poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziadek „hrabiego” Bronisława Komorowskiego

Biorąc pod uwagę organizację naszego klubu...sposób w jaki zarząd klubu wzmacniał drużynę przed rundą...organizację finansów...to raczej nikogo dobrego bym się nie spodziewał. Mam nadzieję, że będzie to ktoś na wzór "Czesława Jakołcewicza".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziadek „hrabiego” Bronisława Komorowskiego

Ktoś ci strasznie nakłamał człowieku.... skąd ten cytat?

Ktorych?;-)
Dziwie sie, bo prowokowanie prowokowaniem, a chamstwo to chamstwo. To jest roznica:-) Nie uwazasz? Poczytaj sobie wszystkie wypowiedzi tego "pana", nie tylko na tym temacie, ale on rzuca oskarzeniami na prawo i lewo, chociaz g... wie:-)

zamknij pizde szmatlawcu, powiedzialem ze bede po tobie jechal i zaczalem, od tego mementu kazdy moj post skierowany do ciebie bedzie podobny............

i co to jest :P zapraszam tu: http://mmaciekk1990.fotosik.pl/ taki mały zalążek co sie działo :)

Chłopcze... Nie bede prowadzila z Toba konwersacji, poniewaz nie stoisz nawet w brodziku moich potrzeb intelektualnych, co koliduje z moja wysublimowana wiedza na kazdy temat;-)
Spizdzaj cioto splesniala:-)

Daje sobie glowe uciac ze masz na krotko sciete wlosy, twoj obwod w bicepsie jest wyzszy od twojego IQ a twoja zona dawala wszystkim w lomzy:-) Moze i daje:-) Hahahha, bo takie typy tak juz maja.
Ja nie mam zamiaru prowadzic rozmowy z takim dnem intelektualnym jak ty, pisz sobie tutaj co chcesz, ja juz na ten temat nie zajrze. Jestes marnym frajerem, typowym lomzynskim polglupkiem, ktory ma 200 zł w kieszeni i mysli ze jest panem. A ty jestes zwyklym scierwem. Matki do tego nie mieszaj, ja twojej tez nie tykam.
Chciales wojny? Masz wojne zasrancu .

czy pomoze mi ktos w znalezieniu ustawy ( Ustawa z dnia 14 czerwca 2007 r. o zmianie ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych oraz o zmianie niektórych innych ustaw) w sprawie wykupu mieszkan...co sie zmienilo od 1 sierpnia...na jakich zasadach to funkcionuje... prosze zamieszczac zrodlo.

z gory dziekuje i pozdrawiam.

Jarek

lilaaa: to o żonie to chwyt poniżej pasa... :shock:
jego żona powinna Ci wypłacić takiego liścia, że aż Ci się głowa odwróci...

rudy błazen z druhem

http://www.dziennik-ustaw.pl/

Jarek

Najlepiej sięgnąć do źródła:

http://isip.sejm.gov.pl/prawo/index.html

jednym słowem zajrzeć na google

rudy błazen z druhem

Ciekawych rzeczy sie dowiaduje. Ja jak ja, przepraszam kto ty, k****a? Wiesz co moja warszawska duma nie pozwala mi na chodzenie do Desperados czy Meksikany to miejsca dla plebsu i przykro mi z tego powodu ze tam przebywasz ;/ Gdzie to w ogole jest? ;/
Powaliles mnie jednak na kolana Labiryntem... Musialem byc fest najebanany i (czekaj teraz najlepsze specjalnie dla ciebie) nacpany, bo nie pamietam zebym ta bawil kiedykolwiek, palo.

I proponuje zmienic slownik co do kobiet, mimo ze dla ciebie to trudne. Cham ze wsi wyjdzie jednak wies z chama nigdy.
z goracym pozdrowieniami,

LMT Pajacu

mnie rolnicy zawsze wkurzali mówiąc czy się im opłaca - "daj spokój, do tego gospodarstwa to my tylko dokładamy"... ale pytanie z czego hehe

kiernek, wskaz mi moment w ktorym zaczelam mu jechac:-)
on wczoraj zaczal, nie chcial skonczyc, to ma to, na co zasluzyl:-)

A swoja droga ja jak ja... co zrobil tobie Przemek, ze chcesz go bic?:-) Jak sie nie myle, to do mnie masz jakis problem, mnie znajdz, mnie zbij:-)

Ogolnie, to ty masz problem z soba i to wielki. Czas zaczac uczeszczac do specjalisty, bo pozniej bedzie juz tylko gorzej. Naprawde, mowie to ze szczerego serca:-)

pajacu buahhaha, juz widze twoja mine jak sie spotkamy haha, nadal tam na Prusa jestes?? jak tak to uwierz, podjade :D tylko dzwon od razu po prewencje hahaha, i wez tego obszczanego lachona ze soba, bo bez blachy sie nie obejdzie!!

Kolejny popis... Gratuluje :)
Dawno nie czytalem takiej cioty. ahaha

Wracajac do tematu w dobrym klubie powinna byc dobra selekcja dobra muza dobry alkohol i dobra zabawa. Jak widzisz ja jak ja nie wszedl bys za wysoka sfera dla Ciebie tam prostakow nie wpuszczaja nawet jak bys wydal tam 5000pln to plebsu tam nie wpuszcza. I przestan pisac bo sie wkoncu ktos tobie cwelico na lep wysra.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

SaneOne - nic nie zaczelam. Nie wmawiaj mi prosze, ze zaczelam po nim jechac, bo ja nie jestem takim typem. To on wczoraj do mnie napisal, cytuje:"sklej dziure". Jesli on odzywa sie tak do kobiet, to mu gratuluje. I jesli to ja zaczelam odpowiadajac mu na ten post, to gratuluje wam spostrzegawczosci.
Nie zalsaniam sie zadna policja, ale gdy ktos mnie straszy, to moze niech lepiej wie, czym to grozi:-)
A jak jak ja nie bede komentowala nawet twojego postu, bo jestes strasznie zalosny w tym swoim "pierdzeniu".

lilaaa: ten moment się pojawił mniej więcej tu:
"Ja jak ja... co do hauzera... on by cie zjadl gdybyscie weszli na temat muzyki, klubow:-) Czy nawet na temat wydawania kasy tu i owdzie;-)
Jestes strasznie pewny swego, ludzie w takiej sytuacji najczesciej przegrywaja:-)
Jest cos takiego jak skromnosc i pokora... Zaden gentleman nie przyznalby sie do tego ile wydał w kanjpie na picie czy na hazard. Panuja takie zasady, nie wiem czy wiesz:-) A kto sie chwali? Wiadomo:-)"

po prostu cały czas prowokujesz... i to nie tylko w tym temacie i nie tylko jego... ogólnie chyba wkurwiająca z Ciebie typiara...

prowokuje, prowokuje, widziales jak ona wyglada?? buahhahaa, sliczna jest :D i szczuplutka, taki ciut swisnki wyraz twarzy, wrecz meski powiedzialbym!! haha pierwszy plan!!

nie pojechanie, ale skoro zauważyłaś, że dyskutujesz z nerwową osobą, to po co prowokujesz? moim zdaniem dobrze wiedziałaś jak się potoczy ta dyskusja...

Jarek

Żałosna jesteś skoro nawet nie wiesz w czym tkwi problem.

Jarek

Przemus zalosnie to ty bedziesz wygladal, pamietaj!!

czubek glowy pamietasz dobrze co??

Co do "Karola"- byłam pewna, że ja jak ja jest właśnie taksiarzem, który lubił sobie w Barbadosie przesiadywać, no ale cóż pomyliłam się. Widocznie nie wyszła mi prowokacja.Buuu. Zdecydowanie On jest dużo lepszy w demaskowaniu innych, także sorki jeśli nie jesteś Tym za kogo Cię wzięłam.

Do Lilaa- Barry rulezz!!! Let the music play po prostu. Pozdrowienia dla Ciebie i Przemka!

mi niee?? jej powinno byc wstyd, mnie i tak czesc uwaza za wiesniaka, ale ona, taka kulturalna i wychowana?? Ty zreszta nie pocisnelas na Karola a tamta madra, rodzinie wypomiala jakies dlugi itd. :/ szok, na mnie gadala ze ja nie jestem gentelmenem bo mowie o pieniadzach, sama zas okazala sie zwykla prostaczka a nie dama :/ coz tego sie mozna bylo spodziewac, po samym wygladzie nawet

ja moge o klubach, ale bez tego grubego BPL'a!!

tak tak, ja juz ci napisalem o co ci tak naprawde chodzilo, aha i zapomialas tam o psie i rybkach napisac, czyz one nie sa zagrozone??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org