Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GROM żąda przeprosin - kolejna wpadka Komorowskiego |
buehehehe, wez przeczytaj moj post z 12:38 i naprawde sie zastanow, buahahha. Wystraszyla sie dziewczyna i miesza, smieszna jestes!!!. Teraz to najlepiej napisz ze tak naprawde to Karol, taksowkarz ale z Warszawy i ze twoja rodzina nie pozyczyla niokmu kasy tylko szukala meza dla ciebie bos nieporadna i oplacila jakiegos kawalera ktory jednak wycofal sie z interesu jak cie zobaczyl!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GROM żąda przeprosin - kolejna wpadka Komorowskiego |
Debilizm wtorny - przyganial kociol garnkowi:D Wystarczy umiec czytac, pierwsze zdanie dotyczylo Karola, z ktorym to pomylila sie violette, a o ktorym ja nie wspominalem, zas drugie ja jak ja - ktorego personalia juz znalam wtedy. Proste jak konstrukcja cepa, dla niektorych jednak zbyt trudne:-)
|
|
Ty mi bedziesz pisal o co MI chodzilo???? Ty mi bedziesz probowal wmowic, ze ja pisalam o jakims Karolu? Niestety, jemu nie mam nic do zarzucenia, wiec nie wypowiadalam sie, nie wypowiadam i wypowiadac na jego temat nie bede. I nie myle sie w zeznaniach, bo to i zadne sledztwo nie jest. To ty naucz sie czytac. Zaraz pewnie odezwie sie SaneOne i powie, ze ja ciebie prowokuje. Ale zapewne nie zauwazy tych kaszalotow i kalek pod moim adresem. Osmieszasz sie gdy to piszesz. Specjalnie dales najgorsze zdjecie, czemu nie dales najlepszego, skoro juz miales odwage wkleic ktorekolwiek? Ja juz tu dzisiaj nie wchodze, zal mi czasu na ciebie.
|
|
"Debilizm wtorny - przyganial kociol garnkowi:D Wystarczy umiec czytac, pierwsze zdanie dotyczylo Karola, z ktorym to pomylila sie violette, a o ktorym ja nie wspominalem, zas drugie ja jak ja - ktorego personalia juz znalam wtedy. Proste jak konstrukcja cepa, dla niektorych jednak zbyt trudne:-)" ale z tego zdania tak nie wynika: "Jak sie nie myle, to violette napisala o Karolu (swoja droga to go znam), a nie ja. I ja juz wiem kim on jest i wlasnie o nim pisalam. drugie jest zupełnie bez sensu, bo brak w nim podmiotu... i można pod nie podciągnąć każdą treść...
|
|
buahahha, dalem takie jakie bylo na pierwszym miejscu,a co ty myslisz ze inaczej wygladasz?? lepiej niby?? buahhaa, bo sie odpicujesz i wymalujesz?? Tak wygladasz naturalnie i nic tego nei zmieni, jestes brzydka i tyle!!! To o kim niby pisalas?? Moja rodzina nie ma nawet zlotokwi dlugu wiec chyba nie o mnie!! buahaha, znowu wtopa
|
|
Czy macie jakies doswiadczenia z firma GAZOZBYT z Kraski (wczesniej byli na rogu Nowogrodzkiej-Strzelcow Kurpiowskich)? Mysle o wstawieniu u nich gazu do samochodu (Opel Frontera A) i zastanawiam sie czy to dobry wybor. Jesli ktos ma jakies doswiadczenia zwiazane z nimi to prosze o odpowiedzi. pozdrawiam Mariusz www.CzarnaOwca.com
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|