poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak sie mówi, że PiS to nieudacznicy

Puk, puk w główkę..., troszkę trzeba się puknąć. Większość artykułów spożywczych po dodaniu tych 7-8 zł to 100% marża. Ale mimo wszystko jestem zainteresowany bo to jakaś niecodzienna wygoda. Nie będzie niestety wytłumaczenia, gdyż do tej pory można było iść po sól do sąsiadki. Teraz kurier przywiezie.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak sie mówi, że PiS to nieudacznicy

A ja bylam na tym meczu, nie pozwolili mi wejsc w szaliku:D Ha ha, nasi dobrze grali, w pierwszej polowie nawet bardzo dobrze. Po pierwszej bramce zdobytej przez Polonie troche sie pogubili i tak juz zostalo do konca meczu... Niestety za duzo bylo symulowania, zolte kartki, nie fair zagrania... No i coz, przegralismy:-(

Loosac - zapomniałeś wpomnieć o klubie "FOKSAL19" w Wawie - naprawde zajefajny klub.

ja mam jawke, ze sporo ilością części, nie na chodzie i bez papierów, jak interesuje Cię to podaj e-mail

Z vectro B

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

to chodzi ci o muzykę czy o brak powietrza którego zapewne - nie mieszkając w Łomży - masz aż nadto (pola, łąki, lasy)
Piszesz o muzyce ale nikt nie wie czego ty tak naprawdę oczekujesz od lokali w których to gościsz, (może jesteś fanką folkloru) a może lilaaa to sławna liljana
świeże powietrze to podstawa i co dalej??????????

Jak lubisz imprezy i dużo tlenu to Rampa VIP organizuje karaoke na powietrzu ale jest zlokalizowana przy dosyć ruchliwym skrzyżowaniu i nie wiem czy by cię nie mdliło ze względu na sporą zawartość spalin.
Z jednej strony chciałabyś mieć klimat a klimat tworzą ludzie a najlepiej jak ich jest dużo bo jak jest w lokalu 5 osób to po klimacie i nawet zapach lasu nie pomoże.

Je opuscilam Lomze w 1990 roku majac 12 lat, nie z wlasnej woli, tylko rodzice mnie wywiezli do Kanady, i musze powiedziec ze nawet teraz jeszcze tesknie za 'domem'. :o(

Polecam Rampe VIP. Dziś jest np. dyskoteka:)

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

mój e-mail: m.szymanski89@wp.pl.

Marcin gdzie mieszkasz ?? za nie duza kase bym wzial po sprawdzeniu ze bedzie jeszcze smigac.

moje gg: 3068353

Dowiadywałem się w spółdzielni mieszkaniowej i niestety mieszkania komunalne nie są objęte tą ustawą.

takie zakupy na telefon, to i tak zawsze bedzie tylko alternatywa w pojedynczych sytuacjach. Nigdy taki sposob kupowania spozywki nie zastapi tradycyjnego chodzenia do sklepu.

A to wlasnie z powodu o jakim pisal ADALL, gro art. trzeba wziac do reki, obejrzec, powachac, sprawdzic ....to czy tamto

Spozywka to nie czesci komputerowe.

A poza tym, ludzie my mieszkamy w Lomzy a nie Warszawie, tu zeby podjechac do najblizszego wiekszego sklepu trzeba max 10 minut, nawet jak cos zabraknie w trakcie gotowania obiadu, to myk i zalatwione

Z pewnoscia bedzie to pomocne od czasu do czasu, ale strasznej kariery to bym nie wrozyl.

A kiedys mleko bylo roznoszone pod drzwi, he he i internetu nie bylo ;o))

no moja koleznka chwali sobie cc w bialym a tak szkoda mi te 1200 na samo cc wydawac no jak to ale przeciez dziecko bedzie urodzone w bialym i tam bedzie w urzedzie miasta akt urodzenia

Wiesz co "Challenger" akurat byłem dziś u tych mechaników i rozmawialem o twojej skrzyni. Po prostu ktoś cię obuł w ten samochód a odwrócenie tego trybka w twojej skrzyni to tak jak założenie chełmu na głowe odwrotnie czyli nie mozliwe. Dla tego powiedzieli że mogą ci całą skrzynie wmienić inni powiedzą ci to samo. I za nim takie komentrze o kimś pisze to trzeba się najpierw troche znać na rzeczy. Powodzenia życze.
Pozdro.

Kokosz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org