piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński ponownie przegrał proces

wolnosc slowa ziom :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński ponownie przegrał proces

Jakis czas temu doszlo do wypadku w ktorym zginela moja znajoma. Od tamtej pory mam problemy, o ktorych nie chce nikomu powiedziec, bo nie chce sie zalic. Dlatego chce zostac rowniez na forum anonimowa. Ja mialam byc tez w tym samochodzie ale niestety nie stalo sie tak. Moze gdybym tam byla staloby sie inaczej, moze to ja siedzialabym na jej miejscu, moze zylaby jeszcze, a miala po co zyc-swietna dziewczyna, za mloda zeby odejsc na tamten swiat. Od wypadku minelo juz troche czasu, a ja dalej czuje sie winna. Kierowca zrobil wszystko, zeby uniknac wypadku, no ale nie udalo sie tego zrobic. A ja codziennie budze sie ze lzami w oczach modlac sie zeby byl to tylko zly sen, bo wolalabym byc na jej miejscu... Najgorsze jest to ze wiekszosc z nas nie zapina pasow, a moze zylaby dzis niejedna osoba? Nie obwiniam jej bron Boze ale wolalabym patrzec na nia a nie na jej pomnik...
Chociaz pasy czasem moga tez zaszkodzic, bo tak to juz jest, to w znacznej wiekszosci moga tez nas uratowac. Zapinajcie pasy, bo nie macie pojecia ile osob NIE CHCIALOBY odwiedzac Was na cmentarzu...

ciekawe skad pomysl na taki temat?
moze ktos komus czegos zazdrosci? jest wielu idiotow typowych dresow, ale to ze ktos trenuje jakis sport jest przynajmniej 2 razy wiekszy od zazdrosnych chuderlakow i jezdzi golfem III (bo jest to w miare dobry i tani samochod) nie znaczy ze jest debilem, takze trzeba zastanowic sie zanim kogos sie obrazi swoja glupia wypowiedzia, bo przynajmniej 1 osoba wymieniona na glupiej liscie ma porzadna zone (gdzie oczywiscie padly glupie komentarze ze obok tych dresow sa glupie latwe panienki). Zachowajcie wiec swoje zdanie dla siebie, bo kiedys ktos obrazi wasza zone czy matke w rownie idiotyczny sposob jak pare osob w tym poscie

Witam,

Poszukuję informacji na temat miejscowości Grądy (Grądy Nowogrodzkie) gm. Nowogród. Data powstania, geneza nazwy miejscowości. Chciałbym stowrzyć historię wsi Grądy.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.

a ja kupilem na allegro... nie potrzebny mi campus za 300 zl. jak chcesz podziele sie wrazeniami jak dojdzie namiot.
pozdrawiam
zenuak

wg mnie papierosy, alkohol i inne badziewia powiny zostać zakazane. ot moje zdanie

T kolegium na Skłodowskiej to jest kolegium państwowe z "normalnym" licencjatem - przygotuje Cię do egzaminu licencjackiego i do nauczania j. angielskiego. Pamiętaj jednak, że to nie jest filologia - to nie to samo! Kolegium na Reyminta jest prywatne, bardzo niski poziom nauczania, prawie 0 metodyki i licencjat polega tylko na obronie pracy!!!! Zero przygotowania do zawodu:(

Właśnie bylem w germanosie i unich mozna zamowic neta z netii i chyba tak zrobie juz mam dosc tp.sa dorabiac i wezme plan socjalny i juz

beerFun dzięki za odpowiedź :), hmm no to ja juz sama nie wiem na co sie zdecydować :/, na reymonta (nie wiedziałam że tam też coś takiego jest) z tego co piszesz z poziomem nauczania nie jest za dobrze..., chodzi mi o to żeby nauczyć sie dobrze j. angielskiego i mieć dodatkowo jakiś papierek ukończenia szkoły i znajomości j. angielskiego dlatego pomyślałam o tym kolegium....

Nie powiedziałam że nie chce kontynuować nauki na studiach filologicznych..., jak już wyżej wspomniałam priorytetem dla mnie jest dobra znajomość języka angielskiego a co dalej??mam jeszcze czas na podjęcie takich decyzji dlatego chce dowiedzieć się gdzie i w jakiej szkole warto rozpocząć naukę języka angielskiego w Łomży...

poppers s Polsce jest sprzedawany jako "Płyn do czyszczenia głowić magnetofonowych" i na każdym opakowaniu jest uwaga aby tego nie wdychać.

Miałem kiedyś z nim styczność i jak np. polałeś barwną ulotkę reklamową to cała farba schodziła i zostawała tylko biała kartka ;)

tommeknet heheh to sobie wyobrażam jak to wpływa na zdrowie człowieka jak farbe zrzera z ulotek...

Nie wiesz może czy można kontynuować tam naukę w systemie zaocznym???

I bloki po PGRowskie

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Biess(pieczny) chyba nie przeczytałeś dokładnie co napisałam - ..."gatunek wymierający" czyli Ci - w tym również jak się okazuje i TY - którzy nade wszystko przedkładają dobro dziecka, miłość ojcowską.
... Być może to moje doświadczenia życiowe powodują że czasami tak myślę (o chęci odegrania się) ale wierz mi zdarzają się dosyć często tacy Tatusiowe dla których rozpad rodziny jest "na rękę", bo odpada problem odpowiedzialności za dzieci.
OKRUTNE ale jak bardzo prawdziwe. (Tatuś (!!!) mojego dziecka potrafił nie odzywać sie do własnej córki przez okres ponad 3 miesięcy - jakoś nie umarł z tęsknoty, a ja wiem, że w tej sytuacji stratna jest TYLKO moja córcia)
Pozdrawiam
P.S. Miłego spędzania czasu z .... dziećmi.

Telefon jest dla mnie a nie dla moich kolegów, koleżanek, czy znajomych, czy chocby dla nieznajomych. Dlatego jak mi się nie chce to nie biorę telefonu ze sobą albo go wyłaczam. Dlaczego tak robię ? Bo nie jestem niewolnikiem ani szefa, ani nawet przyjaciół, a na pewno ludzi znajomych nieznajomych. Jak ktoś chcę sie połączyć to i tak mnie znajduje. Nigdy nie będę też niewolnikiem telefonu - to swego rodzaju zboczenie polegające na swoistym przejawianiu miłości do rzeczy martwych...........

To ja się podłączę do wątku, żeby forum nie zaśmiecać... Może gdzie w Łomży mają VAG do diagnostyki Audi? I gdzie oczywiście umieją z niego korzystać :-) Z góry dzięki za info.

Raczej taksówką a nie swoim dowozem.

Może czas aby ktoś przeszedł się do Speed'a i wyjaśnił jaka jest sytuacja ?

Najpierw zrobic porzadek w redakcji, a potem brac sie za forum :)

no nie wiem... ja mam 1GB RAM i nadal nie lubię...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

nie przesadzaj, że są tak bez sensu... jak szukasz dobrego polskiego rapu to polecam: Cira, Tetris, SmarkiSmark, Jobiks, Wena i kilku innych graczy z podziemia...
poza tym w mainstreamie też się zdarzają objawienia... ostatnio Pyskaty Sku...wiel...
a amerykański rap jest bardziej różnorodny... ktoś chce słuchać durnych tekstów to włącza sobie 50Centa, kogoś jara trueschool to sięga po Dilated Peoples, kogoś jara g-funk to słucha Warrena G i tak można w nieskończoność wymieniać... w PL to hh jest bardziej monotonny... jak nie życie k...rewskie na blokowiskach to dupy, koks i trawa... ponad połowa naszego rapu nie wyłamuje się ponad ten schemat...

savanna to jest to

a moze to paul van dyk feat jessica sutta - white lies?;)

Aaaaaa.... No chyba że tak....

Zbych

święta racja a swoją drogą w Europie Polacy coraz częściej potrafią zabłysnąć ( mowa o wykształconych rodakach a nie niedouczonych partaczach) . więc przy tak niskim kursie dolara lepiej zabrać swoje wojska z Afganistanu oraz Iraku i sobie za przeproszeniem d..py nie zawracać tą ich Ameryką oraz wizami

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org