Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Obrzydliwie" wysokie nagrody... |
tak ale poppersow sie nie pije, sluza one do czyczenia glowic a niektorzy je wąchają... wypicie to od razu zgon ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Obrzydliwie" wysokie nagrody... |
hmm...niedobrze, interesuje mnie tryb zaoczny. Moniu nie wiesz jaki jest tam poziom nauczania?? Ja czytałam na ich stronie że istnieje jeszcze możliwość indywidualnego nauczania...
|
|
kozak to ogolnie pojeta definicja okreslajaca zoofila gustujacego w kozach :>> ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Idz sobie na stsy postaw 10 zł wygrasz 100zł i tak w kółko :P Napewno przez miesiąc wygrasz więcej niz przez całe życie w totkka.
|
|
|
spokojnie poszukamy znajdziemy:P bez paniki;)
|
|
Nie to? Z tego co opisalas to wlasnie pasuje do tej Tom Pulse Vs Sydney Youngblood - If only I could. Juz sam nie wiem :)
|
|
ok, to ja nasluchuje razem z toba;P jak cos mi wpadnie w ucho to napisze:D
|
|
buehehe rap to muzyczna część kultury hip-hop znawco... ___ odmawiam walki na rozum z osobą nieuzbrojoną...
|
|
Polecam Mechanikow na Przykoszarowej za piekarnią "OKRUSZEK". Nie za Pryma ale bezposrednio za piekarnia. Jest tam dwoch Panow z Andaro ktorzy znaja sie na robocie i napewno z Ciebie nie zedra kasy!
|
|
|
Silnik mam elegancki wymieniane tarcze,sprzęgło,skrzynie biegów to wszystko co było mechanicznie zużyte lub nie działało. I właśnie teraz bym chciał z ''budą'' zrobić coś wymieniłem fotele i tylną kanapę,wyczyściłem tapicerkę,wymieniłem licznik bo wcześniejszy w ogóle działał jak by nie chciał i teraz zostaje mi na zewnątrz ta rdza felgi itd.
|
|
Jutro, a w zasadzie to już dziś, tj. 04.08.07r. o godzinie 17.00 ŁKS Łomża zagra pierwszy mecz w sezonie 2007/08 na własnym stadionie, pierwszy mecz "Ełkaesiacy" rozegrali na terenie beniaminka II ligi GKSu Jastrzębie, podopieczni Jana Makowieckiego ulegli tamtejszej Gieksie 1:3 ! Jutro musimy na stadionie stworzyc świetną atmosferę i pojawić się w jak największej liczbie na Zjeździe, głośno dopingować nas KS, a dodatkową motywacją, powinna być świadomość obecności licznej grupy kibiców z Katowic. A więc 04.08.08r. (Sobota, 17.00) Wszyscy na mecz ! I prosiłbym o niezakładanie jeszcze kilku tematów o tym meczu jak to zwykło bywać na tym forum, w tym temacie rozmawiamy o meczu.
|
|
Witam ,szkoda ze mnie tam niema minelo sporo lat , pierwsze chwile gdy powstawal CZESIEK . EWA , grono przyjacol , potem Bogdan ,grono przyjaciol . . Teraz wsomie niewiem co sie stalo. ale z tego co przeczytalem na forum bylo ZLE , ale mam nadzieje ze KULTOWY LOKAL w LOMZY bedzie moja i Wasza alternatywa na nastepne lata . pozdrawiam SERDECZNIE starych i nowych bywalcow : DJ JORDAN , 2LIMAOSCAR59 op.ADAM
|
|
"...co robić w taką noc ,gdy nie przychodzi sen?... ...podobno... zakochać się?! :) róbmy swoje
|
|
Obstawiam 2-1 Dla nas :D
|
|
ściema nie tak to było wcale co innego było bujda .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |