poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeszcze cynicy czy juz karły moralne

SaneOne- jedyne co zauwazylam, to to, ze w sporach nie jestes obiektywny.
Nie zauwazasz, ze prowadzilam z nim kulturalna rozmowe do czasu, gdy kazal zamknac mi dziure. Dziwi mnie fakt, ze tego nie widzisz. O jego zonie mialam prawo to napisac, bo on pisal to o moim chlopaku, tyle ze wczesniej. Tego tez nie widzisz? Dziwne, ja jestem zla i niedobra zas tamten jest cacy, choc to on zaczal bluzgi i wyzwiska a nie ja.
I ja nie jestem chamica ani z prowincji ani z miasta. Ale nie bede mowila ze deszcz pada gdy mi w twarz pluja. Rozumiesz???? Moja rodzina, moj chlopak jest moja swietoscia, nikt nie ma prawa tego progu przekraczac. On przekraczal najpierw kilkanascie razy z Przemkiem, pozniej mi zagrozil, ze jesli jeszcze raz cokolwiek tu napisze, to on pojedzie po mojej mamie... Mam stac i patrzec? Troche obiektywizmu czlowieku, klapki z oczu zdejmij.
Mowisz, ze strasze psiarnia... Ja nie strasze:-) Ja uprzedzam nieuswiadomionego czlowieka co mu za to grozi, co mu grozi za takie grozby i za umieszczenie tego zdjecia. Akurat studiuje prawo i wiem jak dzialaja mechanizmy w takich sprawach. Na szczescie troche sie pozmienialo w dzisiejszym systemie i za nawet najglupsza grozbe mozna niezle beknac..
Poza tym ten twoj tekst o zdemaskowaniu.. Ha ha. Czlowieku, dam sobie lape uciac ze masz grono, czemu nie jestes na tyle odwazny, aby pisac pod takim samym nickiem jak masz tam? I Ty nazywasz zdemaskowaniem wlepienie nieobiektywnego zdjecia z grona, gdzie i tu i tam mam taki sam nick? To nazywasz zdemaskowaniem??? Zabawne:-) Gdybym chciala cos ukryc, to w zyciu nie pisalabym pod takim nickiem. Poza tym wszyscy moi znajomi wiedza kto to jest lila. Ciekawe ilu twoich znajomych wie, ze ty jestes SaneOne. Ot, takie to bylo zdemaskowanie:-)
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeszcze cynicy czy juz karły moralne

Jestem tam corocznie i nigdy się nie zawiodłem! Dużo różności i znamienitych gości z całego kraju, występy, muzyka i świetna organizacja, no i to smakowanie przeróżnych miodzików!... a głównie przepiękne mokradła, ptaki ... Polecam szczerze te klimaty. Ja znowu tam pojadę (25 i 26 sierpnia)!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

chopiniak napisał(a):
na parkingu przy ul. chopina??
przy ul. Chopina
Zdecyduj się, bo na parkingu przy ul.Chopina, a przy ul.Chopina to już nie jest to samo.Może być ul.Chopina,ale może nie być przy niej parkingu i są to dwa różne miejsca.Jeśli już to podaj numer bloku i nie wprowadzaj
dezinformacji.
Pozdrawiam

2x
tępić małolatów.

Pozdrawiam.

Widzisz Tomeczku, ktos sobie wświadomił jak wpalnal glupote. ;)

Pifpaf

Ja po odłsuchaniu Barrego spadam, ale na parkiet-tańczyć. :D

Zbych

phobia to buraczany burak, ze cpa to tylko jego sprawa, mozna palic lub zarzucac krazki i byc normalnym czlowiekiem, ale on jest padalcem i idiota co za *** wie kogo sie uwarza taki ***** fafarafiec pier dolony co to niekt mu jeszcze wq morde nie nastukal, jakas PHOBIA ku rwa czlowieku chyba ci ktos jajka w imadlo wkrecil keidys, osobiscie nie znam lilli i nie bede sie o niej wypowiadal ale znam jej brata, pozdroqwiienia dla niego!!!

do jajakja jak wrzuciles zdjecie na ktorym jest lila to mogles zamazac twarze innych osob o ktorycxh wogle gadka sie nie toczy, ale *** i tak pozdro dla loka i lemana :D

Pało takiego przez łeb

nie wiem czy moje auto bys w ogóle opanował kolego...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org