Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne "zawłaszczanie" PiSU? |
W łomży Krótkofalarstwo praktycznie nie żyje, raz na miesiąc jakaś rozmowa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne "zawłaszczanie" PiSU? |
To może warto posłuchać na 3,5 MHz, 7MHz, 14MHz, 21MHz, 28MHz itp.
|
|
spoko tylko mi chodzilo gdzie i po ile. hmmmm a te watki niewiele mowia nie dosc ze jeden na drugiego sie sadzi to na dodatek wymieniaja ortodontow i jeden przez drugiego sie przekrzykuje ale o cenach jest tylko 1 czy 2 watki a to mi nie wystarcza nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Troche kiepska ta Twoja konfiguracja, bo 1 gb dla visty to minimum, a jest ona w 99% nowych laptopow Poza tym, dlaczego matryca ma miec powyzej 15"? Przeciez laptop ma byc z zalozenia mobilny, a 15,4" wcale nie sa takie male! Ja rozgladam sie za 14,1", choc marzeniem jest 13,3", ale kasy brak:(
|
|
99% laptopow ma zainstalowana viste :/ tym normalnie rozbawiles polowe forum ...
|
|
Podobno na pielgrzymkach grzmocą się po namiotach gorzej niż na koloniach, to prawda ? :D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A gdybyś ty była tą nową żoną, to chciałabyś płacic na czyjeś dzieci ? Zastanów się ! Nigdzie tak nie ma i raczej nie będzie . Świat by już całkiem stał do góry nogami, ludzie !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |