Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy CBA zajmie się tymi klikami!? |
na drugie pytanie: www.3fala.art.pl Jest ktoś w Łomży kto jest w tej grupie... tylko kto? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy CBA zajmie się tymi klikami!? |
szczerze- odbieram, ale mam bluetooth-a, a jak zapomnę to zatrzymuję się na poboczu. proste
|
|
KrzyzaK : szybko jeździsz? z jaką prędkością na ogół?♠
|
|
Szczerze to używając bluetooth-a lub zestawu słuchawkowego to praktycznie to samo co trzymanie telefonu przy uchu... Dlatego że nie skupia się wtedy uwagi na jeździe tylko na rozmowie...
|
|
w 2012 roku Polska ma skończyć kompletowanie swoich używanych F16 i mamy mieć całą eskadrę... a tak wogóle to wiecie, że ukrywa się to że Polska zakupiła używane samoloty? podczas kiedy inne kraje oferowały nowe.....
|
|
mam poważny problem z układem wydechowym w samochodzie marki audi a6,w łomzy próbowało mi pomuc rozwiązać problem kilku fachowców ot tłumików zadnemu z nich sie nie udało!!!czy zancie kogos kokretnego który mugłby mi pomuc pieniadze nie odgrywajo roli...DZEKUJE...
|
|
ciezko sie przestawić z Windy, ale to kwestia miesiąca, dwóch miesięcy... potem już człowiek nie chce wracać :)
|
|
W Łomży raczej nie, nie słyszałam, ale może to coś pomoże http://www.csopoid.pl/ http://www.slsopo.org.pl/ -powodzenia
|
|
Pewnie na necie nic nie znajdziesz, bo to mecz u beniaminka, który ma tylko (chyba) jedną stronę na necie ;/
|
|
Damian14 popieram Cię. głupi post maniakalnego fana
|
|
sorki pomyłka 2-1 było podane
|
|
szkoda _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a ja kocham moje miasto
|
|
witam, mam kilka wolnych dni i chętnie wyjechałbym nad jezioro. Jakie miejsca polecacie? Dobrze byłoby, żeby były tam jakieś domki, czy kwatery, ewentualnie gospodarstwo agroturystyczne. Jakie są ceny? No i miejsca na rybki. dzięki.......;)
|
|
Wesoly_Romek to jest napewno baracode brothers-sms :)
|
|
maciek1990 to jest to na 100% no tyle,że jakiś mix :| Może ktoś śćiągnąc nute tą 666-Mueve Go ??? I wrzucić ją naservwer i podać link ?? :) Ja wyszukałem ją na bearshare ale mi nie śćiąga :(
|
|
Komunikat jest prosty. Płyty są "ładniejsze" bo są tłoczone a nie nagrywane i są w ładnych "ubuntowych" opakowaniach i większość z nich ma dorzuconą naklejkę. Macie inne distro na rozdanie - dorzućcie do tych co ja zostawiłem i napiszcie o tym.
|
|
Jak w temacie. Ciekaw jestem opinii Linuxowców i Windowsowców a może macie jakieś inne systemy...?
|
|
i dostęp do kodu źródłowego ;) w końcu jestem programistą :D
|
|
Było piękne, mające duszę. Do lat 70-tych.
|
|
Kompatybilnosc z .jpg .doc .zip Zainstalowana Opera Uniwersalne sterowniki do kazdego urzadzenia podlaczonego do komputera :) Komunikator wspolpracujacy z gadu, tlenem, aim, msn i yahoo. Teraz uzywam Mandrivy 2007 ale za pare dni przechodze na Maca (sciagam go i wkrotce zainstaluje).
|
|
No to będziemy sobie latać w tę i z powrotem :D
|
|
|
netia ma nowa promocje, przez chyba 3 miesiace lub 6 msc cena za 1mb wynosi 4gr, pozniej kolo 40 zl (moge sie mylic) przy umowie na 2lata.
|
|
heheheh Ja jak Ja chyba kogoś nie zrozumiałeś poczytaj sobie cały wątek i kto co pisze hehehehehe
|
|
zobacz jak jest mniej wiecej u sasiada:) kieruj podobnie i najlepiej pozycz od kogos juz ustawiony dekoder:) wtedy jak zlapiesz sygnal od razu na ekranie bedziesz mial obraz:) jesli to cyfrowka to wazne abys zlapal sygnal . u mnie sam ustawialem z kumplem i jest ok:)
|
|
Tak na prawdę to juz chyba wszystkie tematy były poruszane :P a przynajmniej większość z możliwych. Pytanie zadałam z ciekawości, na skutek reklamówki lotka co wciąz mi śmiga na stronie 4lomza.pl
|
|
ta o ktorej mowie ma chyba malo skomplikowany tekst ktorego nie pamietam ale to przez moj wiek:P poza tym nie jest to techno nawet w malutkim stopniu. jest skoczna ale nie az tak. bedzie wielkim hiciorem jezeli uslyszy ja jeszcze ktos oprocz mnie kurde:P ok odpalam radio i nasluchuje:) jak wlacza to bede krzyczec:P uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Mariush87 - info na mailu w profilu... Pifpaf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |