Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie zagłosuje na Jarka! |
Otóż to. Więc po co to zaznaczenie, że się studiuje? Jakiś wyznacznik jakości? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie zagłosuje na Jarka! |
No zgadza się, że wina leży po obu stronach, mam wrażenie że zauważa się tylko jedną stronę i ją się atakuje- czyli Lillę, pomijając Ja jak ja, który sporo naubliżał jej i jej chłopakowi, wkleił jej fotę, (a teraz Saneone go zmałpował, i niechcący umieścił fajne zdjęcie), do tego zaatakował nawet osoby niepełnosprawne, co już w ogóle było przegięciem i w ogóle nie ma sobie nic do zarzucenia w tym konflikcie. Co do urody Lilli- może się tam komuś niepodobać- ważne, że podoba się jej chłopakowi. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Pozwolę sobie na parafrazę pewnego mądrego tekstu, który można znaleźć na tabliczkach w klatkach schodowych: "Żądasz kultury - zachowaj ją sam" :D
|
|
W temacie powinno być raczej "Debile szli przez miasto".
|
|
Hohohoho :D Miodek pitny mniam mniam :D Chyba trzeba będzie odwiedzić :) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
dobrze ze znowu nie napiszesz ze byles pewnie tak najebany ze nie pamietasz, rozmawialsimy tam ale nie bede ci sie przypominal, bo przeciez jak mozesz pamietac, twoj stan mowil sam za siebie. Dla mnie jestes zwykla ***** co nie ma honoru sie przyznac i boi sie jakiegos lachona, w sumie sie nie dziwie bo jak cie nam to zapewne jest twoim sponsorem, stoczylas sie parowko na samo dno, pozniej jakos sie odbiles i dawno cie nie widzialem, widze jednak ze rozumu troche ci ujelo no i ten ............"......lep....."........ tez byl przekozak, powiesz moze co to znaczy?? No i wlasnie pewnie dlatego czesci twoich marnych wypocin nie rozumiem, spotkamy sie to ci sie przypomne :D powspominamy stare czasy, bedziesz chcial sie przytulic, do miecza hhaha
|
|
Z mojego doswiadczenia z gazem wynika, ze sie oplaca, nawet jak sie jezdzi nieduzo :) Wiadomo, ze rozne elementy sie zuzywaja, ale jakby nie patrzec, to na benzynie tez sie silnik zuzywa. mysle, ze spore znaczenie ma dobra regulacja. oczywiscie jestem zdecydowany na zalozenie i juz mam zaklepany termin, ale chetnie jeszcze przeczytam opinie na temat tego zakladu. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
a może to była święta krowa???:) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
do VIP_1: jaki samochod przerabiales w Gazozbycie i jaka instalacje zalozyles? rozumiem, ze wszystko zrobili fachowo i polecasz ten zaklad?
|
|
to byłaby znowu jakaś żałoba narodowa jakby krowa uszkodziła golfa 3 na dodatek:P hehe _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
podwyżka ubezpieczenia dla rolników podniesie ceny żywności w sklepach
|
|
nie, to 4lomza
|
|
jest lepszy. o tymna kierzkowej slyszalam duzo zlych opinii. na bema, obok skepmen komputerowym nordkom jest bdb zaklad stolarki. robili mi meble i jestembaaarzooo zadowolona. nie sa ani njtansi ani najdrozszy, ale robia db.
|
|
@fanka- a skad te domysly co do mojej osoby i powiazania z tym zaklaladem? Powiem tak- jestes w bledzie... Jakbym byl niezadowolony z ich uslug to bym o tym tak samo otwarcie napisal.
|
|
rozbujnik wyluzuj deko,bo wrzodów żołądka dostaniesz hehe Zbych
|
|
polecam zakład stolarski MODEM na ul. Chabrowej jest siedziba. Solidne i ładne meble!!!!!!
|
|
Newbie: z tym trzeba się wrodzić :) Zbych
|
|
a 11 września gra zespół Talib ;) Zbych
|