Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Łomży zdecydowanie wygrała PO a nie LPR. Czy spodziewaliście się ? |
a niektórzy ortografii ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Łomży zdecydowanie wygrała PO a nie LPR. Czy spodziewaliście się ? |
Swoją drogą zanim odbędzie się spotkanie "Linuxowe" można zmontować jakieś spotkanie robocze....tak myślę. Jak poszło raver? józek
|
|
Nie ... jest wiel ladnych kobiet w TV.... prezenterki i inne... ale w wieksozsci widzi sie je od pasa w gore ciakwe jak nizej... trudno powiedziec ...
|
|
aj Klubowicz ty tylko o jednym.... zboczencu wejdz sobiena jakas stronke np googirls.com i sobie poogladaj ponizej pasa
|
|
Przechodziłem dziś koło cyrku i zobaczyłem coś co mi się nie spodobało. Wybieg w kształcie koła, mały barakowóz jako "chlewik" i tu sobie mieszka piękne, duże zwierze - hipopotam. Na takim wybiegu jak on ma to może pies by mógł żyć, ale nie taki hipcio. Ledwo tam się obraca,a w barakowozie może tylko stać. Obiecałem sobie, że już nigdy nie pójdę do cyrku ze zwierzętami... Nie dołożę się do męczenia zwierząt. Uważam,że miejsce dzikich zwierząt jest w naturze, lub porządnych ogrodach zoologicznych. Czy nikt nie kontroluje takich cyrków? Szkoda,że w Łomży nie ma zielonych lub innych nawiedzonych ekologów - z chęcią bym się przyłączył do ich pikiety. UWOLNIĆ HIPOPOTAMA!!! józek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |