Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bronisław Komorowski Tren VIII |
Dzięki Wam za słowa wsparcia ,przepraszam że tak późno odpisuję.Padł mi system.dopiero dziś z biedą go postawiłem.Będę Was informował na bieżąco o swych perypetiach.Dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bronisław Komorowski Tren VIII |
To teraz Joker sie nazywa >>> ??? O ile to ten klub w baltonie to wlasciciel powinien miec rejestracje JOKER jak z tego filmu "chlopaki nie placza" jegp tez podobna rzecz spotkala w zyciu ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
u mnie w telefonie, w kalendarzu to i 2050 i dalej jeszcze jest :P
|
|
Miło, że się ktoś interesuje :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
do biura pracy nie warto isc, szukalam tam kiedys kursu na kase fiskalna zaproponawali mi...... floreciarstwo hehe DiDi
|
|
brzeczyszczykiewicz masz racje. ale to podwojny koszt
|
|
a na jakim to on pasmie piratuje ?
|
|
bez przesady... nieważne czy coś jest komercyjne czy nie... jak jest dobre to jest dobre, a jak ch...owe to ch...owe... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Hip hop polski psuję hip-hopolo mam namyśli: Jeden Osiem L, Mezo, itp. Na szacunek zasługuje WWO, Zip, ELDO !!, itp. Nawet ci co nagrywali kilka lat temu dobry rap sie teraz popsuli np. Asceteholix i ich nowa nuta "Najszybszy W Mieście" Co to jest ??
|
|
PROSTO!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |