Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ochydne słowa Palikota! |
Witam wszystkich.Miałem Was informować co u mnie.Szans na uratowanie mej rodziny praktycznie już nie ma.Doszliśmy do porozumienia w sprawie dzieci.Córka bedzie mieszkać z Mamą a Syn ze mną.Dowiedziałem się że nawet wyjazd do USA nie rozwiązuje sprawy bycia razem.Czyli choć z żalem przyznaję że miałem rację.Pozdrawiam Wszyskich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ochydne słowa Palikota! |
ringmasta dzięki, przeszłam się i posłuchałam. Były wiersze i piosenki o tematyce wojskowej (16-17godz) Dla mnie się podobało.
|
|
sklej dziure no naprawde nie jestes smieszna
|
|
w sobote w Gradach k. Ostrowii jest impreza na 1/4 mili, leci ktos??
|
|
biess(pieczny przed Tobą ciężkie dni. Pamiętaj, musisz być ojcem i matką dla syna oraz ojcem dla córki, pomimo że córka sama zdecydowała zamieszkać u matki. Najważniejsze teraz jest dobro Twoich dzieci. Trzymam kciuki
|
|
nie mów kto był winny póki sąd tego nie ustali. Chyba, że chcesz odpowiadać za pomówienie. Nie chce za nikim obstawiać ale nie jest rozsądnym zamykanie czegokolwiek tylko dlatego że ktoś zginął. To może i drogi pozamykać w miejscach gdzie ktoś zginął (nieładnie byłoby przecież jeździć w miejscu gdzie ktoś odzedł). ochroniarze traktuja czasem ludzi jak bydło gdzyż często sami tak się zachowują. podejdziesz do wijanego rozwydrzonego pijaczka który macha pięści do każdego i powiesz mu ze stoickim spokojem prosto w oczy: proszę się uspokoić, nie ładnie tak po czym pomachasz paluszkiem? nie sądze
|
|
Osobiście chętnie bym zobaczył w Łomży coś na kształt Parku z Warszawy z imprezami w cyklu tygodniowym i porządną salą do tańczenia, koncertowania etc. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
zapisy od godziny 9 biuro zawodow oraz start pod baranowskim w piatnicy kurcze niezle sie zapowiada!
|
|
No mi sie niestety nie udało.
|
|
Alex Ferguson ;) Jaki jest sens w takim typowaniu ? mam nadzieje że to bedzie trener nie tylko tani (na innego nas nie stać ) ale i znający sie na swojej pracy, który przemyślanymi decyzjami pomoze zespołowi wyjść z kryzysu
|
|
zarzad jest otwarty i gotowy na wydatki co do trenera :)
|
|
zx spectrum comodore i conan:)
|
|
Fajna kabaryna ;) rudy błazen z druhem
|
|
Z takimi tekstami to sie do swojej zony odzywaj, nie do mnie:-) Masz racje, nie jestem smieszna. Ty jestes smieszny, masz na to monopol. Nie znize sie do takiego odnoszenia sie do ludzi jak ty(typu:sklej dziure). Czemu? Zrobilabym z siebie idiote, tak jak ty z siebie o 18.23. Niestety w tej materii pokonujesz mnie doswiadczeniem. Gratuluje chociaz teg. Dam ci rade na przyszlosc, jak nie masz nic ciekawgo do napisania, to w ogole nic nie pisz, bo efekty jakie sa, kazdy widzi. Marne.
|
|
Najgorsze jest to ,że w takich przypadkach zawsze cierpią dzieci. Dorośli toczą boje,a ich biedne pociechy stają się kartą przetargową. Jakie to nieludzkie i bezduszne. Tym maleństwom świat się wali , a rodzice dzielą się nimi jakby to były przedmioty.
|
|
Szacunek dla p.Prezydenta za nauke patriotyzmu! defilada byla skromna ale fajna.Brawa dla organizatorów i pomysłodawców.Brawa dla żołnierzy,to ich swięto.Tak trzymać.
|
|
Wietrzenie muzeum techniki wojskowej ...
|
|
... i kampania wyborcza ma swoje prawa.
|
|
Gazela... dzieci wcale w to nie trzeba wciagac. nie musza wiedziec wiele wystarczy tylko wytlumaczyc ze rodzice nie moga byc razem dziecko to naprawde potrafi zrozumiec. nie trzeba tez ich ciagac po sadach i w jakis sposob w to angazowac... na poczatku pocierpia bo bedzie ciezko jak najpierw byla mama i byl tata i nagle jednego z nich nie bedzie. ale napewno z czasem docenia to ze juz nie musza wysluchiwac np wiecznych klotni... poza tym z rodzicem z ktorym juz nie beda mieszkac moga sie widywac nawet codziennie... w lepszej atmosferze niz np ta ktora byla w domu. Ares
|
|
może to i był ruch polityczny ale za rządów sld nikt sie na takie coś nie wysilał;p bo lepiej zrobić butelkę przed wystąpieniem w Katyniu(mowa o Kwaśniewskim)
|
|
Kiedys byl klimacik w srode gramy u kolegi z parteru , w piatek wpadniemy do mnie, a nocy z piatku na sobote lub soboty na niedziele - nastawiamy tasme do nagrywania bo w RADIU beda puszczali "piski" do jakiegos nowego programu lub gierki na ATARI :) haha i piractwa nei bylo :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
chyba 24h??
|
|
Zapraszam do obejrzenia zdjęć z defilady na której byłem. http://markac.pl/pub/Defilada/Zdjęcie0097.jpg http://markac.pl/pub/Defilada/Zdjęcie0134.jpg Więcej zdjęć: http://markac.pl/pub/Defilada/.
|
|
Co zrobisz gdy kochana przez Ciebie osoba/partner powie Ci "nie kocham Cię" ?!. W jednej chwili zostają Ci wyrwane skrzydła razem z korzeniami, więc już nie odrosną. Pozostaje marazm i naprawdę trzeba bomby atomowej by odbić się od dna... A co zrobić jak takiej bomby nie ma ?! rudy błazen z druhem
|
|
ja to bym widzial tak, jakis lokal ze striptizem gdzie sa fakjne dupy a nie jak te maszkary z duka lub jessicy czy innego syfu, nie ma dobrego burdelu w lomzy i to trzeba przyznac... gdzie klimat jest lekki a panienki ciasne ;]]
|
|
halyyyyyyyyyyyyyyyyyna :Dd
|
|
;o)))
|
|
Mialem nic nie pisac ale prowokujecie.. Czy dobrze rozumiem co tu jest pisane?: Przyjechal chlopak na zabawe z Malego Plocka z kolegami, tak? No na piechote dojsc raczej trudno, ile to km, 5, 10, 20? No i ci koledzy po zabawie zabrali sie i pojechali do domu. No tak, czytalem ze "szukali". Tylko jakos nie znalezli wiec co zrobili przyjaciele?!?! Pojechali k****a do domu do Malego Plocka. Nie przyszlo im do glowy ze kolega bedzie musial dralowac do domu po nocy tyle km. A ze byli tacy dobrzy przyjaciele i znali zmarlego, to nie pomysleli zeby isc i powiedziec wlascicielowi ze kolega gdzies sie zapodzial, moze dostal od kogos i lezy gdzies w krzakach, a moze tylko sie upil lub cokolwiek, ale zeby poszukac po zamknieciu. No bo to byli przyjaciele - wiec pojechali do domu... A teraz wszyscy leja krokodyle lzy, kochaja Tomka, i kaza zamknac wlasciciela lokalu... ze tak zapytam - za co?!?! Boze chron przed takimi przyjaciolmi...... przestancie juz pisac te androny bo flaki sie przewracaja... "przyjaciele" przepraszam, nikogo nie chcialem urazic ale wnioski sie same nasuwaja,
|
|
Nie jestem spaecjalistą w tej dziedzinie, więc pytam, czy to prawda, że szczepionki: ..."Wytwarza się je z ludzkich elementów, z zabijanych ludzi, pod pretekstem dobrodziejstwa."...?
|
|
buehehhe, no to idz do sadu cieciu parówko, pokaz im zdjecie tego swojego kaszalota zeby wiedzieli o kogo chodzi buahahha, ps. czemu nie bylo was pod ta stokrotka?? sreena zrob :D hahhaaa, sie boje sie normalnie, z ta stokrotka to naprawde bylo przegiecie!!
|
|
Niedawno moja znajoma zarysowała pewno autko. Wysiadając ze swego samochodu nichcąco trąciła drzwiami drugi samochód. To się często zdarza na parkingach. Niestety właściciel uszkodzonego wozu okazał się na tyle sprytny (miał do tego prawo), że wezwał natychmiast policję. Skończyło się na tym, że znajoma zapłaciła za fakturę wystawioną przez serwis w wysokości 1400 z groszami! Za małą ryskę i niewielkie wgniecenie. Dlatego bardzo mnie zdziwiła kwota strat wyliczona przez poszkodowanych. Za uszkodzonych 7 samochodów, tylko 3700!!! Przecież polakierowanie jednego boku w samochodzie średniej klasy kosztuje (na rachunek) ok. 3000,- Do tego lusterka boczne (od kilkudziesięciu do kilkuset zł za szt.) Po mojemu chłopcy (w zasadzie ich rodzice) powinni zapłacić około kilkunastu tysięcy zł. Chyba, że: 1. Poszkodowani nie znają swoich praw i nie wiedzą, że mogą wystąpić z roszczeniem do wysokości równej wartości ich pojazdu. Mogą to zrobić z pozwu cywilnego lub wykorzystać do tego swoje towarzystwo ubezpieczeń (oczywiście jeśli mają AC). 2. Znają tych chłopców, ich rodziny i proszą o niewielkie odszkodowania, bo żal im rodziców tych wandali. 3. Wartość uszkodzonych pojazdów jest niewielka i w takim przypadku zgodnie z kodeksem cywilnym (Ad. pkt.1) ich właściciele mogą uzyskać odszkodowanie max do wartości pojazdu. (np. Polonez wart 300 zł. Jeśli wybili w nim szyby, oberwali lusterka, to nawet jeśli właściciel przedstawi rachunki na 1000 zł. - sprawcy zwrócą tylko 300!) Zgodnie z logiką, że na szkodzie poszkodowany nie może zarobić, natomiast sprawca musi szkodę naprawić.
|
|
z tego co mamcia poweidziala to tak ;) beda miody pitne ;)) bedzie podobno tego nawet polowa stanowisk :P
|
|
a czemu mialbys nie opanowac, ne jest to jakis bolid f1, panowie nie odlatujcie heh!!
|
|
Na Krasce, czy na Poznańskiej przy Stacji Paliw? Ten na Krasce ma chyba też wypożyczalnię przyczepek i lawet, za to ten przy Poznańskiej ma wspaniałe oświetlenie w okresie Świąt Bożego Narodzenia i słyszałem, że porządnie naprawiają auta.
|
|
debilizm wtorny normalnie, mylisz sie w zeznaniach kaszalocie, wez sobie przeczytaj co napisalas i wyciagnij wnioski, naprawde juz tu nie pisz, BPL'u!! .............."Autor: lilaaa (---.centertel.pl) Data: 17-08-07 12:17 Jak sie nie myle, to violette napisala o Karolu (swoja droga to go znam), a nie ja. I ja juz wiem kim on jest i wlasnie o nim pisalam. Inaczej nie dostalabym tego,co dostalam. Pozdro violette:-)".....................
|
|
no nie dokladnie... chodzilo mi o same zakupienie mieszkania na wlasnosc...to samo mialem na dzienniku ustaw...same zmiany... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |