piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska armia- módlmy się....

Mysle, ze niedlugo grzyby sie pojawia, bo teraz jest pogoda taka deszczowa i w miare sloneczna, co sprzyja grzybkom. Moze zaczna rosnac :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska armia- módlmy się....

i tak az do zaje...a... chyba nie rozumiesz o co mi chodzi. Ludzi nie zmienisz! w naszym miescie nie ma az tylu 'normalnych', ktorzy potrafia sie bawic i docenic muzyke na poziomie, zeby zapełnic caly, nawet niewielki klub. i stąd wlasnie takie - a nie inne towarzystwo w Y. a piszac, ze czules sie 'jak u nas' sluchajac DiPolo, pokazujesz jak bardzo zwracasz uwage na muzyke w klubie... pomijajac oczywiscie czwartek ( karaoke), nie slyszalem disco polo (ba, nawet jakiegoś dance'u, trance'u czy tez innych fasolek) od bardzo dawna.
Ustosunkowujac sie jeszcze do opini, ze najblizszym klubem jest bialostockie Metro- g. prawda! Metro - tak, to bardzo niszowe, niekomercyjne miejsce i na pewno jest klubem. ale czy tylko Metro? czy tylko muzyka grana z zachodnich, mało znanych labeli czyni miejsce Klubem? na pewno nie! polecam Wam, drodzy forumowicze, stronke www.booom.pl - być moze stwierdzicie, ze pokazuje ona te bananowa strone klubbingu, ale moim zdaniem to jest wlasnie to! zbawa, tance na sołach, imprezy ze zdefiniowanym dresscodem, tematyczne, ludzie potrafiacy odwdzieczyc sie Djowi, za zrobienie odpowiedniego klimatu- swietna zabawą... jesli twierdzicie, ze nadal nie mam racji, to juz chyba zbastuje i po prostu bede na to wszystko patrzył obojetnie - czego, zapewniam, nigdy nie robilem!

pozdrawiam

the thruth tracker

nie porównuj Studenta do Cyny, bo ja też ich nie porównywałem...
czytaj ze zrozumieniem...
napisałem, że jeżeli chodzi o puby, polecam to i tamto, a jeżeli o kluby jeszcze coś innego...
ale fakt... ja tam maniakiem house'u nie jestem, więc dla mnie muzyka nie ma aż tak kolosalnego znaczenia... bardziej ludzie i klimat...

W nawiązaniu do artykułu:

http://gry.onet.pl/1588877,,Najwa%BFniejsze_momenty_w_historii_gier,wiadomosc.html#czytaj

Na jakim sprzęcie rozpoczynaliście zabawę z grami? Jakie gry miło wspominacie?

U mnie wyglądało to tak:
Atari (modelu nie pamiętam), komputer kolegi, gry wgrywane z kasety, kartridże były nieosiągalnym rarytasem. Gry Pole Position, River Ride.

Pegazus, 168 in 1 (Contra, Mario, Wojownicze żółwie ninja), wypożyczalnia gier na Pegasusa niedaleko Szkoły Podstawowej nr 3 (połączona chyba z mięsnym)

AMIGA 600, i niezapomniana Cywilizacja 1

PC, Mafia, Colin Mcrae, Counter Strike

1 mln widać był na zbyciu i mieści się w granicach "Taniego państwa". Odnośnie tej nauki patriotyzmu, historia jakoś nie przemawia do młodych ludzi. Lepiej niech "ojczyzna"(czytaj rządzący) zrobi coś dla przyszłości tego kraju(czytaj młodzi ludzie) niż wiecznie powołuje się na historię. W tym jesteśmy rzeczywiście nieźli. Jeśli nic się nie zmieni to niedługo nie będzie kogo uczyć tego patriotyzmu. Nie twierdzę tutaj, że nie należy uczuć i pamiętać naszych dziejów, ale wyciągać wnioski i patrzeć w przyszłość,a nie wiecznie oglądać się do tyłu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org