poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do osób, które głosowały na Janusza Korwin-Mikke

Jedz do USA. Dzieciaki beda mialy duzo lepszy start, anizeli gdyby uczyly sie w Polsce. Ile lat maja?

Nie zastanawiaj sie. Jesli to jest powod Waszego konfliktu, to tracisz i rodzine i lepsze zycie.

Gdzie do Stanow?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do osób, które głosowały na Janusza Korwin-Mikke

pewnie zrobi jak zobaczy jaki jest lakier:) na jego samochodzie:)a na bank zostanie twoj na jego...

A tak apropo czy mozna zmienic hasło do serwera gg ?

Gulaszu czy jak Ci tam temat skierowany do dziewczyn wiec czego sie pchasz... Idz lepiej na spacer

A to nie wiesz, że kolejka do mieszkań dziś długa? Ludzie zapisali się zanim blok zaczęto projektować. Myśłisz, że jak ty przyjdziesz to w spółdzielni oleją kolejkę i ciebie zapiszą?

Czy ktos tu da gwarancje ze Baba nie walnie Cie po rogach w USA ??
Kazdego kogo znam .... po powrocie z USA jest zachwycony, az pelna gemba jest doswiadczyl wiecej od tych co nie byli....ale gdy jego kobieta wylatuje do USA i ma mozliwosci zdobycia Papierow od razu wali po rogach i nie wraca do polski.A facet ??? jak to facet durnieje.

Moj dobry kolega ktorego praktycznie wszyscy znaja z widzenia (badz tez nie) 3 lata temu mial ten sam problem, zucil studia zeby wyleciec za ta dziewczyna.... posiedzial 6 miesiecy i nie dosc ze znalazl ja to juz nawet nie chcial z nia rozmawiac....wrocil do Polski i stwierdzil ze USA mamy w polsce a to co jest tam to poprostu syf . Piekne z zewnatrz a w srodku totalna fuszerka.

Teraz mam sam ten problem :-) moja kobieta okazala sie prosta k...wą
jak z takimi mozna zyc?

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Treść jest ukryta

A mi się wydaje, że jednak dowożą. Kolega stamtąd zamawiał i wydaje mi sie ze mu normalnie do domu przywozili.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org