Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to Bandera |
na waszym miejscu bym jeździł ile fabryka dała, pod warunkiem, abyście organy dali tym co potrzebują, a co, po co wam fotoradary, na stół i po co kłopoty nam, lekarzom, psom itp. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to Bandera |
hahahahahahahahahaaaa. Masz rację mizuro ! Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam.....
|
|
własnie. przynajmniej brzdęk by był, o ile szedłeś po chodniku.
|
|
buhahahahaha
|
|
Ja tłumaczyłem tam wszytsko za 90zł bryf dowód rejestracyjny wymeldowanie i umowe kupna sprzedazyz
|
|
To ja bym poprosił autora: biess(pieczny) o poradę. Co i jak zrobić, żeby odeszła. Ale tak skutecznie! Powiedz jak do tego doprowadziłeś?? Stawiam flaszkę. Po Twoich wyjaśnieniach łatwiej będzie moim kolegom poradzić Ci w tej kryzysowej sytuacji. Pozdrowienia.
|
|
scanning505: koledzy dobrze radzą, olej przede wszystkim Ostrołękę. Kurpie wrodzy są dla łomżyniaków. Poszukaj na miejscu !
|
|
biess(pieczny) odeszła bo nie była ciebie warta (jak mówił Pasikowski głosem Lindy "Bo to zła kobieta była"). Jak skleić rozbity kryształ? Nie znam takiego kleju. Nawet jak skleisz, to nie będzie ten sam kryształ. Owszem, kwiatki ładne włożysz do niego, ale on będzie miał ślady pajęczyny po sklejeniu, nie wyda takiego dźwięku jak oryginał. Jeżeli poszlibyście na wzajemny kompromis co do przyczyny rozbicia, zawsze będą wiązać was paragrafy porozumienia. A tak na poważnie - to chłopie masz problem. Jak to połatasz, stawiam ci pół litra coli w "Łosiu".
|
|
Jak burza idzie, pioruny walą i się błyska to na kurpiach wszystkie chłopy w garniturach - dlaczego ? Myślą że ktoś zdjęcia robi :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
na jaki jezyk?
|
|
aha juz wiem :)
|
|
Ja wiem moja dziewczyna robi takie paznokcie są bardzo ładne i nie drogie.
|
|
która wersja IE?
|
|
"a ty kacperek w szendzie sie wpierniczysz debilu!!!sie znalazł bez stresowy debil zal mi cie" madry sie odezwal...inteligent! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a wystarczy jezdzic wolniej...
|
|
A powiedz mi kto teraz używa śmIEcia?? Polecam Mozille - wszystko działa lepiej i szybciej. Nie wiem czy wiesz ale ostatnio coraz więcej ludzi używa MF take a look - http://browsehappy.pl/
|
|
dziękuję :)
|
|
Narzędzia > ogólne > usuń pliki Pomogło
|