czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wałęsa- paranoicy zagłosują na Kaczyńskiego....

Czemu bokiem?Rodzice mi pozwalają,bo gadają"trzeba się nauczyć pracy.Zresztą głupio cały czas ich prosić o kasę,jak oni sobie upatrzą takie buty,a ja chcę innę i droższe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wałęsa- paranoicy zagłosują na Kaczyńskiego....

460-480MHz możecie nawet strojac telewizor uslyszec rozmowy telefoniczne. Zeby bylo smieszniej posiadacze tzw. radiotelefonow FRS,GMR itd nie wiedza ze dzialaja niezgodnie z prawem.
Mianowicie wasze radia z USA pracuja na czestotliwosciach objetych zakazem w nadawaniu.

Sluchanie wszystkiego jest zgodne z prawem o ile informacje ktore slyszymy pozostaja tylko i wylacznie dla naszej wiedzy.

TP S.A wie dokladnie ze ich system dzialania tz. Jesli mieszkamy w miejscu gdzie oplacalnosc w ciagnieciu kabla przekracza budzet TP dostajemy tzw. Centralke Radiowa.

nie dosc ze ta centralka to stary analog i pozostalosc po centertelu to na dodatek nie jest zabezpieczony w zaden sposob :)

Ludzie uwazajcie naprawde na telefony, a druga sprawa GSM :) hehe
ten temat tez juz jest zbadany,
GSM da sie podsluchac.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

scanning505:

Sprawa jest znana od wielu lat. I w sumie dotyczy tylko osób mieszkających daleko od miast. Takich miejsc już nie jest tak dużo w Polsce jak kilka lat temu...

>Sluchac to 1 a dzwonic na koszt TP to 2 :)<

To jest duże niebezpieczeństwo - fakt. Tpsa powinna bardziej zadbać o klientów.

>Jak robia to piraci z wys.mazowiecka<

Nie tylko oni ;-)

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

hahahaha xD

Stare !!!!!!!! i po co taki temat ???

ale wiecie co.... gdyby nie totalna glupota kierowcy autokaru byloby dobrze... :/ rece opadaja...

Czy ktoś z Was wie ile kosztuje sam egzamin teoretyczny na prawo jazdy?

Poszukuje programu do konfiguracji telefonu jako pilota.Mam programik ale jest to wersja demo i po kilkukrotnym nacisnieciu klawiszy pojawia sie napis"wyjdz i wlacz ponownie"czy ma ktoś tego pełną i sprawdzona wersję?Z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org