Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po raz kolejny potwierdzilo sie ze |
za 70 zł. robi kobieta w salonie kosmetycznym połączonym z fryzjerskim na osiedlu medyk, ale kto co woli, jaka cena takie paznokcie, nawet nie chcę myśleć jak wyglądają i "się noszą" takie za 40 zł, dziewczyny szkoda własnych, ok. jest to ładne i estetyczne, ale jak zdejmiecie te sztuczne to jest masakra z tymi naturalnymi, pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po raz kolejny potwierdzilo sie ze |
Treść jest ukryta
|
|
wszystko? no wez nie strasz... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czy jedzie ktoś w niedzielę do Warszawy i ma wolne miejsce?
|
|
ja moge zalatwic na poniedzialek rano.. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
chyba 40zł lub 50zł, ale nie jestem pewien
|
|
poprosu bylem wkur..ony bo mi z buta kazali z ta skrzynia naginac, probowalem sam naprawic tv ale nie udalo sie i widocznie nie przykrecilem tej czesc i mi gdzie spadla, mi tam ona nie potrzebna a jej szukam bo mi stara powiedziala ze leb ukreci jak nie bedzie tv w calosci no i ze nie wie jak mam to zrobic ale mam znalesc.... dzieki za informacje jutro jade do lomzy na zakupy to moze jeszcze bedzie tam lezala:):)
|
|
Pomoge Ci w zakupie bez zadnych prowizji dla mnie jedynie za zaprogramowanie moge od Ciebie wziac na przyslowiowe piwko Ceny sa rozne....od 400zl do 3000zł w zaleznosci czego chcesz sluchac
|
|
ja jadę w sobote rano
|
|
ktoś pytał o miejsca gdzie można coś sprzedać lub kupić pod tym adresem. www.globaltranslator.eu znajdziecie maszyny i roznie pierdolki
|
|
Ja przedłużam paznokcie metodą akrylową. do 55zł góra!!! ilości cekinów nie liczę oddzielnie!!! nr.tel:662-788-680 Zapraszam!!
|
|
Przede wszystkim nie pozwolić żeby zapomniały o Tobie dzieci... i tak one najbardziej cierpią w takich sytuacjach i to one są największymi ofiarami... niestety, bo nie zawiniły...
|
|
hm... kolejne dziecko neo ? :/
|
|
a przy 7 Kier leży w **** kineskopów jakbyś chciał :)
|
|
O,te p[olskie prawo dobija...
|
|
i ja w sobote rano jade
|
|
Tlumik do krotkiej czy dlugiej Broni? ;PP Najprostszym tlumikiem dla Broni jest knebel, wtedy robi sie na prawde cicho...
|
|
Prawda.... mi też....
|
|
a dopelnienie ile kosztuje?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
szukam kogos kto wybiera sie na zaoczne studia do olecka, chodzi mi o dojazd..
|
|
Uczylam sie w Britisch School przez rok i powiem szczerze, że jakis rezultatow nie widze. Stracilam tylko czas i pieniądze bo w gruncie rzeczy nic nowego prócz tego co juz umialam sie nie dowiedzialam. Kase tylko zdzierają i nie potrafią okreslic poziomu na jakim jest przyszły uczeń. Powiedzialam im że uczylam sie jęz. kilka lat tylko przez 2 lata nie uzywalam jęz. i chcialabym to nadrobic to dali mi jakis test z samą gramatyką i stwierdzili ze musze isc na poziom podst. Skoro to są specjalisci wiec poszlam i co? I nic ! więcej sobie przypomnialam będąc przez 3 tyg. na wakacjach w Islandii jak przez rok nauki w BS! I jeszcze jedno: prawie wcale nie uzywają na zajeciach jęz. ang. (przynajmniej mój lektor). wiec niby jak mialam sie czegos nauczyc . Jeśli znacie jakąs inną szkołe prosze o opinie. Zbych
|
|
podobno lepiej
|
|
właczam gg wpisuje hasło, ładuje mi sie gg (kontakty wszystko jest) i mam status niedostępny. gdy zmieniam na dsotępny pokazuję mi sie okno ze hasło jest nieprawidłowe. wpisywałam już wszystkie możliwe hasła ale nic z tego. odinstalowalam gg i zainstalowałam nowe i nic z tego dalej ten sam problem, i emaile nie pamietam. POMOCY CO MAM ROBIC????????????????????????[
|
|
Zainstalowac tlen. tlen.pl
|
|
ja pisalam do serwisu gg , oni zawsze pomoga tylko trzeba wiedziec gdzie zrobilo sie blad. Jezeli wpisalas swoj e-mail przy rejestracji gg to haslo powinno pojsc ci na poczte i zaden problem
|
|
nie trzeba bylo dawac numerow gg z haslami...lub haslo bylo bardzo banalne, ze ktos po poswieceniu jakiegos czasy zdobyl haslo...
|
|
kinder niespodziankę :D
|
|
http://www.fotka.pl/forum/read.php?f=11&t=381388&p=6 No to zaczynam sie po czesci zgadzac z Ptysiem :) Cytat: buehehehehe
|
|
zabieg...przeszczep skory powinien pomoc...nie zasmiecaj forum takimi pytaniami... pozdro
|
|
forum jest od tego aby każdy uzyskał informacje takie jakie chce i nie gadajcie o jakims zaśmiecaniu forum bo one od tego jest
|
|
Czy ktoś z was zauważył, że po naszym kochanym mieście krążą łowcy mieszkań, którzy za opiekę nad niby samotną starszą osobą po jej śmierci przejmują mieszkanie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |