wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lokal wyborczy

a co myslisz na temat szosy zabrowskej
BARTOL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lokal wyborczy

tarczyn: frajherow moze szukasz Ty?

Jak sie na allegro bedziesz cale zycie sugerowal to w zime trampki w koncu zalozysz.
Na allegro sa i po 1100jak dobrze znajdziesz. Mowimy o Jammerze dla ludzi a nie bla borowikow.

Kup ten jammer za 1000 moze byc taki sam albo i lepszy od mego.Zarobki moje pozwolily mi na zakup za 2,350..
Nie zajmuje sie sprzedawaniem ani montowaniem. Piosiadam w swoim aucie Jammer za 2,350zl jak dzialaja te za 1000 do 1700zl ?? NIE WIEM!!!

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

a moze tepic ortografie ?

ADALL - na jakiej podstawie wnosisz, ze jestem subiektywna?
W nosie mam to co ten chlopak pisze na swoim blogu. Ja odnioslam sie do twojego "poprawiania" bledu... z bledem:-) I tyle.

Oj liiiipa. Ja Ci nie wiele pomoge chodz bym bardzo chcial. A z jakiego powodu odeszla?? I czyja wina byla, ze zwiazek sie rozpadl?? Moze cos doradze

Ja też mam w nosie dziecinne wypociny autora. Przejrzyj moje wypowiedzi na forum z ostatnich kilku lat i jeżeli uznasz, że nie potrafię pisać po polsku to napisz to dosadnie. Ja nie oceniam Twojego poziomu po miesięcznym zaistnieniu na tym forum w czerwcu 2007. Pozdrowienia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org