Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
powiedzmy wreszcie prawdę |
no i? co w tym złego? i tak i tak nie będzie widać... patrz...w paincie masz nawet takie fajne kółeczka, które z pewnością pasują do twarzy:D jak jeszcze do kółeczka dołożysz spray to już wogóle rozmazane bedzie :D:D:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: powiedzmy wreszcie prawdę |
Popadało nieźle. Jechałem przez Łomżę w czasie największego nasilenia ulewy. Wielu kierowców zjeżdżało na parkingi bo nie dało się prowadzić. Kilka minut po ulewie zaobserwowałem aż dwie stłuczki w bliskiej od siebie odległości. Było to bezpośrednie sąsiedztwo dworca autobusowego. Skrzyżowanie Sikorskiego i Legionów. Kilka aut na Legionów i kilka na Sikorskiego. Wjechanie w "pupę" jak ktoś wyżej to określił.
|
|
photoshop jest najlepszy, mozesz sobie zamiast swojej wstawic twarz kolezki czy nawet kaczynskiego hehe:)
|
|
żeby Photoshopa polecać osobie szukającej darmowego i prostego w obsłudze programu LOL moim zdaniem odpowiednie władze powinny spisać Wasze numery IP i przetrzepać Wasze dyski... a autorowi tematu zaproponuję Gimpa lub Gimpshopa...
|
|
Yam to już zalało chyba drugi raz :P
|
|
Polecam wszystkim Jammer do auta badz antyradar ze scramblerem nie ma nic lepszego jak oszukac fotoradar lub suszarke. Albo zwykle CB radio Koszt calej impreski Jammer: 2,350zł Antyradar ze scramblerem : 1300zł
|
|
Intruder : post do Ciebie. Może jesteś policjantem (jesli tak to pozdrawiam kolege po fachu)? albo poprostu szczesliwym posiadaczem malucha i jest Ci przykro jak cie wyprzedzaja na ciaglych gdy jedziesz 40Km/h po al. legionow?
|
|
|
bedzemy sie smiali jak do ciebie przyjedzie!!!baranie
|
|
a co to lub kto strasz pozarna?????????
|
|
mizuro - dla wyjasnienia CB nie koniecznie uzywane jest do znalezienia trasy,miejsca itd. To takze hobby dla ludzi ktorzy chca sobie porozmawiac na dalekioe odgleglosci przy dobrej propagacji (tzw.pogody). Przykładowo Polska-FRANCJA itd Pasmo 2m tak samo, o KF juz nie wspominajac (masz tutaj alfabet morsa, mozesz posluchac telefonow ze statkow, Gdynia Port itd)samoloty.Ogólnie KF masz lącznośc GLOBALNA kacperek89 - Uzywam nadajnika yaesu VX2E w paśmie 2m. Sprzęt odsłuchowy to: - Uniden UBC220XLT -Uniden UBC 780XLT - Yaesu FRG-9600 CB nie posiadam juz dosc dluuuugo :) Ale pracowalem na DXach radiem Lincoln HR2510 zasilacz 20A moc 25W, antena 5/8 szklane ogicie cewki.
|
|
Na Senatorskiej to jedna wielka ściema , raz do niego pojechałem z problemem to powiedział, że migomat ma w legalizacji, od kiedy migomat jest urządzeniem poddozorowym? Skierował mnie do klienta na Szos Zambrowską też jedna wielka ściema powiedział, że już nie pracuje, była godzina 14.00 w sobotę. Przedzwoniłem do kumpla i poradził mi gościa na stacji kolejowej , zajechałem i zrobił (spawania było na 5 minut). Moim zdaniem tym, warsztatom w/w zależy tylko na sprzedaży tłumików, bo z tego mają bardzo duży rabat :(
|
|
o jeżu jeżu jeżu;/ Hmm. Admini!!!. Zróbcie rejestracje na forum, a w jednym z pól pytanie... "Czy mógł byś napisać coś o sobie?:w 6 zdaniach:" Myśle ze to pomogło by we wszystkim.///
|
|
mam jeszcze jedno pytanie ;)) gdzie mozna to nabyc ? jaka jest cena takich urzadzen ? pozdrawiam
|
|
lol jak można zgubić taką dużą część telewizora i nie zauważyć tego od razu? :D
|
|
co do HWDP, większość czwartej litery to faceci. Rozwijając cały skrót wynika, że mówiący i piszący ten skrót to również w większości faceci, są pedałami? Krótko mówiąc HWDP (..uj w ..pę .. PEDAŁOM) BRAWO!!!!!! Pisał pedał do pedała?
|
|
info. mercedes jest wziety na probe...tj. bylo to praktykowane kilka lat temu...albo brane inne volvo pod "zastaw" gwarwncji, dlatego ze autob. sie spalil. normalna sprawa jest, ze bedzie volvo... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |