Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Elity", któe głosowały na Komorowskiego vs elity realne |
Polecam Nowe Guty naprawde jest tam fajnie ,tylke że pół Łomży tam jeżdzi. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Elity", któe głosowały na Komorowskiego vs elity realne |
Wcześniej też tak było można ja swoje wykupiłem za 1100 zł jakieś trzy,cztery lata temu.
|
|
Są jakieś zdjęcia z tego wyjazdu ? Napewno ktoś miał cyfrówkę. Są gdzieś na stronie a może ktoś na maila może wysłać ? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Jak dłuższy czas oddajesz krew organizm moze sie przyzwyczaic do produkcji nadwyzki krwi i bedziesz miał nadcisnienie. Sa jakies limity kiedy trzeba przestac zeby do tego nie doszlo.
|
|
jaka będzie jutro pogoda?;) :)))
|
|
Krew możesz oddawać, co 2 miechy po 450 ml a to czy będziesz miał jakieś skutki uboczne czy nie to jest indywidualna sprawa każdego krwiodawcy i jego organizmu. Ja już mam oddane 27 litrów i od roku nie oddawałem krwi i nie zauważyłem żadnych niepokojących objawów. Pozdrawiam _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
? No i co,że mam 13 lat?
|
|
Noo raczej nie w tym mieście,tylko w Czerwonym Boże :) Nie wiecie czy te lotnisko to ma być wojskowe czy normalne,że tak nazwe dla cywilów :p
|
|
Czerwonym "Boże"-->> prosze napisz ze zartowales..<buahahhaha>
|
|
u mnie wszystko dziala mam co prawda L7 ale korzystam z takiego samego kabla i tego programu. Probuj kilka razy bo moze nie lapac. U mnie tez tak bywa ze musze kilka razy podlaczac telefon za nim go wykryje. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
proponuję zorientować się w NOT-cie na ul. Polowej lub Hanza na ul. Woj. Polskiego, to są miejsca które organizują tego typu kursy, w sierpniu NOT organizuje Kksięgowość małych i średnich firm- czy jakos tak.
|
|
Pewnie, ze chce, tylko muszę mieć trochę więcej info na ten temat...
|
|
loveley opcja szukaj :/ byly takie tematy i tambyly adresy ortodontów ktorych polecaja. po sobie wiem ze ceny sie nie zmienily od tych we wczesniejszych tematach ul. Korczaka dr. Cwalina :))
|
|
kacperek, opcja szukaj, a sam do tematu dokladasz swoje pare groszy. ignorowac tematy jak te. moderator powinien je usuwac, ale jak wiadomo porwali go kosmici. RAZ: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=97868&t=97744 DWA: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=35082&t=35044 TRZY: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=85284&t=85269 CZTERY: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=35075&t=35044 bez [ url][ /url] bo to by bylo za proste :)
|
|
|
wredna i pyskata na pedagogikie wychowawczo-opiekuncza. nie orientujesz sie wogule czy tam sa zjazdy tez w piatki??
|
|
a ja mam pytanie czy jest jakas organizcja ochraniajaca matke tzn. sciaganie alimentow ze starego h***
|
|
rafal1 wielkie dzięki,to ta nutka.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam-Łukasz
|
|
Witam konczy mi sie umowa o internet i kiedys widzialem na 4lomza ogloszenie firmy ktora oferuje internet droga taka samo jak neo tylko wlasnie nie moge sobie przypomniec jej nazwy prosze was o pomoc
|
|
po co odpisujecie. BIG_NJ zadal idiotyczne pytanie i nawet nie mysli skomentowac odpowiedzi.
|
|
jak Golf II, to musi być słaby kozak buehehehe
|
|
zainstaluj sobie Mac'a.
|
|
czytam ten post i mysle,ze w stanach przez 7 lat nie zmianilo sie nic na dobre.Kilka lat temu 11-sty wrzesnia zmienil jeszcze bardziej byt U.S.A na na gorsze...(zalezy w jakim stanie Ameryki jestesmy,ale rodzinie z dziecni nie jest tam latwo ,chyba ,ze liczymy na pomoc rodziny,wtedy moze byc lzej ,a wnioskuje ze zona kolegi biess(pieczny) liczy na pomoc rodziny(brawo jezeli takowa szansa istnieje,tyle ,ze mozna sie rozczarowac)UMIESZ LICZYC?LICZ NA siebie!!).bylo mi sie tam 7 tat temu i teraz(pol roku) ,nie polecam wyjazdu z nieletnimi dziecmi(to tylko moje skromne zdanie)!Chce jeszcze powiedziec na temat pieniedzy jakie sie przywozi do kraju:mozemy miec nawek kilka tysiecy $ jezeli bedziemy oszczedzac i nie wyslemy nic do domku na rachunki i nie kupujac prezentow dla rodziny wracajac po dluzszym czasie (co dla mnie jest nie mozliwoscia!!!) Powiem tak:zostaw internet i posty!!!zajmij sie rzeczywistoscia biess(pieczny) ,nie szukaj rad na forum bo tu ,kazdy ma swoje zdanie!!!polec!!!!zobacz!!!podejmiesz decyzje ,wracac samemu czy zostac z najblizszymi(zona i dzieci to chyba najwazniejsze osoby w Twoim zyciu?!!)i tak juz nic nie tracisz,zona i tak poleci z Toba czy bez.........tak wnioskuje z Twojej wypowiedzi,w kazdym badz razie zona nie odeszlaby gdyby bylo inaczej.Zycze powodzenia w porozumieniu, daj szanse sobie i jej,jedz zwiedz troszke swiata(nie piszesz czy byles w U.S.A)zawsze mozesz wrocic!;-) POZDRAWIAM SERDECZNIE
|
|
jednak to 4 pory roku nie oferuja dowozu do klienta ...
|
|
również nie pzepadam za LiveCD. O ile na lapku nie mam z nimi problemów bo mam 1GB tak na stacjonarnym gdzie jest tego tylko ćwiartka to z nowszymi wersjami bywają już lekkie "lagi"
|
|
Najtaniej to Ci wyjdzie jak samemu zrobisz i zamówisz potrzebne części na allegro:)
|
|
Miałem taki sam kłopot, w Łomży nigdzie nie kupisz tanio namiotu:/ Eskapada to drogi sklep:/ i w zasadzie chyba jedyny gdzie kupisz namiot:/ w makro w białym jest duży wybór i tanio :) a namioty są dobre:) namioty są porozstawiane na zewnatrz i mozna je obejrzeć :)
|
|
Moim hobby jest wrzesień 1939r w okolicy Nowogrodu i Łomży. Wiem, że w okolicy Grądów, we wrześniu 39, spadł zestrzelony przez Polaków niemiecki samolot He-111.
|
|
Heh a ja mam numer po starej wulkanizacji :) Często słyszę "Dzieńdobry, dzwonię w sprawie wymiany opon...czy mają państwo w magazynie opony takie i takie o rozmiarze takim i takim... ;) ale się nie zrażam...a co mi tam...jak ktoś sobie robi głupie dowcipy, to tylko świadczy o jego inteligencji. Mi to wisi czy ktoś sobie ze mnie robi jaja czy nie...napewno nie jest to ktoś z moich bliższych znajomych :) Odbieram wszystko :) Pozdrawiam kolegów :) Nie nerwujcie się tak szybko :D Cierpliwości życzę ;)
|
|
no wlasnie. luty - odlegle czasy rudy błazen z druhem
|
|
MarCo - bezrobocie spadło, a zresztą nie zalezy od polityki rady miasta i prezydenta - ceny mieszkań reguluje wolny rynek, a nie rada miasta z prezydentem - przestępczość to problem całego kraju i ministra Ziobry - ilość dziur w drogach zafundował nam minister transporu z PiS wpuszczając TIRy do miasta i na drogę Augustów - Łomża- Warszawa, a prezydent walczy żeby TIRy zatrzymać. A najwięcej robi taki facet z Łomżycy, który nawet założył stowarzyszenie "precz z TIRami" - liczba osadzonych w zakładach karnych zależy od polityki karnej państwa, działań prokuratorów i decyzji sędziów oraz od ministra Ziobro - ilość kościołów i wody święconej zależy od tego ile wierni rzucają na tacę, (jak prezydent i radni dużo rzucają to mają jakiś wpływ). A ty ile rzucasz? A może do kościoła nie chodzisz? A czy coś się zmieniło? Chciałbym żeby więcej, ale tylko debil lub ślepy nie zauważą zmian.
|
|
kermit Vaga maja panowie w piątnicy na wloscianskiej 70 i maja o tym pojecie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
z tym wyprowadzaniem to pomylka zle spojrzalam na posta. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
? Stary przyjdz jutro z Laptopem na spotkanie organizacyjne LLUG. Cos poradzimy. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |