Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego zgłosuję na Jarka |
lilaaa dość brutalne ale trafnie oceniła całą tą wymianę zdań. To że wszyscy współczują rodzicom tego chłopaka nie ma chyba wątpliwości. Więc proszę nie poruszajmy już rzeczy typu szacunek do zmarłych itp. Dziwi mnie bardzo upór „przyjaciół” zmarłego, w przekonaniu że został on pobity, i że dwa psy nie są w stanie zagryźć człowieka. Widział ktoś z Was wyniki sekcji zwłok ? Czy jesteście takimi ignorantami, i nie potraficie przyjąć do swojej świadomości faktów. Wnioskując z Waszych wypowiedzi, właściciel lokalu musiał przekupić policje i lekarzy, bo inaczej w sekcji by wszystko wyszło. Co do psów to chyba logiczne że są w stanie zaatakować człowieka, a ta rozbita głowa mogła wynikać z faktu że któryś z psów rzucił się na niego i spowodował upadek np. na kamień. Mam jeszcze jedną prośbę nie napinajcie się tak, można przecież wymieniać argumenty w cywilizowany sposób.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego zgłosuję na Jarka |
a to ja z moim kozakiem:
|
|
Czy możecie powiedzieć mi coś o Fordzie Focus 2 ,jaki to jet samochód ,czy warto go kupic?
|
|
sprzedaj se go na złom do Miliszkiewicza będziesz miał na piwo
|
|
Ford Focus 2 fajny sprzęt :) I wcale nie jest ''gówno wart''
|
|
Fadi: wielkie HAHAHAHAHHAHA powiedzieli Tobie dokladnie to co mi bo to oni sa "mechanicy" i to oni wiedza najlepiej. http://100nx.fora.pl/skrzynia-biegow-brak-5-tki-t603.html?highlight=bieg . Prosze bardzo przeczytaj sobie ten temat. Jest jeszcze o tym napisane na nissanklub-ie ale nie chce mi sie szukac. Pozdrawiam :)
|
|
A zreszto mojemu sasiadowi przewrocili ten trybek takze nie wiem kto tu bardziej sie nie zna ja czy ci super ekstra mechanicy ktorzy nigdy nie widzieli skrzyni od japonca. Moze Ty poprostu jestes jednym z nich i piszesz takie rzeczy tu? W ten weekend jade do mechanika ktory to zrobi i wie ze tak sie da.
|
|
O widzisz znalazlem jeszcze temat z NKP : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19422 n/c
|
|
Jutro tj. 11.08.07r. ŁKS Łomża zagra na własnym stadionie z beniaminkiem, a jednocześnie liderem II Ligi. Jutro o 17.00 Wszyscy na Z 18. I standardowa prośba o niezakładanie kilku podobnych postów. Aviva ŁKS !
|
|
Grzegorz Ciechowski pytał się "Gdzie są moi przyjaciele?" Gdzie oni byli, gdy Tomek ich potrzebował?
|
|
luizfernandez - po czym to wnioskujesz? Czerpie stad co najlepsze, a kocham Polske.
|
|
www.fotka.pl www.kurnik.pl
|
|
Wykrakałem temat bo ostatnia burza nieźle postraszyła !!
|
|
za 500 jak busem z lawetą. 2,50 to bierze pomoc drogowa! Normalni przewoznicy ok. 1,20 + koszt lawety
|
|
SaneOne: nic nikomu nie bede udowadnial ;) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
"szkoda tylko ze w lomzy sa sami mistrzowie prostej, gdzie tatus kupil auto i jeszcze zalał benzyne......" n/c
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |