poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O naprawę Rzeczypospolitej!

TO co podales to IP Publiczne (zewnetrzne). Ip zewnetrzne umozliwi ci na przyklad postawienie serwera FTP i bedziesz sobie mogl bedac w wawie sciagac pliki z lomzy. Ale kazdy kij ma 2 konce -tak samo wirusy beda cie atakowac nie tylko z sieci (np IST) ale juz z calego swiata.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O naprawę Rzeczypospolitej!

Nie spodziewałbym się kokosów z tego, pomysł fajny ale nie zawojuje , pozatym chcleb 1,50 + 8 zł ... = okolo 9 zł za chleb.., jasne ze samego chleba sie zazwyczaj nie kupuje , no ale..

coz.... kazdy ma swoj styl... a poza tym skarpetek sie nie ubiera... to one sa ubraniem :/

i będzie łomot

proszę Cię bardzo:

http://www.autocentrum.pl/oceny_aut/Ford_Focus_II.html

Ps. żeby nie było głosów że jestem dilerem forda i namawiam na kupno

niom ognisko se palili bo zimno było

Jarek

ford gowno wart a fiat jego brat.

czyżby nowa tradycja w Łomży? ogrzewanie się w zimne noce palącymi się samochodami?

Taaa, poczytałem wasze wypowiedzi. Smutne. Czy Tomek mający tylu przyjaciół był sam na Milano? mam wrażenie, że tak. Bo do godz. 7:00 pies z kulawą nogą się o niego nie upomniał. Z Małego Płocka czymś przyjechał. Czerwoniakiem? Myśle, że z tzw. przyjaciółmi. A co przyjaciele robili o godz. 5:00? Byli przy Tomku? Szukali go? A może pojechali do domu? Przyjaciół poznaje się w biedzie, a Tomek przyjaciół nie miał. "Przyjaciele" wsadzili dupy w samochód i pojechali sobie spać, Tomek też, ale na zawsze.

poszukaj w google, czy jakies inne aparaty nie maja takiego samego kabla ( usb jest tylko kilka typow) i mozliwe ze kupisz go jako kabel do innego aparatu. Co do serwisu, jesli chcesz profesjonalnie ( co czasami wychodzi nieoplacalnie, bo taniej wyrzucic i nowa cyfrowke kupic) to sprawdz liste serwisow na stronie producenta i tam slij.

Jarek

Wielce prawdopodobny jest także przyjazd szalikowców z Pruszkowa. To jeden z ich najbliższych wyjazdów.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

heheh koniec świata o kurde za młody jestem nie :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org