Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i wreszcie cenzurka dla PSL. |
"a jak juz wreszcie wytrzezwiejesz, bedziesz mial kaca i wyrzuty sumienia, tylko dziewczyny nie bedziesz mial" Tak się składa, że nie mam z czego trzeźwieć, bo jestem abstynentem (z wyboru). A żony i tak nie mam, bo przypomina o sobie tylko wtedy, kiedy ma okazję zatruć życie. Niestety dość często. Dużo bym dał, żeby się pozbyć tego garbu. A może ktoś ma ochotę? Oddam gratis i dołoże jeszcze bonus :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No i wreszcie cenzurka dla PSL. |
No tak tylko za co im ta straż miejska ma wlepić te mandaty w końcu stoją na parkingu chyba ze co do tych aut dostawczych obijanie aut jest raczej kiepskim pomysłem on może zrobić to także na moim aucie
|
|
Czlowieku przeczytaj Oznaczenia Kolorów....załoz sobie pomaranczowy...TO JEST OSTRZEGAWCZY KOLOR a nie uprzywilejowany dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Moim zdaniem najlepszą szkołą języków obcych jest British School. Chodzę tam już 2 lata. Lektorzy są mili i wykwalifikowani. Części z nich jest w OKE. Bardzo Polecam Pifpaf
|
|
Cześć scanning505 .Z kąd ja znam ten ból?Moja wróciła po pół roku.Ten wyjazd miał nam dużo pomóc w życiu.Była ze swoją Babcią u swojego ojca.Tłumaczyła że nie przywiozła zielonych bo ojciec miał jej je podać jak będzie na miejscu.A ja sam zostałem z dwójką małych dzieci (2 i 5 lat).Po powrocie oparliśmy się w poradni małżeńskiej.Jakoś pozbierałem się do kupy dla dzieci.Wolałem nie wnikać co się tam działo.Z czasem powróciło zaufanie(piszę o sobie)a od tego poniedziałku jestem sam bo odmówiłem wyjazdu na stałe (zieloną kartę)do USA.Nie wiem czego się spodziewać ,czy moje dzieci nie zostaną wywiezione po cichu do stanów.Stary współczuję Ci sytuacji.Ale tu tylko czas przyniesie ukojenie.Pomyśl może o wizycie u psychologa.To nie wstyd iść porozmawiać z inną osobą mającą wykształcenie by pomagać ludziom w trudnych sytuacjach.Staraj się trzymać,a ja będę trzymać kciuki za Ciebie :)
|
|
Czy jest w Łomży jakaś szkółka rysowania graffiti ?? Albo coś takiego jak jakaś grupa rysująca graffiti??
|
|
Więc scanning nie płacz, teraz inni maja relaks z twoją laską. Temat bym jeszcze rozszerzył o szkolenia , kursy i konferencje ha ha ha . Tam , to sie dopiero dzieje. prawda i tylko prawda
|
|
Dzięki Kochani
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |