poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO górą- SĄD orzekł, komornik zajął

Studia w Garobiznesie :
- dla jednych rozwiniecie tego czego sami sie ucza,
- dla drugich okazja zeby nie isc do wojska,
- dla trzecich: okazja zeby zarobic na tych drugich, piszac im prace zaliczeniowe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO górą- SĄD orzekł, komornik zajął

Zgadzam się z opinią Twistermaxa. Jeżdźę przez Wesołą po kilka razy dziennie i nie widziałem żeby ktoś rozwijał tam prędkość ponad 40 km. Ograniczenie jest do 30, ale te 10 mieści się w granicach tolerancji. Jest to wąska ulica, przy której chodzą ludzie i na której często stoją zaparkowane samochody, więc nie da się szybciej jechać. Zwracam na to uwagę, bo jestem uczulony na piratów drogowych.

Uwaga vesposa na tę kwestię jest zasadna, ale przyjrzyjcie się, co dzieje się na innych naszych ulicach w mieście. Co wyrabia się na Poznańskiej, od strony Wojska Polskiego. Tam są regularne wyścigi motocyklowe, a samochody (również 30-tonowe TIRY) pędzą w stronę ronda, od wiaduktu z prędkościami dochodzącymi do 80 a nawet 100 km/h. Policja na razie nie reaguje. Postawiono co prawda ograniczenie prędkości do 40 km na całej Poznańskiej, ale to za mało. Powinny się tu ustawiać patrole z radarem, tak jak przy Krasce.

Parę tygodni temu dwaj lub trzej debile jadąc VW Golfem rozbili się na drzewach tuż przed rondem z ul. Wojska Polskiego. Dlatego debile, bo pierwsze jechali pijani! Po drugie kierowca goniąc z ogromną prędkością zapomniał, że zaraz będzie rondo, a gdy zaczął hamować, ściągnęło bandytę na chodnik i tymże chodnikiem sunął prawie 30 metrów. Strach pomyśleć co by się stało gdyby tamtędy ktoś szedł. Szkoda, że ci młodzieńcy porozbijali sobie tylko łby o szybę. To jak słusznie zauważyli policjanci, taka część ciała, która u nich jest najmniej używana. Szkoda też, że mieszkańcy pobliskich domów nie wpierd.. tym fiutom na miejscu, lecz pozwolili im zwiać. Bezmuzgowcy zostawili swoje telefony, dokumenty i oczywiście butelki po piwach.

Mam nadzieję, że ich złapano, a kierowca nigdy więcej nie siądzie za kierownicą.

No i widac klase po wypowiedziach, a raczej usilowaniu uzwania jezyka polskiego... :P

Jeszcze zrozumiem, jak ktos walnie 1-2 bledy w akapicie, ale to juz totalny analfabetyzm :)))

Co do klubow, to w Lomzy rzeczywiscie nie ma... (jakis czas temu prawdopodobnie Rampa VIP mogla byc nazywana klubem, ale nie jestem przekonany...)

Przyklady prawdziwych klubow:
- Bialystok, Klub Metro
- Warszawa - Instytut Energetyki,Piekarnia,Pruderia, Lokomotywa
- Wroclaw Metropolis,outside,Enigma, Mleczarnia,Droga Do Mekki
- Łódź - CUBE, CUBE II
- Lublin, -5 Element, Graffiti

Nie wypowiadajcie sie lepiej, jak macie zamiar wymieniac discopolowe potupajkowe centra taniej rozrywki dla ludzi w pordzewialych polonezach.

rudy błazen z druhem

www.przeszczep.pl

loosac: nie wspomniałeś o umiejętnościach konwersacji i nowych znajomych :)

Skończyłem WSA i tego nie żałuje, w innym mieście nauczyłbym się tego samego

............ok godz4 rano wszyscy opuscili plac a właściciel po sprawdzeniu czy nikogo tam nie ma wypuścił 2 psy .około godz 6.30 osoba sprzątająca klub zauważyła naśrodku placu człowieka,wezwano pogotowie,pierwszy przed pogotowiem przybył właściciel i klika krptnie ponaglał przyjazd karetki bo oni się nie spieszyli.....ten człwiek żył i wszedł na zaplecze gdy przyjechała karetka on po kilku minutach zmarł podczas udzielania mu pomocy,nie był pobity ......był przytomny i powiedział jak się nazywa i ze tu wszedł bo chciał się napić.Najprawdopodobniej został po dyskotece w samochodzie gdzięs około placu Milano sięchciało mu się pić i postanowił tam czegoś poszukać ,wszedł i zaatkaowały go psy.trzeżwy nie był bo co by tam robił po 6 rano...policja ustala z kim był .Prosze nikogo nie oskarżć za smieć tego człowiek gdyż sam tam wszedł a jedyne osoby winne to te które mogł z nim być przy klubie...ale zostawmy to policji.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Połowa gówniarzy wogóle nie powinna tu pisać. Wymyślacie jakieś bzdury, pobicia, morderstwa. Wyniki sekcji już są na stronie głównej. Niczego oprócz pogryzień nie stwierdzono. Po co szukacie taniej sensacji ?? Pomódlcie się raczej.

wwa taa. ochroniarze go zagryźli :D
reszta leży pewnie gdzieś jeszcze w krzakach

Bimbo !

Treść jest ukryta

Moze i smieszni, ale drugiej sekcji to raczej nikt nie bedzie robil. Wiec jesli lekarze nie stwierdzili innych obrazen, niz pogryzienia, to znaczy ze raczej nie napisza za chwile, ze zostal pobity. Nie wiem skad Wy za to wiedzieliscie juz w chwile po wszystkim, ze mial peknieta czaszke itp itd? Ja tam wiem jedno, ze zawsze jak cos sie stanie zlego, to natychmiast sie pojawia 10 roznych wersji zdarzenia, kazda z dobrze poinformowanych zrodel. A niektorzy tu piszacy podaja takie informacje, jakby conajmniej uczestniczyli w sledztwie i byli na biezaco informowani o kazdym szczegole.

Treść jest ukryta

rownież nie wierze w te psy,one mogly dokonac jedynie formalnosci...Tomek nie znalazl sie wsrod nich z wlasnej nieprzymuszonej woli.Jak juz pisalam prawde zna jedynie on i ci ktorzy mu w tym pomogli,a przynajmniej okradli i zranili w glowe.Bez sensu sa tu jakiekolwiek klotnie na ten temat.W czwartek bedzie pogrzeb.Modle sie by ta sprawa nie ucichla,a juz na pewno nie w naszych sercach.Kto moze niech przyjdzie sie z nim pozegnac.Prosze,jesli go nie znacie to nie mowcie o nim zle,z samego szacunku dla tych ktorych juz posrod nas nie ma...

kiernek:tak ja wiem,pisalam do tych ktorzy pisali wczesniej ze to jego wina itp.,oraz tak na przyszlosc..Jak pisalam,znalam go i byl naprawde swietnym chlopakiem.Nie zasluzyl na tak okrutna smierc...A co do nas-znajomych,to postaraj sie nas zrozumiec.W takich okolicznosciach ginie nasz kolega,wiec jest to zrozumiele ze szukamy jakiegos punktu odniesienia,czasem moze nieslusznie,ale to wszystko przez emocje z tym zwiazane.

zakładając już chyba ten temat po raz 7/8

rudy błazen z druhem

kup sobie kamerę, i se sam filmuj

Tommek kamerzystów masz na każdym rogu, to co robisz jest przestępstwem bo spamujesz forum ciągle!

Tutaj pełno ofert
http://www.hejwesele.pl/Wideofilmowanie.html

pewnie że tak - bo jestem tylko pieszym. ja nie mówię o bezwzględnym zatrzymaniu się ale niektórzy dopiero w tym miejscu zwalniają

Para Nienormalni

Bimbo !

Bastian, a mi zal tych ludzi, co tutaj ujadaja na forum, maja 1000 teorii spiskowych i zadna nie znajduje potwierdzenia w sekcji zwlok. Zal mi tych ludzi, ktorzy sie wypowiadaja jaki on byl cudowny itp. ( O Kosciele i o zmarlym mowic tylko dobrze),a w tym czasie powinni wspierac z pokora i ze spuszczona glowa ta rodzine. W mojej rodzinie tez zdarzylo sie wiele tragedii, w tym jedna byla opisana szczegolowo na tym forum, i to co jest tendencja- najbardziej wypowiadaja sie tacy ludzie, ktorzy maja g.... pojecia o faktach. Bo kto ma czas na klocenie sie i zalenie sie na forum? Czy ci, co prawdziwie cierpia? Czy ci, ktorzy szukaja taniej sensacji?

ostatnio zaden nie zbankrutowal

the thruth tracker

Jakie IP jest lepsze - Zewnętrzne czy wewnętrzne?
Jakie to IP: 91.192.90.2XX ????

a ma ktoś pocztę gdzie można przesłać 1GB w jednym mailu?

A czy ktos korzysta moze z banku WBK Bank Zachodni? zdaje sie ze jest on obok ZUS'u. Chodzi mi glownie o konto24.pl i allekarte. Czy ktos z tego korzysta? Ciekawa jestem opini na ten temat.

gmail skromnie 10MB

"Idea jest dziecinnie prosta: skoro coraz więcej ludzi ma szybki i łatwy kontakt ze światem dzięki komputerom w sieci, wystarczy towar z półek w sklepie pokazać na witrynie internetowej.
- To co proste w wyobraźni, komplikuje się w praktyce - tłumaczy handlowiec, który na początku lat 90. zaczynał od zbudowania z kolegą pawilonu przy ul. św. Anny, gdzie prowadzili mały sklepik osiedlowy. - Wtedy zatrudnialiśmy trzy osoby. Teraz mam ten komfort, że zatrudniam 26 osób i prowadzę kilka sklepów, z których towar będzie zapleczem sklepu internetowego.
Od początku roku zaczęło się wprowadzanie zdjęć i opisów ok. 5 tys. produktów, które ujrzymy na stronie: www.alex.lomza.pl. Rejestrując się zostaniemy klientami, a kurier za 7 czy 8 zł dowiezie pod wskazany adres w mieście na umówioną godzinę to, czego potrzebuje np. pracujący dużo po godzinach ojciec, matka, nie mogąca wyjść z chorym malcem, staruszek czy niepełnosprawny.
- Kurier przywiezie wszystko od chleba i mleka po wyszukane kosmetyki czy wino - obiecuje przedsiębiorca. - Ceny będą takie same jak przy kasie w sklepie."

Co o tym sadzicie??
Mysle ze fajna sprawa bedzie z tym sklepem.

oj kupuje kupuje, robilo sie zcasem zakupy za kilka pln a dowoz w nocy 10pln hehe, ale jak byla potrzeba :D

a nie bo nokia n350,3

w opcjach zasilania wlacz : wylacz komputer gdy wnisniety klawisz zasilania :) powinno pomoc

książe janusz

www.comnietoobchodzi.pl

wydaje i się że jeśli kupisz nówkę i będziesz o niego dbał a nie naprawiał jak się zepsuje i ogólnie będziesz jeździł z "głową" to będziesz zadowolony

Dzięki za opinie, będą pomocne w podjęciu decyzji , nie myslałem że częsci do Focusa są takie drogie?,a co sie dotyczy korozji to Focus2 ponoć ich nie ma. Pozdrawiam.

Jutro

Wsrane na calej lini. A co to znaczy 'wsrane'?
Jak sie nie spi, to mozna najwyzej dostac tak lekko czerwony kolor w oczach ale o kropkach nie slyszalem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org