poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W dowód sympatii dla brahola Bronka - garownicy

Cześć!
Wiecie może gdzie w Łomży można zrobić szybko, tanio i dobrze uprawnienia operatorów wózka widłowego?
Będę wdzięczny za ewentualne podpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W dowód sympatii dla brahola Bronka - garownicy

Czy możecie polecić DOBRY sklep z DUŻYM wyborem - ale nie z katalogów (bo tych mam pod dostatkiem) - glazury, terakoty... Byłam na Zjeździe i wiem, że mają nawet towar z najwyższej półki, ale gdzie jeszcze...
Pozdrawiam

wyglada ze jestes... piszesz farmazon i przepraszam na jakie podstawie piszesz ze jestem frajerem. Narazie wszystko wskazuje ze Ty jestes piszesz ze mnie widziales w jakims Desperados czy Meksykanie a ja nie chodze do tych spelun w przeciwienstwie do cienie nawet nie wiem gzie to jest. Ja nie pisze ze zazdroszcze tobie ile ty wydajesz kasy w klubie o ile w takowym kiedykolwiek byles. Chlopie wypisujesz to te swoje frajerskie zale i tyle. Dla mnie jestes zwyklym prostakiem i prymitywem na dodatek pala bo piszesz fantazje i totalne bzdury. Nie mam zamiaru wiecej nic do ciebie pisac bo jeses za prosty i za glupi i obawiam sie ze prezentujemy inny poziom intelektualny i niestety nie rozumial bys tego co do ciebie pisze. Daj se na wstrzymanie koles, bo robisz z siebie blazna.
The End

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Bezpłatnych porad prawnych można skorzystać z Biura porad obywatelskich .Biuro to mieści sie na ul.Szosa Zambrowska w siedzibie starostwa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org