niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Debata Multimedialna

Hehe oj przestań juz. No mi jest wstyd, dlatego przeprosiłam. Potrafię się przyznać do błędu.
Ale kurcze, czy Tobie nie jest wstyd, że tak wjechałeś i sponiewierałeś(używając Twojego słownictwa) Lille i jej rodzinę?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Debata Multimedialna

Ja tam robiłem parę rzeczy. Ponoć ten zakład nie ma najlepszej renomy, ale ja jestem generalnie zadowolony. Wszystko zrobili ok, nie było żadnych problemów, reklamacje ewentualne też od ręki były załatwiane. Cenowo też chyba w miarę ok. Ogólnie mogę polecić.

Malutki ile masz lat? Pewnie malutko... Ale i tak twój post mnie rozbawił. Zwłaszcza z "kilijentow" miałam bekę.

Jak sie nie myle, to violette napisala o Karolu (swoja droga to go znam), a nie ja. I ja juz wiem kim on jest i wlasnie o nim pisalam. Inaczej nie dostalabym tego,co dostalam.
Pozdro violette:-)

Aha, niech ktos przekaze najbardziej zainteresowanemu ( skoro ja nie wchodze z nim dyskusje), aby postaral sie wycofac swoje grozby w stosunku do mnie i do Przemka, aby usunal moje zdjecie - dzieki ktoremu upublicznil moj wizerunek - a przez to ja jestem w niebezpieczenstwie, bo to sa juz 4 zarzuty. I zaden prokurator nie bedzie poblazliwy w tej sprawie, bo to co zrobil ten chlopak.

Dobrze, wedle zyczenia tego pana. Ja nie wchodze z nim w dyskusje, bo najzwyczajniej w swiecie sie boje jego grozb.

Tylko zobaczymy, kto sie bedzie smial ostatni..

prawo studiuje buhahaha, musialabys wyedytowac wszystkie swoje posty i posty tego swojego cwelika rozcpanego, niestety na tym forum takiej opcji nie ma. Musialabys publicznie przeprosic Karola za pomowienia a jemu na bank nie jest milo i nie bedzie ci wdzieczny za te marne wypociny. Takie kozaki z was wielkie haha i tamten student warszawski co ...""na lep mi nasra""..... buahaha, edukacja na najwyzszym poziomie, co to jest lep?? Ostatni bede sie smial ja i jestem tego powiem, dla mnie to mozesz sobie robic co chcesz, nawet w sadzie ci naublizam pajacu!!

ja zawsze jeżdżę w jedno miejsce z autem . Tobie to samo radzę bo takie skakanie od mechanika do mechanika na dłuższą metę nie ma sensu. pozdro

Kurcze, znów się muszę wtrącić- zdaje się, że to ja napisałam o Karolu, a Lilla miała na myśli kogoś innego. Ile razy trzeba to jeszcze tłumaczyć?

Prosze, jak juz czytacie to ze zrozumieniem!!!

"Autor: lilaaa (---.centertel.pl)
Data: 17-08-07 12:17

................"I ja juz wiem kim on jest i wlasnie o nim pisalam"................."

Aha, jeszcze jedno. Chcesz to ublizaj. Ja tobie tez naublizalam, ale to ja zostalam przez ciebie sprowokowana - wjezdzales na mojego chlopaka x czasu a pozniej mi ublizyles. Wtedy noz w kieszeni mi sie otworzyl. Ja nie musze edytowac swoich postow, poniewaz nie tej materii tycza sie zarzuty. Groziles mi i mojemu chlopakowi, upubliczniles moj wizerunek - a dzieki temu moje zdrowie i zycie, a takze mojej rodziny, jest zagrozone. Tak jest w polskim prawie. To moj ostatni post do ciebie chlopcze, radze ci sie opamietac.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org