Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wygrała PO. Bardzo wysoką lokatę zdobył Pan Jacek Piorunek |
ja bym jedak nic z tamtąd nie brał. Nie widzisz nawet tego co bierzesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wygrała PO. Bardzo wysoką lokatę zdobył Pan Jacek Piorunek |
Ja byłam. Mają się odezwać telefonicznie
|
|
ja kupowalem kilka razy i rzeczy zgadzaly sie z opisem aukcyjnym co prawda nie byl to sprzet za kilka setek ale mysle ze jednak cie nie oszukaja
|
|
Nikt nie sprząta. w innych miastach odrazu po zimie widać chłopców i sprzątają. a tu nic :(
|
|
tak jak w temacie...
|
|
wprowadzić karę chłosty za bezmózgie niszczenie mienia miejskiego ..........:D Kara mogłaby być wykonywana na środku Starego Rynku ku uciesze gawiedzi - nalezy również dodać że Prezydent Miasta musiałby ogłosić konkurs na stanowisko Kata Miejskiego..... zawsze o jedno miejsce pracy więcej w Łomży Pozdrawiam Tiger
|
|
Zgadzam się z MrS, też do niego chodzę.
|
|
HARDCORE:To byłby prawdziwy "hardcore". Pojęcie "fajnie" jest niestety bardzo względne. Jednym wystarczy do szczęścia jakiś obiekt rekreacyjny, innym (mi również) nowe kino. Nigdy wszystkim nie dogodzimy - nigdy nie będzie "fajnie" ;-) józek
|
|
http://www.lomza.info/Article2374.html i wszystko w temacie ......... :) Tiger
|
|
Ja kupuję i to nie tak mało. Można znalezć ciekawe rzeczy i to w b. dobrych cenach. Tylko raz mnie wyciął gnojek na 60 zeta. Trzeba kupować u sprawdzonych sprzedawców. W razie niejasności można wypytywać o szczegóły.
|
|
Warto. Sam kupiłem już kilka rzeczy i wszystko było ok.
|
|
Przy zakupach na Allegro to trzeba bardzo uważać. Kilka dobrych rad: - kupuj tylko od sprawdzonych sprzedawców - spora ilość komentarzy pozytywnych, w jakiej roli najczęściej występuje: jeśli sprzedający to warto sprawdzić co sprzedaje (większe przedmioty czy jakieś bzdury, np. tapety) i ile sprzedaje. Jeśli posiada komentarze negatywne to sprawdź jakiej treści, w jakiej roli występował i co było przedmiotem transakcji. Warto zwrócić uwagę na ludzi z tytułem "Super sprzedawcy" - mają min. 98% komentarzy pozytywnych, sprzedają dużo, i za większe sumy. Jeśli już zdecydujesz się na ofertę któregoś z nich i będziesz chciał zrealizować transakcję to w zależności od wartości zakupionego sprzętu wybierz odpowiednią formę jego dostarczenia. Mniejsze rzeczy można przesłać ubezpieczoną przesyłką Poczty Polskiej (paczkę trzeba dobrze zabezpieczyć). Przy większym lub bardziej wartościowym towarze, warto skorzystać z usług firmy kurierskiej. Jeśli zdecydujesz się na Pocztę Polską to paczkę otwórz na poczcie, przy świadkach - nigdy nie wiadomo co jest w środku (kolega zamiast konsoli do gier dostał cegłę i kilkanaście plastykowych kształtek hydraulicznych). Natomiast w przypadku firmy kurierskiej, możesz otworzyć paczkę przy dostawcy, sprawdzić sprzęt i w razie jakichkolwiek problemów zwrócić ją do nadawcy. Zawsze pytaj o wszelkie szczegóły związane z towarem - jego pochodzenie, dokumentację i ewentualnie gwarancję (jeśli sprzęt jest jeszcze w okresie gwarancji). Życząc samych udanych transakcji...
|
|
poprosze tuz przed swietami;)) np...piatek, sobota... józek
|
|
MOWIE WSZYSTKIM PANI EDYTA GORNIAK URODZILA SYNA W SOBOTE 27 MARCA BIERZACEGO ROKU SYN ZDROWY OK 3600 GRAM A SAMA SLAWA URODZILA PRZEZ CESARKE PO UPRZEDNIM ZNIECZULENU NAD OPONOWYM Z DOJSCIA LEDZWIOWEGO A TERAZ WYPOCZYWA I NABIERA SIL to szczera prawda józek
|
|
Ja już jedną osobę nabrałem. Niezłe to jest !!!!
|
|
Jak jesteś ślepy to twoja sprawa. Nie powiem więcej, ale pierw sprawdź pomyśl a potem pisz.
|
|
Konferencja, o ktorej juz wspominalem, odbedzie sie w okresie matur, czyli 11 maja 2004, w Wyzszej Szkole Agrobiznesu w Lomzy. Pozdrawiam. RJ
|
|
Napewno urodzila w lozmzy wiem bo jestem OJCEM mam slicznego synka!!!!!!!!!!!
|
|
Ale wiesz ile kosztuje usługa kuriera??? Zwykła paczka pocztowa 5zł. List polecony z kopertą bombelkową jeszcze taniej. Nikt nie korzysta z kuriera!!! Chyba za długo w allegro nie siedzisz, jak radzisz komuś żeby wysyłał cokolwiek kurierem.
|
|
20 Z GÓRKI naucz się czytać, kolego. Pisałem o kurierze, przy zakupie rzeczy bardziej wartościowych. W Allegro siedzę z sąsiadem od ponad roku lat. Nie będziesz mnie uczył co, jak i czym wysyłać bo wysłaliśmy już grubo ponad 1000 paczek (również kurierem). --- PGG
|
|
Bierzemy Lampego do Łomży ... 8 Liga Podwórkowa właśnie rusza bedzie miał okazje biedak w kopncu pograć i może ustanow swój rekor strzelecki ... 7 może 8 punktów !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |