Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory sfałszowane! |
Widziałem czarną, tylną obudowę od telewizora, która wczoraj wieczorem leżała na trawniku naprzeciwko 'mechaniaka'. Bardziej na granicy 'mechaniak' - 'marczyk' - trawnik po drugiej stronie ulicy. Mam nadzieję, że to ta Twoja zgubiona. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory sfałszowane! |
Nadal być przy niej i przy dzieciach, przynajmniej starać się być nadal obecnym w ich życiu, może na nowo zaprzyjaźnić się z nią. Nie pozwolić aby o tobie zapomniała. Pamiętaj, że co z oczu to z serca.
|
|
W sumie jak ktoś już wcześniej zauważył zależy z jakiego powodu odeszła... Ale jeżeli Ty popełniłeś jakiś błąd to postaraj się go naprawić. Jeśli nadal darzycie siebie uczuciami warto ratować Wasz związek, a jeśli nie to może warto poszukać szczęścia i miłości od nowa? I tak na zawsze będą Was łączyły dzieci...
|
|
na 100% :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Najlepiej zbyć klijenta i mieszkania rozprowadzić wokół swoich znajomych
|
|
idz najpierw do dermatologa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
scanning505 równie dobrze może zdradzić dziewczyna jak i facet, bez różnicy czy wyjedzie do USA, czy pójdzie na disco itp. Zależy to w dużym stopniu jak bardzo był\a zaangażowana\y w związek... Bo nie wierzy w historyjki typu że panna kocha swojego faceta i tak sobie dla rozrywki zdradza go z innym, widocznie wcale jej aż tak na nim nie zależalo...
|
|
To naprawde zalezy od miejsca gdzie jedziesz. Jak ja slysze historie jak to ludzie powyjezdzali na Greenpoint i Ridgewood i wracali do Polski z mina pelna radosci, po zaledwie kilku miesiacach. Tam faktycznie, jest gorzej od Warszawy - Praga lub innej brudnej dzielnicy, gdzie strach i obrzydzenie jest wyjsc z domu na zewnatrz. Masz kontakty, popytaj sie znajomych co moga wiedziec o Twojej zonie, cos czego Ty jeszcze nie wiesz.
|
|
Cytat: Uczylas sie niemieckiego rozumiem? Britisch? Cytat: Misiek - w takim razie nie OF tylko OT :)
|
|
Każdy ma wybór albo zostać i kochac w Polsce albo tułać się w syfie po USA i europie w pogoni za pieniądzem. Nie oszukujmy się z tą wieeelką miłością....... wyjazdy za granicę ukochanej dziewczyny czy chłopaka raczej niczego dobrego nie wróżą............. po powrotnym, ponownym spotkaniu nawet po paru miesiącach wcześniej zakochani nagle widzą w ukochanych zupełnie innych ludzi i........... i to jest szybki lub co gorsze powolny koniec związku. Jeżdzijcie dalej, zarabiajcie kasę to kosztuje nie wiele.......... samotność i rozczarowania
|
|
a po co w Łomży, bilet to potwierdzenie a nie papierek, na stronie wizzair jest taniej o prowizję biura którą zapłacisz w Łomży Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
fLoorek dzięki za radę ,jednak nie chodzi mi już o żonę ale o dzieci.To dla nich mam poco co rano wstawać.Mój cały świat teraz kręci się dla nich.Znajomi mogą w tym momencie więcej zaszkodzić niż pomóc.Takie mam zdanie. Cierpię by żyć,żyję by cierpieć
|
|
Kolejny Twój post dotyczący tego samego. Widocznie masz wyjątkowo specyficzny tłumik skoro nikt Ci nie jest w stanie pomóc. Skoro kasa nie gra roli to zamiast zakładać kolejny post , nie lepiej odwiedzić serwis albo kupić sobie nowe A6. A tak przy okazji rozumiem że można mieć problemy z ortografią czy interpunkcją (znam to z autopsji) ale jak już piszesz to z samego szacunku do ludzi do których to kierujesz, korzystaj ze słownika. TEGO SIĘ NIE DAJE CZYTAĆ !!!!!!!
|
|
A odnośnie mechanika ja zawsze robię na Starym Dworcu. Czy dobry nie wiem ale ja nie narzekam. Może są i lepsi ale ja już się tam przyzwyczaiłem stawiać samochód. Przynajmniej wie jak klocki się wymienia :)
|
|
ja mam orginal XP :P:P:P
|
|
trzeba nabrać kredytów i cieszyć się życiem :D BO TO POLSKA NIE ELEGANCJA FRANCJA!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |