Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia Europejska tuż - tuż |
ale jaja bedo sie walic po ryjach za kurczaka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia Europejska tuż - tuż |
Kurczakiem, hehe! Grisza
|
|
witam nie ma szans zeby ktoś się tym w koncu zajął. całą bzdurą jest sam ten parking a co dopiero opłaty. ja zawsze biorę paragon, nawet jeśli gość mi mówi że poznaje mój samochód. nie dość że nie powinnam płacić za taki parking, to jeszcze będzie sobie zarabiał na lewo. kiedyś mieli paragony juz przygotowane (chociaż teraz sobie myślę że nigdy nie sprawdziłam daty tego paragonu, a może trzeba było), teraz walą ściemę że poznają samochód chyba już się przyzwyczajam że robi się nas w balona na każdym kroku. kiedyś się strasznie bulwersowałam, teraz mam to gdzieś bo jak widać i tak nic z tym nie można zrobić pozdrawiam
|
|
Róbcie tak jak ja. Rzadko się pojawiam pod szpitalem, ale jeśli już, to albo się nie zatrzymuję przy budce (o ile szlaban jest otwarty :-), albo krzyczę na gościa, że jadę na pogotowie, na izbę przyjęć. Niechby wtedy próbował mnie zatrzymać dla jakiejś śmiesznej opłaty :-) Zawsze działa. Pozdrawiam. grover
|
|
olafsen, gdybyś składał wszystkie literki, jakie widzisz na ekranie, to byś zauważył, że ta informacja nie jest z żadnych "Kontaktów", a z "Wiadomości" Wirtualnej Polski. A tam trafiła z Polskiej Agencji Prasowej. Pozdrawiam. grover
|
|
sklep simmtech? słyszałem jak wymalowali autobusy mpk napisami typu: simmtech to złodzieje itp. Może mieli rację! Ja osobiście zawiodłem się na tym sklepie 2 razy i poprostu niemam ochoty już nawet patrzyć w tamtą stronę! A pozatym od jakiegoś miesiąca zaczeło walić (brzydko pachnieć) od obsługi! Poprostu zwykłe chamy co o kompach niemają zielonego pojęcia! POZDRAWIAM!
|
|
Tak mialo byc: ) ( (_,_) (") / / ( )_)
|
|
Qrde.. robi wrażenie... Zbych
|