Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Pis odnalazł bratnią partię:D |
Ja za nikim nie obstaje ale tez nikogo nie chce oskarzac bo nie wiemy jak bylo, cos mi sie wydaje ze poprostu kozaczyl i za to ktos go chcial ukarac. Zapewne ten ktos nie wiedzial ze tak sie skonczy i teraz to bedzie ukrywal. Smieszy mnie zas ze ktos tu pisze jak to cudownie jest w Jeziorku i spokojnie hahaha, bylem tam 3 razy i 3 razy musialem sie lac z nieokrzesanymi hamami buahaha, pisze tez ktoras madra ze ma dziecko a po Jeziorkach jezdzi buhehe, wez dziewczyno zajmij sie rodzina a nie brniesz w patologie na wlasna prosbe!! Tam nigdy nie bylo spokojnie i nie bedzie, ale czemu sie dziwic jak tlum rozszalalych debilow a szczegolnie debilek palacych na podworku papierosa przy -12 stopniach i to w krotkim rekawie, jezdzi tam i zostawia tam kase, jakby mi ktos oddawal pieniadze tez bym nie zwracal na nic uwagi tylko je bral!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Pis odnalazł bratnią partię:D |
oni teraz poszli ewidentnie na ilosc, kupa dzieci i pustakow zajmujacyhc miejsca innym to standard!!
|
|
a skąd dojeżdżasz? no i chyba coś ci sie pomyliło, bo w ciągu ostatnich 3 tygodni grało tam co najmniej 3 różne osoby, także ogarnij sie troszke i przemyśl sobie to, co masz zamiar napisać na tym, jak by nie było, publicznym forum. pozdro ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
buahaham bystra to ty jetses, nie ma to tamto, czy ja napisalem gdzies z ema siedziec w domu?? niee!! sa jednak ciekawsze miejsca dla matek dzieci niz Milano w Jeziorku, inteligencja tez nie grzeszysz, doczytaj co napisalem, to przypuszczenia a nie stwierdzenie, teraz ty sie zastanow!!
|
|
Masz racje co do milano, szkoda slow na ta smieszna dyskoteke!!! Zreszta kazdy juz teraz wie........
|
|
hehe teraz to milano ble i fuu a wszyscy co sobota. Żeby każdy pilnował swojego nosa, znał umiar w piciu, nie szukał zaczepki, nie dawał nieletnim alkoholu to byłoby gites, a tak mamy to co mamy- wyłącznie na własne życzenie.
|
|
Benia jestes smieszna moze tam jezdziłas bo szukałas przyjemnosci...
|
|
widze ze nic o Niej nie wiesz...jest mi bardzo przykro,że ludzie,którzy najmniej powinni się wypowiadać o mojej Mamie mówią o Niej i to w taki sposób...powinieneś się wstydzić,że piszesz takie rzeczy o takiej osobie skoro gówno o Niej wiesz...to świadczy jedynie o Tobie i o kulturze,której wyraźnie Cię nie nauczono...ale to już nie mój problem:/
|
|
Orzeł & Forty - BrAcI SiE NiE TrAcI..... pzdr. dla Kolna
|
|
ma8lina To przez takich kolegów jak wy giną niewinni ludzie! Zostawiając go tam jesteście winni jego śmierci!!! Wiekszej bzdury w zyciu nie czytalam. To dorosly chlopak, zadni jego koledzy nie sa winni jego smierci, opamietaj sie czlowieku. Jak ktos gdzies wychodzi i zostawia kolegow to robi to na wlasne ryzyko. Ja bylam przez ten weekend na imprezie gdzie bawilo sie 40 tys. ludzi, przez dwa dni. Nas bylo 20 osob i kazdy sie pilnowal aby za daleko nie odchodzil, wszyscy mieli oczy dookola glowy i jakos nic sie nie stalo. Ale gdybym sama gdzies od nich odeszla i gdyby cos mi sie stalo to nikogo bym nie winila tylko siebie. Stalo sie wielkie nieszczescie, ale takie nieszczescia sa codziennie. Nie wydajcie tutaj wyrokow, bo nie jestescie sedziami. Od lat wiadomo jakie jest Jeziorko, skoro wiecie jacy sa ochroniarze, to po cholere tam jezdzicie? Ja tam w zyciu nie bylam, bo na cholere mi taka pseudo rozrywka? Zreszta widac kto tam bywa, widac to po stylu pisania itp. I nie mam zamiaru stawiac tu zadnej swieczki, i wy, co tak nagle wypisujecie tu madrosci, jaki on byl wspanialy itp., zamiast tak sie udzielac na forum i stawiac tu te smieszne swieczki( tacy bogobojni, ze on teraz obok boga itp.) idzcie lepiej do kosciola i za niego sie pomodlcie, skoro w to wierzycie. Pozdrawiam
|
|
A skąd znasz powód dla jakiego Jej szuka ?? Osobiście nie znam ale nigdy nic nie wiadomo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |