środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jan Jarota kandydat LPR do PE UFA POMOCY OPATRZNOŚCI BOŻEJ W SPRAWOWANIU FUNKCJI

VIP_1 przeglądam forum codziennie, lecz sam postuje rzadko. Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jan Jarota kandydat LPR do PE UFA POMOCY OPATRZNOŚCI BOŻEJ W SPRAWOWANIU FUNKCJI

...no prosze, nawet ja sie zalapalam do statystyki mimo iz ostatnimi czasy rzadziej tu bywam...:)
XtraVert gratuluje wytrwalosci w piastowaniu pierwszego miejsca;))
pozdrawiam z Warszawki;)

Temid

Re: Jan Jarota kandydat LPR do PE UFA POMOCY OPATRZNOŚCI BOŻEJ W SPRAWOWANIU FUN

gratulowac syna...i lomzynskiego szpitala..

---
PGG

Re: Jan Jarota kandydat LPR do PE UFA POMOCY OPATRZNOŚCI BOŻEJ W SPRAWOWANIU FUNKCJI

Farmazony pleciesz ;-)

To masz stary fuksa :-) U nas na osiedlu widuję ich codziennie...

Ja myśle że se nie poradzą, chociaż kibicuje tej drużynie, byłem na ostatnim meczu i się troche zawiodłem.

"Możesz nie mówić tego co myślisz, ale myśl to co mówisz."

a idzcie dres tez czlowiek...chyba.... a jak cecie o nich gadac to moze zmiencie temat tego forum?? :P

Siemanko! Ostanio w Łomży bardzo popularnym lokalem w Łomży jest Klub Atom. Dlaczego ludzie wybierają właśnie Atom, przecierz jest tyle innych fajnych, ciekawych miejsc.

józek

Napewno nie Ela Jastrzębska !!! Ona tłumaczy lekcje sobie, a nie uczniom.

Sars

eee... już za późno... :-(

U nas, na Marsie co roku urodzaj, nie ma się czego bać...

A co ja mogę sądzić... wszystko drożeje... głupio trochę... ale co zrobić...?

DaSto, ja na Twoim miejscu nie narzekałbym tak tylko zarabiał pieniądze i wracał do kraju, tu po powrocie za zarobione pieniądze będziesz żył jak pan. I może starczy Ci na otworzenie tutaj jakiegoś biznesu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org