Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zięć prezydenta pomieszkuje w pałacu |
Cztery pory roku dowoża do klienta, można nawet zmieniac dodatki w pizzy i jest szansa na to, ze sie nie pomyla:-) Smieszy mnie jednak to, ze trzeba placic dodatkowo za te oliwy, ktore oni tam maja( kilka zł) - oczywiscie, jesli sie o nie poprosi:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zięć prezydenta pomieszkuje w pałacu |
sura Bardzo bym prosił o jakieś informacje ewentualnie jakiś kontakt
|
|
chcesz to mozemay sie spotkac i udukumentuje Ci to. zatka Cie. dales posta o tym jak sie od ciebie druga polowka wyprowadzila. Nie życze sobie zeby ktos mnie znieważał w ten sposób rozumiesz? bo gowno mnie znasz Zbych
|
|
Siemka All Posiadam grafe Geforce Go 7300 i jak sciagne sterowniki i je zainstaluje w konsoli to pozniej nie moge uruchomic trybu graficznego moze wiecie jak z tego wyjsc??
|
|
szpachlą ;D
|
|
Tanie mięso psy jedzą. Chociaż o gustach się nie dyskutuje :-). Jak zwykle daję jeden aspekt do przemyślenia : chcesz architekta ? czy projektanta budowlańca- bo to podstawowa różnica. Potem to już rzeczywiście kwestia ceny, dorobku i gustu.
|
|
jezli chcesz kogos dobrego to napisz do mnie dam ci namiary. ziomek22@wp.pl
|
|
Witam! co sądzicie o Zespole Kolegiów Nauczycielskich w Ostrołęce?moze jest ktos kto uczyl sie tam i wie jak jest w tym Kolegium z nauka?
|
|
ech......znów sie zaczną rozróby na stadionach.... już w tym roku pierwszoligowi kibice dali piękny popis za granicą... aż się boję roku 2012............. niech robią prezentacje wandali stadionowych
|
|
www.lomza.eska.pl Sprawdź w top20 czy coś takiego powinna tam być.
|
|
http://www.barwykibica.pl/
|
|
papkarol to niestety nie ta ale dzieki. Biernaczento na esce nie znalazlam... POMOZCIE!:)
|
|
EEE. A ja myślałem, że chodzi o repliki samochodów i ucieszyłem się, że jakiś fajny temat, a tu pach. Koszulki. Angel, nie wprowadzaj ludzi w błąd, temat powinien brzmieć: Nadruki na koszulkach. A tak na marginesie, skoro już piszę, jest ktoś na forum kto miał przyjemność przejechać się repliką Lamborghini Gallardo? Albo przynajmniej jakiegoś Ferrari?
|
|
Podaj jakiś kontakt do siebie.
|
|
Hmm. Jak już to kup oryginałke bez nazwiska(w sklepie, albo jaką tam chcesz:D) i poprostu dokup "prasowanki":P:P:P
|
|
no tak mi sie wlasnie zdaje ze taki jest refren kurde kto ja zna? POMOCY:D
|
|
pijane glupie i sie stalo;)
|
|
Przecież w USC nie żądają żadnych durnych kwitów...
|
|
Rodzina z Krakowa zawsze chwali nasze łomżyńskie pieczywo, bo tam u nich faktycznie jest kiepskie . Mi najbardziej odpowiada z Kraski . Chleb z Okruszka dobry jest tylko gdy jest ciepły. Na drugi dzień można rozpoznac jego fatalny smak, no i bardzo sie kruszy . Ich reklama na busach bardzo mnie śmieszy. Z Sulimy też jest niezłe pieczywo .
|
|
to i tak jeden wielki lol. tu sie toczy walka o wizy turystyczne max 12mc ktore polaki-cfaniaki wykorzystuja do dostanie sie do usa moze mniej hipokryzji "turysci" to wiecej by sie Was tam dostawalo zreszta przy tym przeliczniku to zadna rewelka na zmywaku/budowie w usa dzialac
|
|
o której jest ten koncert bo nigdzie nie mogę znaleźć o 20 czy 21?? i dzieje się tam coś ciekawego przed koncertem? pozdrawiam Domina
|
|
nie znaleś człowieka to się nie wypowiadaj na jego temat!!! powinien odpowiadac właściciel za to ze nie zapewnił bezpieczeństa chłopakowi który się bawil na jego dyskotece!! bo skoro wypuszcza psy to powinien sie upewnić ze nikogo tam nie ma! i po co mu ta ochrona ktora tylko katuje ludzi a nie dopelnila swojego jeb.... obowiązku!!!!!
|
|
my mozemy tylko miec domysly na temat tego co tam sie stalo.wlasciciel ma kase i tak naprawde bedziecie wiedziec to co on zechce wam powiedziec. a na temat kantorka i tego ze firma pogrzebowa zabierala cialo wlasnie stamtad to jakos nie pasuje do calosci, bo albo wlasciciel byl na tyle glupi aby zostawic cialo i tym samym pograzyc siebie, albo rzeczywiscie cialo bylo na zewnatrz. kantorek natomiast jak byl tak jest i bedzie poniewaz, cytuje: "a niestety w Polsce mając sporą dyskotekę i pijaną chołotę trzeba czasem komuś ostro spuścić wpier..dol bo sami by się pozabijali." wiec ja uwazam ze rzeczywiscie mogloby tak byc, po co kogos oczerniac bezpodstawnie...pozdro ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja nie mam problemu z tymi co chca jechac ich zycie, jak chca niech jada - choc paru dobrych kumpli odpadnie mnie po prostu mierzi sytuacja ze chcemy cos za nic
|
|
|
Autor: era2 (---.elomza.pl) Data: 21-07-07 19:46 Anglia?Ja mam 13 lat.Chcę zarobić kasy na jakieś ciuchy,niezdrowe żarcie,kome itp. era 2 - pewnie stąd wie, ze na niezdrowe zarcie. Wiesz, samo zagladanie do ksiazek nie wystarczy, trzeba je rowniez czytac:D
|
|
Chyba nikt w to nie może uwierzyć, znalam Tomeczka, zloty chlopak nic mu nie mozna było zarzucić, nie moge uwierzyc ze to sie stało i trafiło akurat na niego :'( Teraz naprawde należy sie wspolczucie rodzinie i szczera modlitwa za Tomeczka :'( A co do samej dyskoteki tez mozna wiele im zarzucic, ale czy to warto i tak pewnie nie dowiemy sie jak to było , jak było wie jedynie Tomeczek, któreko juz wśród nas niestety nie ma :'(
|
|
Masz możliwość nagrywania rozmów w telefonie ?!, masz numer/biling - masz dowód!. Proste. Sam tak zrobiłem i dodam że policja jest chętna do pomocy! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A po cóż tak się szpecić ?!. No chyba że ktoś chce głupio wyglądać to wtedy tak....
|
|
Dran - schodzic, a nie zchodzic :) Mowiles cos o podbijaniu tego tematu. Przeczysz sam sobie.
|
|
Ptysiek - zaloz temat: "filmy z youtube" i tam niech kazdy wrzuca ciekawe i smieszne filmy, zamiast zakladac za kazdym razem nowy temat. pretendujesz do nominacji na ptysiu91; dobicia do jego liczby postow czy moze to i to?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |