Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Światowe media: Komorowskiemu brakuje charyzmy, Kaczyński ma szanse wygrać |
Nie będe tu pisać że był spokojny i napewno nie zaczął bójki bo wszyscy któży go znają wiedzą jaki był. poprostu TOMUŚ zawsze będziesz w naszych sercach -kochamy cię <3 <3 <3 [*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Światowe media: Komorowskiemu brakuje charyzmy, Kaczyński ma szanse wygrać |
skoro był taki cichy, wspaniały, łagodny, przyjacielski, nie szukała zaczepek, unikał bójek to jaki mógł być motyw zbrodni (rzekomego morderstwa) o której to słyszę od "przyjaciół" Tomka. Z tego forum można usłyszeć już n-tą wersję śmierci. Żal chłopaka ale nie wymyślajcie mu coraz to innych przyczyn.
|
|
Re: Światowe media: Komorowskiemu brakuje charyzmy, Kaczyński ma szanse wygrać |
Ja już nie mam pojęcia co i jak. Kompletnie nie wiem. Jedyne co jest prawdą to to, że zmarł i już nie wróci :((
|
|
Eluśka: nikt nie mówi o nim źle. A raczej o jego znajomych którzy tworzą wokół niego mit jakby sprzed kilkutysięcy lat w którym ginie niczym bohater z niejasnych przyczyn, a w wyniku przekazywania z ust do ust powstaje kilkadziesiąt wersji jego śmierci.
|
|
Witam! Okazuje się, że w Łomży nie ma żadnego. Jeśli już, trzeba szukać w Białymstoku albo Warszawie. Ja już nie potrzebuję, u mojego synka podejrzewano refluks, szkoda tylko, że nikt tego nie zbadał a przepisywali leki. Na szczęście po trzech miesiącach samo przeszło. Jeśli ma Pani podobny problem może pomogę. Moje gg: 4008544. Pozdrawiam, Kasia Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zal mi Tomka i niech spoczywa w pokoju Piszecie ze Milano to mordownia itp a 99% z was tam smiga. Ja sie tam praktycznie wychowalam bo pamietam jeszcze stara sale o czym wy nie macie pojecia to czy bramkarze bila prawda ale jakos nigdy nie oberwal nikt z moich znajomych a bylo ich wiele. Obecni bramkarze to pestka a byli okropni z Bialego i jakos nikt przez nich nie zginol sypaly sie zeby ale nic wiecej. Myslicie ze dla wlascicieli to OK nie macie pojecia co sie przezywa w takich chwilach to jest ich srodek utrzymania. Darujcie sobie spalenie itp po postu nie przybywajcie jak wam badziej odpowiadaja zabawy OSP gdzie walili w pysk nie patrzac kogo bo ochrona byla "zanndto pijana". ps. jaki kantorek wiekszych bzdur nie czytalam tworca nagroda sifii mediarek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |