Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto przejdzie w zbliżającym się głosowaniu? |
Wpisujcie się!!! Zobaczymy ile osób wogóle przegląda to forum. JA pierwszy józek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto przejdzie w zbliżającym się głosowaniu? |
Codziennie.
|
|
JarodX, moim zdaniem ona nie gnębi aż tak zawodników, tylko poprostu jest upierdliwa, szuka jakiejś głupiej odpowiedzi na siłe i za wolno czyta pytania. Jakby szybciej czytała pytania uczestnicy mieliby szanse wygrać więcej kasy.
|
|
Kurde, jak inkwizycja.... :-) Aktualnie u mnie sredni ping - 212ms, sredni transfer rowniutko 6kb/s. Przykro mi, ze u Was nie dziala, ale u mnie nie ma problemow... BTW co to s* 'kacaboly'?
|
|
w miare mozliwosci czytam czesto Zbych
|
|
a myślałem że najpolularniejszym tematem był wyścigi samochodowe
|
|
Nie wyrzycaj oddaj go mnie!!! ;-)
|
|
http://www.stjuchy.kolej.szczecin.pl/plany.html Ciekawostka... cytuję ..."Ciekawe plany budowy linii kolejowych odnalazłem w "Taschen-Welt-Atlas Der Luftwaffe" (Hermann Pfahl Verlag, Leipzig 1942). Spora część niżej wymienionych linii zaznaczonych jest w owym atlasie jako już istniejące, większość z nich nie wykroczyła jednak poza fazę projektu: Na terenie Polski: (...) Kolno-Łomża. Ta trasa planowana była już od I wojny światowej, koncepcja jej przeprowadzenia pojawiła się ponownie także po II wojnie, w latach 70-tych ubiegłego wieku. Do budowy trasy doszło w nizenanym dla mnie okresie, ale prawdopodobnie jedynie w szczątkowym stopniu - fragmentarycznie między stacją w Łomży a rzeką Narew." Poniższy link do mapy: http://www.stjuchy.kolej.szczecin.pl/mapa/jpgd/pn3.jpg Pozdrawiam miłośników historii Tiger
|
|
W telewizji mówili, że Edytka będzie rodzić za granicą. To, że mąż tutejszy, nie znaczy, że ma tutaj rodzić ;-)
|
|
Jak kogoś matma kupę obchodzi, to nie zrozumie, choćby mu Sokrates wykładał...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |