Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moralna zapaść kościoła katolickiego. |
nuda--lekcje religii w lo( ehh)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moralna zapaść kościoła katolickiego. |
lekcje religii w lo ---> zakaz wstępu
|
|
Bo one świecą tylko wtedy gdy księżyc zajdzie. Jak wyjdzie do latarnie gasną. Nie wiedziałeś?
|
|
Widzisz Ptysiu jak Ty wszystko psujesz. :> Lud wzburzasz pokorny (w większości). Kupię 80 ptysiów, zjem je i po kłopocie. Nie uwłaczając. :)
|
|
Najlepsza pizza w Łomży. Cztery pory roku na Legionów, ale najlepszą pizzę na świecie jadłem w Białymstoku w Chili Pizza.
|
|
widły-konarzyce
|
|
19
|
|
a swoją drogą to ktoś w Łomży mógłby pomyśleć nad tym aby nie utrudniać życia takim grupom jak ETD bo ja osobiście wolę aby motocykliści mieli kawałek drogi wytyczonej i np. zabezpieczonej przez policję a nie szaleli po mieście tak zrobiono bodajże w Rzeszowie i problem szalonych motocyklistów w mieście zniknął prawie całkowicie bo oczywiście jakiś idiota musi się wychylić jestem pewien że nie wszyscy motocykliści chcą szaleć na drogach publicznych i być może spowodować lub zabić przykładowo jakieś dziecko... drodzy włodarze miasta jest nad czym pomyśleć! pozdrawiam, nawet tych z ratusza
|
|
wy zawsze musicie wszystko spierdolić;/
|
|
Może nie zgubiłeś? tz. może ktoś go sobie "pożyczył"? Cóz. jak coś zobaczę to dam znać, a często chodzę tą drogą.
|
|
tyku-no niestety takie zycie :P pozdro
|
|
odczepcie sie od ptysia91 on ostatnio zmadrzal :)) a codo pizzy to nie jadlem rownie dobrej pizzy w lomzy jak w 4 porach roku. a w rampie to wlasnie dostalem zakalca. zal dupe sciska zjadlem porowe z kolezanka i zostawilismy :/ poprostu nie da sie jesc ... genia nie wiem ile ci placa za to ze rozlekamujesz ten lokal ale napewno tak jak napisalas nie ma tam najlepszej muzyki :/ Nie INGERUJ w czyjes upodobania bo poprostu nachalnie NAKAZUJESZ zeby tam jesc :/ Czy Na Forum jest Ktoś to oprocz Geni chwali pizze z rampy i mowi ze jest lepsza od 4 por roku badz innej Łomżyńskiej pizzerii ??
|
|
@kacperek89 - "odczepcie sie od ptysia91 on ostatnio zmadrzal :))" peter napisal "Jak myślicie, co się stało z MrS ?" wiec nie wiem o co chodzi... "roku. a w rampie to wlasnie dostalem" juz nie ma rampy... "genia nie wiem ile ci placa za to ze rozlekamujesz" kto powiedzial, ze reklamuje...ba...Data: 14-11-05 23:39 - wiec to nie jest taki nowiuski poscik... chyba tyle... Aaaaaa... "Czy Na Forum jest Ktoś to oprocz Geni chwali pizze z rampy i mowi ze jest lepsza od 4 por roku badz innej Łomżyńskiej pizzerii ??" tak...jest lepsza od 4 por roku...chilli pizza... i jeszcze jedno RAMPY NIE MA! PAA CIAO NA RAZIE BYE CYA CU ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
razem z koleżanką postanowiłyśmy zrobić prezent koledze na 18-stkę i rozpisać jego drzewo genealogiczne. Pierwszą rzeczą jaką zrobiłyśmy to udałyśmy się do kancelarii parafialnej. Tam uzyskałyśmy bardzo dużo informlacji i doszłyśmy do roku 1904 (reszta dokumentów w języku starorosyjskim). Teraz jeszcze czeka nas sprawdzenie jeszcze jednej parafii i zpaewne wszystko będzie zrobione. Czesto w kancelariach parafialnych można dużo danych uzyskać za jednym zamachem (data ur. miejsce urodzenia, data chrztu, chrześni, data ślubu rodziców). Wtedy jest najlepszy punkt zaczepienia.
|
|
to juz go znalazles:P
|
|
W naszej kochanej Łomży to jedyny lokal, do którego warto przyjść na obiad. Jestem tam bardzo częstym gościem, tam zabieram wszystkich odwiedzających mnie gości i każdy był pod wielkim wrażeniem jakości jedzenia i wspaniałej obsługi. Jedyny mankament to podział na strefy dla palących i niepalących, który jest śmieszny lepiej by było gdyby w całym lokalu był zakaz palenia. A Reine z oliwką czosnkową to raj dla podniebienia. Kto jadł ten wie, o jakim lokalu mowa. Pifpaf
|
|
taaa... znacie sie Łomzyniacy ... na Legionow piekarnia bedzie
|
|
sie wie!!! 4pory RULEZZZZ!
|
|
Akurat PKS-y z Mazur są więcej niż ok :-) Jest tylko jeden malusieńki problem: nie można z góry kupić biletu... A miejsc nie ma prawie zawsze. Co do nieuwzględniania legitymacji: to prawda, że żaden kierowca nie ma prawa wciskać takiego kitu. Widać więc jakość usług PKS-u Łomża - będą oszukiwać i zdzierać ze studentów i uczniów, aby zarobić. Żenada!
|
|
No ale jeżeli ten co znalazł, ma odrobine "zdrowego zmysłu" i chociaż odda ci ten dowód i wizytówki.
|
|
w regulaminie PKS jest napisane że to placówka terenowa decyduje czy ma dawać zniżki dla studentów i jeśli tak to ile %
|
|
chilii !! najtansza pizza(smaczna rowniez) na miejscu oraz na wynos !
|
|
Dla mnie w 4 porach jest nieproporcjonalnie dużo serca w porównaniu do ilości ciasta. Wiem, że włoskie pizze mają cienkie ciasto, ale te z 4 pór mi pizz, które jadłam we Włoszech, nie przypominają. W Łomży najlepsza jest, moim zdaniem, z D`angelo na Mazowieckiej. Na pewno odradzam Diavolo, które swojego czasu królowało - mieli świetne jedzenie, ale teraz...:/ A najlepsza pizza... jeśli ktoś będzie miał okazję - polecam sieć Da Grasso:-)
|
|
ja robie najlepsze pizze
|
|
nie tylko motocyklisci!! jestem za!!
|
|
chodzi o te ktore stoja do dnia dzisiejszego ... nie trudno czytac a potem pomyslec??
|
|
Każdy z nas wolałby polatać gdzieś na uboczu w zacisznym miejscu, bez zbędnych gapiów i przechodniów. Niestety prawda jest taka, iż nawet w przypadku znalezienia dobrej miejscówki pojawiają się tem niebiescy, bo zawsze ktoś ma jakieś ale... Łomża i okolice niestety nie są przychylnie nastawione do takiej jazdy, nawet na prywatnym parkingu :/
|
|
stodoła - jeziorko
|
|
loveley. powiem ci tylko tyle... że na stronie Eski nie mogłem znaleźć. Mint90... dzięki wielkie:D o to chodziło xD
|
|
w Chili pizza moze pizza jest duza ale nie smaczna, cienkie ciasto. Mi najlepiej smakuje w d'angelolekko kruchy spod duzo ciasta dodatki dobre swieze, Zbych
|
|
wiatrak witek- lotnik
|
|
podajcie tytuly jakis fajnych nutek;p rudy błazen z druhem
|
|
kupa-pupa
|
|
Twarz - usta Zbych
|
|
proste jak drut ---> penis
|
|
ja raz byłem świadkiem w wypadku ( z ofiarą śmiertelną) . akurat z mojej komórki zadzwoniłem po karetkę i policję, szczerze odradzam komukolwiek bycia świadkiem na sprawie w sądzie. strata czasu i kupa ciągania się Zbych
|
|
prawdziwy barman nie poleca wódki z red bullem. to niszczy komórki mózgowe. obie rzeczy nie bardzo dają się mieszać i za zdrowe to nie jest. KABE nie pij tego więcej dla Twojego własnego dobra:) pozdro Pifpaf
|
|
a to nie ciekawe
|
|
Jak dla mnie to bylo to troche zamulone. Nie lubie takiej muzyki:/ nie ma jak to TECHNO !!!!! :D;D najlepszy z tego wszystkiego byl pokaz ogni sztucznych :P dzis mi jeszcze w uszach piszczy hehe;d
|
|
Przewidywał on likwidację zanieczyszczających środowisko zakładów spożywczych przy ulicy Zjazd Gdzie mieściły się te zakłady ? Mowa tu o mleczarni łomżyńskiej ?
|
|
duzy pomysl tylko jakby to brzmialo ... jak mandaryna ??
|
|
Mam pytanie czy jest organizowany wyjazd bo było by fajnie jakbyśmy swoja drużynę dopingowali od pierwszego meczu. Prosze o sensowne odpowiedzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |