poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dajcie nam rok, a was urządzimy

pod wiatą...

ku***, co za ludzie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dajcie nam rok, a was urządzimy

o k... problem macie, że ktoś nosi skarpety do sandałów?
sandały w ogóle są ch....owe, ale jak już ktoś chce nosić, to czemu ma nie założyć skarpet? może mu tak wygodniej, a Wam nic do tego...

a Ty, założycielko tematu się przyzwyczaj, że na zachodzie jeszcze mniej ludzi zwraca uwagę na ubiór...

Ech w przypływie emocji ludzie piszą różne rzeczy. Teraz jest spokojniej. Już możemy tylko pamiętać o nim, a nie wywierać presję na wersję zdarzeń. Skończmy z tym tematem, bo robi się nieprzyjemnie. Przecież nie będziemy się kłócić z takim temacie. Już nic nie zmienimy. Nie cofniemy kijem rzeki. Niech zostanie w naszych sercach na zawsze...pamiętajmy go za to jaki był, a nie za to jak zginął. On widzi to wszystko...zawsze będzie z nami, ale nie ciałem, tylko duchem. Ode mnie to tyle w tym temacie.

Tomek- pamiętamy i będziemy pamiętać...

W nic nie przywaliło ale za to zmokłem :P
aż zasięg zgubiłem w telefonie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org