wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Obrzydliwie" wysokie nagrody...

tak ale poppersow sie nie pije, sluza one do czyczenia glowic a niektorzy je wąchają... wypicie to od razu zgon ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Obrzydliwie" wysokie nagrody...

hmm...niedobrze, interesuje mnie tryb zaoczny. Moniu nie wiesz jaki jest tam poziom nauczania?? Ja czytałam na ich stronie że istnieje jeszcze możliwość indywidualnego nauczania...

kozak to ogolnie pojeta definicja okreslajaca zoofila gustujacego w kozach :>>

rudy błazen z druhem

Idz sobie na stsy postaw 10 zł wygrasz 100zł i tak w kółko :P Napewno przez miesiąc wygrasz więcej niz przez całe życie w totkka.

A moze to? http://martysss.wrzuta.pl/audio/wHtJemcICj/3._magnus_carlsson_-_live_forever

spokojnie poszukamy znajdziemy:P bez paniki;)

Nie to? Z tego co opisalas to wlasnie pasuje do tej Tom Pulse Vs Sydney Youngblood - If only I could. Juz sam nie wiem :)

ok, to ja nasluchuje razem z toba;P jak cos mi wpadnie w ucho to napisze:D

buehehe rap to muzyczna część kultury hip-hop znawco...

___
odmawiam walki na rozum z osobą nieuzbrojoną...

Polecam Mechanikow na Przykoszarowej za piekarnią "OKRUSZEK". Nie za Pryma ale bezposrednio za piekarnia. Jest tam dwoch Panow z Andaro ktorzy znaja sie na robocie i napewno z Ciebie nie zedra kasy!

http://www.skanery.fora.pl

Silnik mam elegancki wymieniane tarcze,sprzęgło,skrzynie biegów to wszystko co było mechanicznie zużyte lub nie działało. I właśnie teraz bym chciał z ''budą'' zrobić coś wymieniłem fotele i tylną kanapę,wyczyściłem tapicerkę,wymieniłem licznik bo wcześniejszy w ogóle działał jak by nie chciał i teraz zostaje mi na zewnątrz ta rdza felgi itd.

Jutro, a w zasadzie to już dziś, tj. 04.08.07r. o godzinie 17.00 ŁKS Łomża zagra pierwszy mecz w sezonie 2007/08 na własnym stadionie, pierwszy mecz "Ełkaesiacy" rozegrali na terenie beniaminka II ligi GKSu Jastrzębie, podopieczni Jana Makowieckiego ulegli tamtejszej Gieksie 1:3 ! Jutro musimy na stadionie stworzyc świetną atmosferę i pojawić się w jak największej liczbie na Zjeździe, głośno dopingować nas KS, a dodatkową motywacją, powinna być świadomość obecności licznej grupy kibiców z Katowic. A więc 04.08.08r. (Sobota, 17.00) Wszyscy na mecz ! I prosiłbym o niezakładanie jeszcze kilku tematów o tym meczu jak to zwykło bywać na tym forum, w tym temacie rozmawiamy o meczu.

Witam ,szkoda ze mnie tam niema minelo sporo lat , pierwsze chwile gdy powstawal CZESIEK . EWA , grono przyjacol , potem Bogdan ,grono przyjaciol . . Teraz wsomie niewiem co sie stalo. ale z tego co przeczytalem na forum bylo ZLE , ale mam nadzieje ze KULTOWY LOKAL w LOMZY bedzie moja i Wasza alternatywa na nastepne lata . pozdrawiam SERDECZNIE starych i nowych bywalcow :
DJ JORDAN , 2LIMAOSCAR59 op.ADAM

"...co robić w taką noc ,gdy nie przychodzi sen?...

...podobno... zakochać się?! :)

róbmy swoje

Obstawiam 2-1 Dla nas :D

ściema nie tak to było wcale co innego było bujda .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org