poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W Zakładach Karnych wygrał Komorowski w I turze

a to ze w lomzy nie ma porzadnego miejsca(Bartes) to przyznam racje. moze na fortach w piatnicy cosik by wyszlo...pozdrowki

Jarek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W Zakładach Karnych wygrał Komorowski w I turze

odeszla bo odeszla na calym swiecie to sie zdarza... teraz masz czas na to by sie nad wszystkim zastanowic...

cosik juz chyba czytalem o tej sytuacji na tymze forum nie tak??

oj a ja znam takie tajne miejsce gdzie mozna wjechac i całą Łomżę widać :) wtajemniczeni je znają... ;]

tommeknet - mozesz mi wyslac info na maila :) obiecuje poufnosc :)

Dzisiaj w sobotę od godziny 11 do 12 na starym dworcu ostatnia szansa na zapisanie sie na wyjazd na Jastrzębie. Zostało 5 wolnych miejsc, więc panowie i panie kto chce jechać, niech się pośpieszy. Naprawdę warto.

Jarek

Witam!
Czy ktos sie orientuje i moze mi polecic dobrego mechanika w Łomży,ktory dobrze sie zna na ukladzie hamulcowym i potrafi wykonac dobra robote za rozsadne pieniadze?
Dziekuje za wasza pomoc ;)

rwa, zesz wyplata musi byc zawsze pierwszego :/

kacperek89 zaraz jaja i żarty, może Ty sie wybierasz na studia do Olecka? :P

Zawsze możesz pożyczyć od kumpla. Naprawdę warto - w Jastrzębiu szykuje się ciekawe widowisko.

Jarek

i ci co sie nie miescili akurat rozmawiali przez komorki i ty to doskonale widzialas?? hahahaha, przez przypadek omylkowo, bo pasowal do rysopisu. Dziecko powiem ci cos, jak nie umiesz jezdzic to czy bedziesz rozmawiala przez tel czy nie to i dak jebniesz orla!!

mundry, olej to slonecznikowy albo................. masz chociaz podstawowke??

a ile sypales?? cos czuje ze zadnej albo jedna max!!

Siarak takie słowa jak Twoje powinny pojawić się już wcześniej. Jak najbardziej podpisuję że po nimi. Nie ma co ograniczać zdrady tylko do kobiet!! Bo po pierwsze niesprawiedliwe, po drugie nieprawda.... A Scanning w momencie wielkiego doła i desperacji wpadł' na swoją kobietę, a przy okazji i wszystkie inne kobiet robiąc tzw wielkie uogólnienie, co w moim miemaniu jest grubą PRZESADĄ.
Pozdrawiam

tak się składa że potrafię jeździć i radzę sobie nieźle, tyle że uważam, że bardzo dobrze jest mieć do siebie dystans i do swoich umiejętności, tym bardziej że nie jesteśmy sami na drodze i nie wiadomo kiedy ktoś może wyjechać, ale co gosza wybiec- np dziecko... A w takich sytuacjach uważam, że uwaga podzielona między komórkę a droge nie jest wskazana. poprostu.

Nie jeden doskonały w swoim mniemaniu kierowca wylądował na drzewie albo zabił siebie albo co gorsza kogoś. Nie mam tu na myśli jazdy w komórką w dłoni, alezadufanie i zbyt wielką wiarę we własne umiejętności- niekoniecznie doskonałe.

a do Ja jak ja:
sam widzisz że nie jesteś zbyt spostrzegawczy skoro nie potrafisz zauważyć że ktoś nie zatrzymał się przed przejściem i rozmawiał przez tel. a więc radzę odłożyć telefon na czas jazdy, bo sam nie znasz ani dnia ani godziny......

a jeszcze jedno, dzieckiem już dawno nie jestem... niestety

ADALL: zdrada - wypEKHM :)

21 grudnia 2012 – ostatni dzień, miesiąc i rok podany w kalendarzu Majów. Według nich, właśnie 21 grudnia 2012 (piątek) ma być datą końca świata czy też aktualnej cywilizacji i początkiem nowej.

Według znawców tematu, koniec świata, najczęściej zapowiadany na rok 2012, może mieć dwie przyczyny - starcie cywilizacji albo naturalne zmiany geologiczne i klimatyczne.

Świadczy o tym również bibliografia "Proroctwo Oriona na rok 2012" Patryka Geryla belgijskiego badacza i pisarza. Uważa, że dokładnie za pięć lat nasza planeta gwałtownie się przebiegunuje.

Co sądzicie o tym, czy macie jakieś obawy czy wierzycie w koniec świata??

Więcej znajdzie na:

http://www.nautilus.org.pl/?i=434
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=255&BackToCategory=2&ShowArticleId=32438

Luśka ma całkowitą rację. Ten przepis musi być rygorystycznie przestrzegany.

Jak chcesz rozmawiać przez tel. w samochodzie, kup sobie zestaw i po kłopocie. Ponieważ cały czas muszę być przy tel., a dużo jeźdźę, więc używam słuchawki bluetooth. Dziwię się, że wiele osób w drogich autach, jadąc trzyma tel. przy uchu. Przecież w dzisiejszych czasach to nie szpan, a wielki wstyd! Nie stać ich na wydanie 100 zł. by kupić prosty zestaw???? Dlatego mandaty powinny być bardziej dotkliwe, by taki gość zapamiętał raz na zawsze, że rozmawiając przez tel. ryzykuje nie tylko swoim życiem i zdrowiem, ale także innych!

NIE WIERZE! PRzynajmnie juz bedzie po EURO bo to w grudniu:P

JA mialem na fizyce o tym przebiegunowieniu. Raz na jakiś czas (pare tysiecy lat) następuje gwałtowne przebiegunowienie ziemi. W dzisiejszych czasach grozi to roznego rodzaju katastrofami - lotnicze,morski, samochodowe - wszystko przez kompasy,gps co działa na magnetyzm ziemski :P

ale i tak nie wierze w koniec swiata :D

dsk białystok

Nie no właśnie zabieram rzeczy z Krakowa i do Łomży wiozę :-) Tylko musiałem po samochód jechać. Echhh... już się nie mogę doczekać jak wrócę do Łomży :-)

BTW: Ten Spooky co myślę ????

Jarek

Problemem wielu z nas jest to że dbamy o hamulce jak się zepsują a jak coś piszczy i ćwierczy to nic z tym nie robimy bo ... "przecież działa"

Ja jak Ja : BYLO ICH KILKA, I NIE JEST TO POWODEM DO DUMY...A RACZEJ FORMA RELAKSU :)

the thruth tracker

Mi kiedyś fachowiec odwrotnie wsadził klocek hamulcowy jak tego dokonał nie wiem ale dokonał przy okazji "zjechał" mi tarczę prawie jak na tokarce :)
Ja parę miesięcy temu wymieniałem klocki i do tej pory mi piszczą choć wszystko jest ok , może to też zależy od materiału z jakiego są zrobione klocki.

Od razu widać, kto ma do siebie dystans i potrafi ocenić sytuację, a kto jest zadufanym w siebie cymbałem.
Sam nie dzwonię w czasie jazdy, a jeśli ktoś do mnie, to staram się załatwić sprawę w dwóch zdaniach, albo zatrzymuję się.

A ślady po tych cymbałach, którzy uważają się za świetnych kierowców, możemy podziwiać na każdej trasie. Wyprzedzanie na trzeciego, palenie gumy, pijane powroty z imprez, komórka przy uchu, wjeżdżanie na czerwonym.. Cwaniactwo i buta. Szkoda tylko, że cześć krzyży przy drodze należy do ich ofiar.

vR

Ciekawe czy i jak konserwator zabytków wydał zgodę na rozjeżdżanie fortecznych wałów?

Witam,
Dziś w zostawiłem w redakcji 4lomza.pl 10 oryginalnych płyt z Ubuntu (dystrybucja Linuksa).
O Ubuntu można poczytać na www.ubuntu.pl.

Polecam serdecznie - żeby obejrzeć i spróbować Ubuntu - nie trzeba go instalować na dysku. Wystarczy uruchomić komputer z otrzymanej płyty.

Nie stracisz w ten sposób swoich danych!

Wkrótce będzie dostawa większej ilości płyt.

Pamiętaj!!!

To jest legalny software i możesz legalnie pożyczyć/skopiować go koleżance/koledze.

PS. Niektóre płyty mają w środku naklejki Ubuntu :)

the thruth tracker

nie wiem jak u niego ale u mnie sie bledy podkreslaja w trakcie pisania.... coz... analfabetyzm... az oczy bola jak sie czyta

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Jeśli kasa nie gra roli zainwestuj w słownik...

a wracając do tematu, sprecyzuj dokładnie na czym polega problem z wydechem.

the thruth tracker

winda do gier linux do pracy hehe :)

Oczywiscie :) Heh forty same w sobie sa zabytkiem a tor na dole i obok nie ma nic do tego

the thruth tracker

Treść jest ukryta

za leniwa jestem na ogonki ;) kwestia przyzwyczajenia... ;)

Bimbo !

Żeby chociaż połowa tych "graczy" grała w oryginalne gry ;) i posiadała oryginalnego Windowsa.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Siarak to jak mozesz to sie dopytaj bo ja slyszlam ze polaczenia sa bardzoi kiepskie;/

Bimbo !

wal do typa co ma zakład za składem kolejowym, skręcasz z Sikorskiego przed rynkiem w prawo i jedziesz po płytach do końca, zakład nie robi wrażenia ale typ ma pojęcie i robi to napawde dobrze i tanio w porównaniu do innych " majstrów"

tam gdzie kiedyś była Baltona

zachowuj się Damian14. Że ze wsi jesteś to nie upoważnia ciebie do wulgaryzmów człowieku.
wracaj na wieś

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org