wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
do zwolenników teorii zamachu.

az pewnego dnia widly przebily mu śledzione i z naczynek włosowatych zrobil sobie skarpety

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: do zwolenników teorii zamachu.

Ciekawy jestem czy to tylko w Perspektywie czy w całym mieście.
Czy służby miejskie/spóldzielni/ podjęły jakieś kroki w tym kierunku czy mają weekend

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Hej, czy ktoś wie gdzie ma siedzibę Łomżyński Klub Karate? Jeszcze jedno od jakiego wieku można tam dziecko posłać?
Dziękuję za odpowiedzi:)

Kiedyś były pomiędzy torami nielegale ale teraz łatwo się tam zabić hehe.

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Byl sobie mietek zul...
dniem i noca przewalal gnoj...
az pewnego dnia...
kapnol sie ze na podworzu rozrzutnik ma...
az go krew zalewa....
widzac ze zostalo jeszcze pół chlewa...
ni hu*a, bierze pół litra i polewa.. :D..

Bimbo !

W latach 1978 - 1979 powstała kolejna koncepcja opracowana przez łomżyńskiego architekta Jerzego Wińczę. Przewidywał on likwidację zanieczyszczających środowisko zakładów spożywczych przy ulicy Zjazd. Ulicę tę, będącą bardzo ruchliwym szlakiem komunikacyjnym miał oddzielać pas izolacyjnej strefy zielonej od terenów rekreacyjnych. Na terenie ogródka jordanowskiego miałby zaczynać się kompleks obiektów rekreacyjnych. Budynek starej łaźni miał być zaadoptowany na zaplecze kompleksu. Od starej łaźni do ulicy Żydowskiej zaplanował ogólnie dostępne boiska do różnych dyscyplin sportowych. Na tym terenie przewidziano też miejsce na plac cyrkowy. Od ulicy Żydowskiej w stronę ulicy Zdrojowej zaprojektował kompleks obiektów wodniackich, bliżej ulicy Rybaki na wyższym terenie pola namiotowe, hotele. Przy drewnianym moście miała być plaża, zespół stadionów i basenów odkrytych z dopływem wody rzecznej. Naprzeciw ulicy Żydowskiej miała być kładka dla pieszych w celu ułatwienia mieszkańcom Łomży dostępu do prawego brzegu Narwi. Również z powodu braku środków finansowych zrezygnowano z realizacji tej koncepcji.
cdn.
Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja wolał bym mieć zrobiony balkon i pomiędzy oknami niż czekać na remont całej elewacji jeszcze kilka lat, a niestety zanim zrobią mój blok to kilka lat jeszcze minie . W Perspektywie chyba już niema żadnego bloku w który niemiałby docieplonych ekranów przyokiennych i balkonów.

Jarek

Masa, zaprowadz ją do sexschopu i niech sama wybierze.

Jarek

Moim zdaniem impreza się udała byłam do samego końca i wszyscy się świetnie bawili kabaret OTTO jest super i WILKI były w porządku myslę że impreza na 5+

Witam
A co sądzicie o występie Charivari i Abalienatusa - tych zespołów "muzyki dawnej"?

Whisky mój mężu już mnie nie opuszczisz nigdy nie bede sama..

Jak zawsze, odpowiedzi są na temat. Nie wiesz nie odzywaj się.

Treść jest ukryta

zalało Yame....

Ja akurat byłam w okolicy dworca i wiecie co jest najbardziej denerwujące? Że jedzie taki jeden i drugi debil, widzi, że po ulicy woda szoruje, to zamiast zwolnić, żeby nie ochlapać przechodnów to gazu dodaje. Tylko zapamiętać tablice i mu w zadek wjechać wrrr...
A szkód ulewa narobiła bardzo dużo, trzeba przyznać.

photoshop... nawet może picasa... jak coś to dawaj na painta i z głowy :D:D

nie wie ktos moze czy w tym roku planowane sa jakies atrakcje w zwiazku ze zblizajacymi sie imieninami Anek? w poprzednich latach zawsze cos bylo a teraz cisza...

Ta paintem to se mozna rozmazac... co najwyzej mordy zasłonić na jakiś kolor :|

znaczy się... prąd ja miałem, ale sąsiednia ulica nie miała;/ a przez to, ja nie miałem internetu...;/

co za problem mialas sukienke nago nie poszlas

Zodzio. Umiem czytać. Czy mam przyjść na dworzec, stanąć na środku i oczekiwać, że ktoś podbiegnie z listą zapisów ??
Pozdro.

Uzywalem CB przez 10 lat .... teraz nie ma tam nic . Po za starymi lidzmi z klubu L.O

ben Laden - czlowiek emeryt z CB radia...temu to juz PAR niedlugo wpadnie na mieszkanie za piratowanie w pasmie 70cm

szczerze.... to nawet nie wiedziałem że dzisiaj jakiś deszcz padał... taki zapracowany...

W Łomży nie ma takiego zakładu. Jest chyba najbliżej w Białym

stary ale masz fazy :) czlowieku cb krotkofalarstwo umarlo smiercia naturalna:( czytam twoje posty i szacunek dla ciebie ze jeszcze w to brniesz ale..... stary nie te czasy ja mam ponad 400 "pocztowek" ci co w temacie wiedza o co beiga i niestety ten sport umiera.... pozdrawiam tirowcow i innych maniakow skalowania
pozdro
doctorr

gimpa se sciagnij i nie gadaj. za darmo, a blur jest latwy w uzyciu. zamazesz kogo tam bedziesz chcial.

i co widać ich ?

Malachit - wątpie

w sumie taki Jammer jest tylko przydatny do radarów stacjonarnych bo jak będzie stał milicjant z suszarką i będe jechał powiedzmy te 120 a mu pokaże że jade 60 to i tak się zorientuje że coś nie teges

no i ta cena troche sporawa

nie masz

"3.Oszuka fotoradar 92% skuteczności"
"
Jest najlepszą formą oszukania lasera z fotoradaru,wideoradaru,suszarki 96% skuteczności."

Według jakich algorytmów kolega to wyliczył? :D

lupiniak zastrzez dowód w międzybankowej bazie kredytowej aby nikt nie mógł na niego założyć konta ani wziąć kredytu.

ja zgubiłem cały portfel ostatnio i na drugi dzień zgłosił się znalazca, gunt to nadzieja....

wiesz co mizuro mieka pala to ciebie robili a na koniec jak stary wyskakiwal to jeszcze na plecy kot mu wskoczyl i taki wyszedles- niedorozwiniety i obruszony
pal gume analfabeto

bez sensu zalozone forum

tu sie nie zgodze z tobo skecz na szosie zabrowskej jast najlepiej jak bys chciał wiedziec to tylko on naprawia tłumiki tak dobze na ile to mozliwe a w soboety po 14 jest nie czyne bo ten facet jezdzi do niemiec w soboty po obiedzie wenc lepiej sie dowiec dokładniej a z kont wogule wiesz w hulajnodze nie ma tłumików wi ec po co przyjechałes na szose

Odeszła odemnie moja druga półówka wraz z dziećmi.Jak byście starali się naprawić Wasz związek? Jak nawiązać kontakt? Jakie macie doświadczenia bądź też rady?

zależy dlaczego odeszła...

sam nie mam za wiele do powiedzenia. Ale Biess(pieczny) zapomniał dodać, że prosi o NORMALNE wypowiedź, jeżeli już.

Hejka czy niewie ktoś gdzie tanio mozna przedłuzyc sobie paznokcie akrylem nie koniecznie w gabinecie ale prywatnie do jakiejs dziewczyny ktora to robi???

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

hahaha a agroda jakas jest?

hej dobre pytanie... tez bym chciala wiedziec..
ja znam dziewczyne ktora robi zele.. za 40 zl.

Ja tam przy mechaniaku widziałem cały telewizor!

mizuro: poczytaj swoje posty: http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=mizuro&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1
wtedy dostrzeżesz że to właśnie Twoje posty są poniżej poziomu osoby choć odrobinę myślącej. masz jakiś komleks skoro tak wszystkich wyzywasz?

... robi "dobrze" xD

Może się umówmy ????

Jak ktoś z nas(kto pisał w tym temacie) wygra te 13 milionów... to każdemu tutaj da po 100 tyś zł :-) Nie można być takim skąpym ;-) Mając 13 mln to 600tyś można oddać :-) Nie tak ????

Ja jak wygram to Wam wyżej dam po 100tys :-) A co.... ;-)

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

aha bo ktos się przyzna ,że wygrał :) a jak ktoś trójczyne wygra i co? :)

"duzy" to przeczytaj na stronach klubowych, zasady przyznawania akredytacji psasowych TV, fotografów i nie chodzi tu wcale o te 10 zł

w kisielnicy w kierunku na kolno na łuku co się wyjrzdza na prosto już

Jarek

kogo tak szukaja?? wczoraj jak jechałam taxówka do domu z dyskoteki to zatrzymał nas radiowóz policyjny i pytał mnie o nazwisko, a moich kolegów którzy szli pieszo pytali czy nie widzieli dziewczyny 23 letniej. jeździło 5 lodów na kogucie. dziś przedchwilą 5 radiowozów jechało w kierunku Piątnicy na sygnale. co się dzieję? wie ktoś coś?

Domina

mało wiecie na ten temat, jeżeli kogoś to interesuje bardziej, poczytacie sobie na tej stronce http://www.projekt-cheops.com/start/

W miejscowości Jeziorko koło Łomży (podlaskie) młody mężczyzna został śmiertelnie pogryziony przez psy. Policja ustala okoliczności tragedii, do której doszło przy miejscowej dyskotece, już po tym jak jej właściciel zamknął posesję i wypuścił dwa pilnujące jej owczarki niemieckie.
Zgłoszenie o pogryzieniu przez psy, łomżyńska policja dostała rano. Okazało się, że po zakończonej sobotniej dyskotece, właściciel klubu w Jeziorku zamknął lokal i ogrodzenie posesji, po czym wypuścił dwa wilczury, które na co dzień pilnują terenu.

Dopiero ok. godziny 7.00 zauważył leżącego na ziemi mężczyznę. Wezwane pogotowie próbowało reanimować pogryzionego 21-latka, mieszkańca Małego Płocka, ale zmarł on wskutek licznych obrażeń. Na razie nie wiadomo, w jaki sposób mężczyzna znalazł się na posesji z psami. Niewykluczone, że był to jeden z uczestników dyskoteki.

Źródło: http://wiadomosci.onet.pl/1583931,11,item.html

Witam, psy zachowały się normalnie. Jako pracujące za pilnowanie dostają jeść. Po ch.... gość został na cudzej posesji. Szukał wrażeń to znalazł. Sam jestem właścicielem owczarka, przynajmniej kilka razy spotkałem się z nienormalnym zachowaniem debili "pod wpływem" którzy chcieli sprawdzić kto jest "silniejszy". Przynajmniej właściciel posesji nie będzie musiał płacić odszkodowania, jest to ostrzeżenie dla reszty "bohaterów" szukających wrażeń.

Pozdrawiam
MirekO

Słynne przesłuchanie się nie udało pieski pogryzły gościa.W kanciapie jak przesłuchują nielegalnie gości i to towarzyszą także dwa pieski które zagryzły tego gościa

A Wy powinniście mieć słowniki ortograficzne pod poduszką....

...po prostu źle się czyta takie dziwadła.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org