poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jeszcze nie zaczął, a juz rozrabia

ju84
Niestety, nie zrozumiales mnie.

Ja wiem, ile kosztuja dobre alkohole, wiem ile kosztuje dobry koniak i dobra whiskey. Jesli chodzi o lomzynskie "kluby", to nie ma tam dobrych alkoholi, o ktorych piszesz( np. dobra whiskey), a drinki... nie potrafia zrobic zadnego o ktory poprosisz. Mieszaja to, co chca, wedle uznania.

Wiem rowniez, co to sa napiwki dla barmana i dla kelnerek. Ja zawsze zostawiam napiwki ( choc to dla mnie smieszne, bo pani w sklepie nie zostawiasz napiwku za to, ze byla laskawa ciebie obsluzyc, z jakiej wiec racji zostawiac kelnerkom? ). Ciekawa jestem, jaki procent z ludzi chodzacych do takiej np. yamy ( bo jestesmy w klimacie lomzynskich klubow) zostawia barmanowi napiwek? Ja jak tam bywam od czasu do czasu, to chodze tylko do jednego barmana i na koniec wieczoru zostawiam mu 10-20 zł.

A Ja jak ja nie pisze, ze wydaje na siebie i dziewczyne/zone/narzeczona/kochanke x kasy, tylko pisze o sobie. Dlatego go spytalam - jakim cudem:-) Niewazne, czy bawie sie w Warszawie czy w Łomzy czy w Pcimiu Dolnym, nigdy nie udalo mi sie wydac na siebie 400 zl w klubie:-) Moje pytanie do niego to zwykla ciekawosc:-) A moze on sam uzywa tego, o co innych oskarza;-)

Mi te wszystkie lasery, "dymy" itp. zwisaja. Dla mnie wazna jest muzyka. I to jest dla mnie wyznacznikiem miejsc, do ktorych chodze.

Peace & Love

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jeszcze nie zaczął, a juz rozrabia

jak sie chce to sie wszystko da. wydac 400 zl w lomzy tez. wystarczy kupic butelke ballanties 21 (co jest standarowym alkoholem nie tam zadna rzadkoscia) albo dwie pare drinkow i sie uzbiera a normalne ze nikt nie wydaje tyle sam na siebie, a jezeli kogos na to stac, to czemu ma nie wydac? a to ze ja jak ja nie pisze ze idzie z kims tylko wydaje sam tyle nie znaczy ze wydaje na siebie. a klub bez oswietlenia niest ety nie da rady funkcjonowac normalnie. tak samo jak nie wezmiesz pierwszej lepszej osoby do pracy w konsolecie bo dj a "puszczacz muzyki" to wielka roznica

Re: jeszcze nie zaczął, a juz rozrabia

A co wy tam wiecie...
Policjant też człowiek i też się musi napić, czasami częściej niż inni!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org