dokonanych przez wielbłądy ?? Słyszałem, że "moc" takich wykroczeń, zwłaszcza w krajach arabskich! Chyba dlatego tubylcy wymieniają nawet całe stada za jedną marną, chudą blondynkę. Oszczędzają w ten sposób swoje żony, siostry, etc. Dziwię się, że LPR wspólnie z PIS nie zabronili jeszcze do tej pory naszym rodaczkom wyjazdu do takich dzikich krajów jak Egipt czy Tunezja. więcej: http://wiadomosci.onet.pl/1591915,12,item.html Pozdrowienia. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
wkiermek wmyślisz widealnie w:)
|
|
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,4404198.html Jeśli jest jakakolwiek szansa, to nasi prezydenci powinni wsiadać w samochód i jechać do Jurka Owsiaka na rozmowę. Oto wymarzona okazja, by przedstawić nasze miasto w lepszym świetle. Nie jako miasto antysemitów, pijanych lekarzy i kierowców, stagnacji i smutku. Nie jestem pewien, czy mamy odpowiednią lokalizację do stworzenia miasteczka dla dziesiątek tysięcy ludzi. Może pulwy nad Narwią? Ale niechże sie nasz Urząd Miasta zastanowi i rozejrzy, porozmawia z biskupem, Radą Miasta - i szybko przedstawi ofertę. Bo raczej większość mieszkańców będzie wdzięczna za takie wydarzenie. vR
|
|
Taaa tylko zapomniałeś o tym ze w Łomży nie ma kolei, wiec Łomża już odpada ;)
|
|
Moi Drodzy! Wszyscy pochodzimy ze wsi - z mniejszej lub większej :), jeśli nie bezpośrednio - to przypomnijcie sobie dokąd jeździcie na wakacje - do dziadków na wieś :). Pozdrawiam - miłego dnia .
|
|
czy pełnoletnich?
|
|
coś mi się wydaje że jedynym przeciwnikiem będzie młodzieżówka pisu- moherowe berety niestety ale ta grupa wystarczy żeby przystanek w łomży się nie odbył...
|
|
Czy ktoś słyszał o dzisiejszym pościgu na al. legionow???
|
|
Wiatrak na karcie działa, właśnie sprawdziłem, na innym monitorze jest to samo... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
no co ty, scigali Alibabe!!
|
|
Na przełomie 1 września czeka nas wzmożona aktywność meteorytów wpolecam :) więcej info: http://wiadomosci.onet.pl/1592241,16,item.html
|
|
Tymczasem w Zambrowie na pożegnaniu lata będą śpiewac BRACIA Cugowscy. Moim zdaniem lepsze to niż Wilki... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
fajnie :D :P
|
|
A ja słyszałam coś o 7 krasnoludkach...Ale może to jakiś inny pościg był...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |