Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy zagłosowałbyś na Wałęsę w wyborach prezydenckich? |
Moj sprzet na jakim dzialam to: Uniden UBC 220XLT Uniden UBC 780XLT Yaesu FRG 9600 Yaesu VX2R A osobiscie zajmuje sie tym od 1991r posiadajac stary analogowy scanner, ------------------------- W razie pytan co do skanerkow sluze pomoca gg: 4772802
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy zagłosowałbyś na Wałęsę w wyborach prezydenckich? |
nie a jak to sie robi
|
|
jasne ze mu potrzebny:) kase na dowod wezmie:) hehe a tak powaznie to juz pewnie w smietniku jest albo gdzies na trawniku lezy... co to sie dzieje, ze portfele gina ostatnio w lomzy:)
|
|
Kibol jak masz jakiegoś szrota to się nie dziw że sie psuje. ja i wszyscy co poleciłem im ten zakład są bardzo zadowoleni także mam bardzo dobre zdanie o tym zakładzie.
|
|
taaaaa pokazówke to dał kaczor na konferencji we francji. powiedzial dwa slowa i chyba sie zasapał bo sie zatrzymywał. nie sądze zeby to było wzruszenie ale niezdolnośc do wypowiedzi i komunikacji ze swiatem. takze sadze ze nie jest to fair bo dostana nasze pieniadze ale lepsze to niz nowa limuzyna dla kaczora
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |